Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Tg-Mures 2006
MesajScris: 20 Feb 2006, 16:54 
Nou Venit

Citat:
ciao!
Sunt si eu o mireasa a anului 2006. Noi vom face nunta in septembrie la Voiajor. Sper sa iasa bine.......avem niste emotii. Am inteles ca s-au facut modificari interioare, sa pus o scara interioara. Inca nu am vazut dar......no.....Cu pregatirile stam destul de bine, dj...rezolvat, staroste....rezolvat, sala....rezolvat, verighete rezolvat,filmat-foto....rezolvat, amenajarea salii.....in curs.

Spune-mi te rog cine iti amenajeaza sala pentru nunta?!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Agentie
MesajScris: 20 Feb 2006, 16:55 
Nou Venit

Citat:
Eu stiu pe cuineva care ofera huse pt scaune la 17000 lei

Ia spune-mi si mie ca e super pretul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 18:22 
Nou Venit

Citat:
intra la floraria de pe str Moldovei, in capatul dinspre Corina, si intreaba de huse :)

...si tot nu mi-ai spus cine iti decoreaza sala...vreo agentie care organizeaza nunti?
...sau stii vreuna inafara de angela?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 14:36 
Nou Venit

Citat:
adrevarul este ca inafara de husele de pe scune nu amenajez sala.......voi folosi doar aranjamentele pentru mese.......nu vreau sa fie foarte sufocant....

....eu as dori artificii de interior si luminite daca imi dai o adresa de e-mail iti arat cam ce vreau si ce nu stie nimeni din Mures sa faca!:flowers:

Si rochita? O cumperi sau o inchiriezi?
Pupici si un sfarsit de saptamana placut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 21:04 
Nou Venit

hop si eu! in septembrie,la Restaurant Manadas. Cam cat costa meniurile la celelalte restaurante? sa vad macar daca am pierdut ceva in sensul asta.. N-am facut un sondaj si de aceea, sper sa nu ies foarte foarte scump la Manadas.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:01 
Nou Venit

Citat:
hop si eu! in septembrie,la Restaurant Manadas. Cam cat costa meniurile la celelalte restaurante? sa vad macar daca am pierdut ceva in sensul asta.. N-am facut un sondaj si de aceea, sper sa nu ies foarte foarte scump la Manadas.

Super alegerea....as fi facut si eu tot acolo dar prietenul meu este din Curtea de Arges si o sa facem si acolo un chef...ca nu imi permit sa ii car aici si sa ii cazez pe toti...asa ca pentru mine restaurantul era mult prea mare...voi avea 180 de persoane...dar daca am fi fost amandoi din Tg-Mures tot acolo alegeam si eu.

Sa va iasa totul asa cum va doriti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 01:55 
Nou Venit

Citat:

Meniul la Manadas cat e? In jur la 800.000?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 04:59 
Nou Venit

Ma intereseaza oferta pt huse de scaune despre care vorbeai. Ar fi fain dk mi-ai putea da mai multe detalii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2006, 20:15 
Nou Venit

Citat:
Ma intereseaza oferta pt huse de scaune despre care vorbeai. Ar fi fain dk mi-ai putea da mai multe detalii...

Vezi ca mai sus scrie unde poti gasi husele...adika uite aici "intra la floraria de pe str Moldovei, in capatul dinspre Corina, si intreaba de huse "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2006, 20:12 
Nou Venit

Mersi mult, am fost dar sa stii ca nu am gasit. Este o singura florarie mai micuta pe str. Moldovei, cica, si acolo nu stiu nimic de huse:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 13:40 
Nou Venit

Citat:
Mersi mult, am fost dar sa stii ca nu am gasit. Este o singura florarie mai micuta pe str. Moldovei, cica, si acolo nu stiu nimic de huse:(

sa stii ca eu sincer nici macar nu am fost pe acolo...eu am incheiat un contract cu o firma care se va ocupa de amenajarea salii

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 20 Iun 2006, 22:23 
Nou Venit

Mersi mult pt raspuns, dar intre timp am ost si eu in Unirii si am incheiat contractul pt decor. Nu mai este mult pana la nunta ta...incepe numaratoarea inversa...ai emotii? Ati rezolvat tot? Sa va iubiti mult.:)

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 26 Iun 2006, 13:32 
Nou Venit

Citat:
Mersi mult pt raspuns, dar intre timp am ost si eu in Unirii si am incheiat contractul pt decor. Nu mai este mult pana la nunta ta...incepe numaratoarea inversa...ai emotii? Ati rezolvat tot? Sa va iubiti mult.:)

...inca nu am rezolvat tot, dar suntem pe calea cea buna :flowers:
...a mai ramas putin timp, de fapt 5 zile...emotiile intarzie sa apara si noi suntem tot pe drumuri pentru ultimele detalii!
Ma bucur ca ai incheiat contractul...daca vrei dupa nunta iti pot da amanunte despre ce face firma din Unirii...sau ai vazut tu vreo nunta organizata de ei pana acum?
Pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2006, 01:19 
Nou Venit

informativ (ghid)VEZI PAGINA 3 pentru miresuci viitoare ca nu si-au gasit unde sa petreaca.
Pentru mine e f incerta treaba. Eram hotarata sa raman la un restaurant (chiar mi-am rezervat loc-fara avans), acum nu stiu cum sa fac.vreau la altul insa nu pot sa-mi promita nimik avand in vedera ca hotararea conducerii a afost sa nu se mai faca contracte cu mai putin de 300 persoane si nu inteleg de ce?! e un restaurant impartit in doua sali si ar putea linistit sa ia si de la 200 in jos, dar se pare ca vor sa-si recupereze investitia cat mai repede. Diferenta intre ele (cu toate calculele facute ref la meniu) e de 10 lei. Ei, acum.... :mellow:daca vrei sa castigi bani faci la un altul dar nu e ceva f elegant iar daca vrei sa rami cu o nunta frumoasa in amintire si (hai sa zicem ca nu trebuie sa vi cu bani de acasa) e unul din primele doua
Poate careva din voi miresuci din Tg,Mures ma ajutati!!!!!:mellow::mellow:

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]