Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 22:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 20 Mar 2009, 01:54 
Diva

Citat:

da. poti vota in fiecare zi.

de pe un telefon se poate vota o data pe saptamana.
astazi obiectivul a fost sa ajung pe pagina 3:).Din pacate inca nu am ajuns.De maine o las pe maica lui sa se ocupe de voturi:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 01:56 
Diva

Citat:

Buna seara fetelor

eu abia am ajuns acasa si un pic cam trista, una din prietenele mele divorteaza, pe motiv ca l-a prins cu alta femeie cu care avea o relatie de vreo 2 ani, dureros e ca au si un copil care mai are putin si face 2 ani:(

oooffff...nasol.n-as vrea sa fiu in pielea ei:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 01:57 
Diva

Citat:

oooffff...nasol.n-as vrea sa fiu in pielea ei:(

nici eu. imi pare foarte foarte rau pt ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:03 
Diva

Citat:

Buna seara fetelor

eu abia am ajuns acasa si un pic cam trista, una din prietenele mele divorteaza, pe motiv ca l-a prins cu alta femeie cu care avea o relatie de vreo 2 ani, dureros e ca au si un copil care mai are putin si face 2 ani:(

mai bine ca l-a prins acum decat mai trz. acum mai are timp sa-si refaca viata. decat sa traiasca toata viata in minciuna...
mai durerose sa descoperi dupa o viata petrecuta impreuna ca cel de langa tine nu e ce ai crezut si e prea tarziu sa mai faci ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:09 
Diva

Citat:

mai bine ca l-a prins acum decat mai trz. acum mai are timp sa-si refaca viata. decat sa traiasca toata viata in minciuna...
mai durerose sa descoperi dupa o viata petrecuta impreuna ca cel de langa tine nu e ce ai crezut si e prea tarziu sa mai faci ceva.

eu...sincer daca ma gandesc ca ionut ma va insela vreodata as vrea sa nu aflu niciodata.daca ar avea o aventura de o noapte...l-as ierta.dar o relatie mai lunga....ar duce la despartire.inseamna ca m-ar insela si cu inima si nu a fost o greseala.
Dar sa faca bine sa nu ma insele:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:11 
Diva

Citat:

eu...sincer daca ma gandesc ca ionut ma va insela vreodata as vrea sa nu aflu niciodata.daca ar avea o aventura de o noapte...l-as ierta.dar o relatie mai lunga....ar duce la despartire.inseamna ca m-ar insela si cu inima si nu a fost o greseala.

eu nu as ierta in nici un caz. daca m-ar insela as prefera sa-mi spuna inainte sa o faca si sa ne despartim in relatii amiabile.
dar cred ca e o utopie ce vreau eu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:16 
Diva

Citat:

eu nu as ierta in nici un caz. daca m-ar insela as prefera sa-mi spuna inainte sa o faca si sa ne despartim in relatii amiabile.
dar cred ca e o utopie ce vreau eu

asa spun si eu...dar viata ma invatat ca in situatii limita poti lua decizii care nu te caracterizeaza neaparat.
eu stiu ca il iubesc foarte mult si cred ca as putea sa il iert daca ar fi o greseala , o scapare.
dar nu as putea sa iert daca a avut o relatie.

Deocamdata eu am mare incredere in el, si noi suntem un cuplu care chiar credem in institutia casatoriei.Dar vreau sa fiu pe pozitie pt ca viata iti poate rezerva multe surprize.si nu se stie niciodata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:17 
Diva

Citat:

asa spun si eu...dar viata M-A INVATAT ca in

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:18 
Diva

Citat:

asa spun si eu...dar viata ma invatat ca in situatii limita poti lua decizii care nu te caracterizeaza neaparat.
eu stiu ca il iubesc foarte mult si cred ca as putea sa il iert daca ar fi o greseala , o scapare.
dar nu as putea sa iert daca a avut o relatie.

Deocamdata eu am mare incredere in el, si noi suntem un cuplu care chiar credem in institutia casatoriei.Dar vreau sa fiu pe pozitie pt ca viata iti poate rezerva multe surprize.si nu se stie niciodata.

l-ai ierta daca ar fi o scapare...dar tu ai avea vreodata asemenea scapari?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:21 
Diva

Citat:

l-ai ierta daca ar fi o scapare...dar tu ai avea vreodata asemenea scapari?

eu nu...dar noi suntem altfel construite.
tentatii sunt de ambele parti, dar eu personal cred ca barbatii cedeaza mai usor.
si femeile care cuceresc barbatii casatoriti sunt mai mlte si accepta mai usor decat un barbat rolul de amanta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:23 
Diva

Citat:

si eu imi doresc sa nu aflu vreodata daca va face asa ceva, o aventura de o noapte, vb Laurei as trece peste, dar o relatie ....dar o relatie cu alta femeie in niciun caz nu as ierta, as pleca fara sa ma uit inapoi
sper sa avem toate o viata linistita si fara astfel de situatii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:26 
Diva

Citat:

tentatii sunt de ambele parti, dar eu personal cred ca barbatii cedeaza mai usor.
si femeile care cuceresc barbatii casatoriti sunt mai mlte si accepta mai usor decat un barbat rolul de amanta.

eu m-am gandit de multe ori...poate as trece peste multe desi nu sunt persoana care lasa de la ea, dar peste inselat nu as putea in nici un caz trece. indiferent daca e o scapare sau o relatie de lunga durata. nu as mai putea trai cu gandul ca a dorit o alta femeie si plus ca cel care a inselat o data mai insala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:26 
Diva

Citat:

nici eu, si vorba aia pana sa raman gravi, bateam cluburie cu prietenele mele ( doar fete) si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa fac asa ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:28 
Diva

Citat:

si eu imi doresc sa nu aflu vreodata daca va face asa ceva, o aventura de o noapte, vb Laurei as trece peste, dar o relatie ....dar o relatie cu alta femeie in niciun caz nu as ierta, as pleca fara sa ma uit inapoi

asta sper si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:30 
Diva

Citat:

nici eu, si vorba aia pana sa raman gravi, bateam cluburie cu prietenele mele ( doar fete) si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa fac asa ceva.

si eu ias singura cu fetele in club si marius iese cu baietii ( dar nu in cluburi) dar e o chestie de incredere. pana la urma ne tine impreuna dragostea nimic altceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:31 
Diva

Citat:

ionut si-a schimbat locul de munca de curand.si lucreaza in domeniul Pharma.Unde sunt multe...enorm de multe femei.
Si eu am lucrat in Pharma 1 an jumatate si stiu ce parasute, parapante sunt cateva din reprezentante.
Si au cam 3 sedinte pe an:D.Care tin cate 5 zile.
La cea care va fi la mare, in vara , clar ma duc si eu.Nici nu stau la discutii.
Sincer, putin ma roade gelozia, desi am incredere maxima in ionut.Nu il controlez si nu o voi face vreodata, dar ii mai pun intrebari aiurea.Si el ma cearta si imi spune ca Niciodata nu ma va insela.As putea sa il cred....pentru ca de cercetat....nu voi cerceta niciodata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:33 
Diva

Citat:

si eu ias singura cu fetele in club si marius iese cu baietii ( dar nu in cluburi) dar e o chestie de incredere. pana la urma ne tine impreuna dragostea nimic altceva.

dragostea da binenteles , dar si increderea este de baza, eucred ca este mare lucru sa poti avea incredere 100% in persoana de langa tine, fara gelozii si isterii nefondate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:33 
Diva

Citat:

eu cred ca in 4 ani am iesit de 3 ori in club fara el si el ...parca de 4 fara mine.
Dar in schimb mergem singuri la chefurile firmelor.Si la intalnirea de 10 ani voi merge singura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:35 
Diva

Citat:

dragostea da binenteles , dar si increderea este de baza, eucred ca este mare lucru sa poti avea incredere 100% in persoana de langa tine, fara gelozii si isterii nefondate.

Cu siguranta ca sunt cumulate mai multe sentimente.Dragoste , respect, incredere.
Si eu asa imi ghidez relatia.Dar....exista si un dar.Niciodata nu spune niciodata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:35 
Diva

Citat:

ionut si-a schimbat locul de munca de curand.si lucreaza in domeniul Pharma.Unde sunt multe...enorm de multe femei.
Si eu am lucrat in Pharma 1 an jumatate si stiu ce parasute, parapante sunt cateva din reprezentante.
Si au cam 3 sedinte pe an:D.Care tin cate 5 zile.
La cea care va fi la mare, in vara , clar ma duc si eu.Nici nu stau la discutii.
Sincer, putin ma roade gelozia, desi am incredere maxima in ionut.Nu il controlez si nu o voi face vreodata, dar ii mai pun intrebari aiurea.Si el ma cearta si imi spune ca Niciodata nu ma va insela.As putea sa il cred....pentru ca de cercetat....nu voi cerceta niciodata:D

atata tm cat simti ca te iubeste nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji..daca e sa te insele o face si cu tine de mana. eu sunt convinsa ca si Marius a primit cateva "oferte" dar nu-mi fac griji ca tot eu sunt The One.:~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]