Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 00:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 20 Mar 2009, 02:38 
Diva

Citat:

Cu siguranta ca sunt cumulate mai multe sentimente.Dragoste , respect, incredere.
Si eu asa imi ghidez relatia.Dar....exista si un dar.Niciodata nu spune niciodata:D

clar. un lucru va spun si nu stiu daca ma credeti sau nu dar eu pana in momentul asta, la 27 de ani, nu am intalnit decat 2 cupluri in care sotul sa nu fi inselat. atat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:39 
Diva

Citat:

ionut si-a schimbat locul de munca de curand.si lucreaza in domeniul Pharma.Unde sunt multe...enorm de multe femei.
Si eu am lucrat in Pharma 1 an jumatate si stiu ce parasute, parapante sunt cateva din reprezentante.
Si au cam 3 sedinte pe an:D.Care tin cate 5 zile.
La cea care va fi la mare, in vara , clar ma duc si eu.Nici nu stau la discutii.
Sincer, putin ma roade gelozia, desi am incredere maxima in ionut.Nu il controlez si nu o voi face vreodata, dar ii mai pun intrebari aiurea.Si el ma cearta si imi spune ca Niciodata nu ma va insela.As putea sa il cred....pentru ca de cercetat....nu voi cerceta niciodata:D

sincer , te inteleg, uneori tentatia este prea mare si se poate intampla si intre colegi la mare , munte.... si eu am o farama mica de gelozie in mine, la fel ca si tine, eu niciodata nu-l verific, nu cotrobai , nu am pretentii de raport sau mai stiu eu ce aud la altii "unde-ai fost? dc nu rasp la tel?, cu cine? cum? s.a.m.d.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:41 
Diva

Citat:

sincer , te inteleg, uneori tentatia este prea mare si se poate intampla si intre colegi la mare , munte.... si eu am o farama mica de gelozie in mine, la fel ca si tine, eu niciodata nu-l verific, nu cotrobai , nu am pretentii de raport sau mai stiu eu ce aud la altii "unde-ai fost? dc nu rasp la tel?, cu cine? cum? s.a.m.d.

nici eu nu-l verific si cred ca m-as isteriza daca ar face-o si el cu mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:45 
Diva

Citat:

nici eu nu-l verific si cred ca m-as isteriza daca ar face-o si el cu mine.

eu va spun noapte buna si vise placute.

un lucru il stiu sigur, suntem norocoase ca avem asa barbati langa noi, cel putin eu asa ma consider

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:47 
Diva

Citat:

eu va spun noapte buna si vise placute.

un lucru il stiu sigur, suntem norocoase ca avem asa barbati langa noi, cel putin eu asa ma consider

noapte buna! si eu ma duc la culcare...:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 02:48 
Diva

Citat:

clar. un lucru va spun si nu stiu daca ma credeti sau nu dar eu pana in momentul asta, la 27 de ani, nu am intalnit decat 2 cupluri in care sotul sa nu fi inselat. atat.

pai eu ce spuneam mai devreme?
vreau sa cred ca voi fi norocoasa si sper sa nu gafeze niciodata, dar statisticile sunt dezamagitoare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 03:03 
Diva

Citat:

noapte buna! si eu ma duc la culcare...:.

noapte buna.Ma uit si eu la Minti criminale si ma culc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 09:56 
Diva

Citat:

noapte buna.Ma uit si eu la Minti criminale si ma culc

buna dimineata si o zi minunata azi! va invit la o :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 10:42 
Diva

Citat:

buna dimineata si o zi minunata azi! va invit la o :,

buna dimineata. mersi de cafea anidaa, virtuala pot sa beau :-*
am citit si eu ce ati povestit aseara. imi pare rau ca nu am fost si eu online. e tare trist, ayrun ce i s-a intamplat prietenei tale. prin ce va trece de acum, pana se va cicatriza rana si va mai putea avea incredere in cineva..va fi foarte greu. dar si eu cred ca a luat decizia cea mai buna, pentru ca vorba anidei, cu cat esti mai tanar si iti poti reface viata cu atat e mai bine sa nu lasi timpul sa treaca fara sa faci nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 10:49 
Diva

si eu ma gandesc deseori ca tentatia este la tot pasul. si daca e sa se intample, se intampla, oricum ar fi, poate chiar si in cel mai stupid si ilogic moment sau fel. oricat de mult ne-am pazi, poate. am si eu o prietena al carei sot, dupa ce vine de la munca, pleaca de cele mai multe ori la sala, sau la cursuri la facultate sau sa alerge; culmea e ca de fiecare data cand il suna ea si el e in astfel de "locatii", nu raspunde. si suna el cam dupa destul de mult timp. m-am gandit si eu de multe ori ce as face daca mi s-ar intampla asta. vorba laurei, niciodata nu poti sa spui niciodata. va exista mereu un Dar sau un Poate.
nu vreau nici sa fiu una dintre femeile din povestea lui Creanga, cu pietrele de pe dulap, care se apuca sa boceasca sau sa-si faca probleme inainte de a cadea piatra (care poate nu va cadea niciodata). vreau doar sa multumesc si eu Lui Dumnezeu ca avem astfel de soti si sa sper ca nu vom avea parte de aceasta suferinta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 12:07 
Diva

Buna dimineata dragele mele !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 12:09 
Diva

Citat:
buna dimineata dragelor!:,
nu ma bag in discutia cu geloZia si inselatul caci cu cat citesc mai multe cu atat mai mult in mintea mea (destul de geloasa) incoltesc chestii!razvi este omul cel mai linistit pe care il cunosc si cam in fiecare clipa stiu ce face!de cand stau la tm mai ia mai nou si la"martea sfanta"unde iese cu colegii dupa munca,fie ei barbati sau femei!
ideea e ca,cam toti dintre cei cu care iesim si mergem la petreceri sunt cuplati sau casatoriti si atunci nu ma stresez asa tare desi inainte recunosc ca eram geloasa din orice!
razvi imi zice mereu:"ce este gelozia iubire?este un monstru care ne macina sufletul!"...si cam asa este!incerc sa nu ma mai gandesc ce ar putea face caci...iar daca e destul de pervers si smecher incat sa insele sa fie si suficient de destept incat sa nu aflu!ca de aflu..:devil:o sa-si urasca restul vietii!!:nlol:
mereu i-am zis:"gandeste-te cum ar fi sa stii ca eu am fost cu altul si vin duap acasa si te sarut si te tin in brate,cum te-ai simti?...asa m-as simti si eu daca tu m-ai insela!"(cam l-am pus pe ganduri cu faza asta!;))
sper sa nu ajung niciodata sa simt o asemenea ruptura caci atunci dragostea si respectul se vor transforma in altceva!
:nmarried:=>:argue:

vai fetelor,eu cred ca asi putea sa scriu un roman prin ce am trecut...eu sunt la a doua casatorie..la prima si eu am fost inselata,ce sa va spun prin ce treci cand afli..groaznic:devil:nici nu mai vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut.
si acuma mi-e frica,am incredere in el si ne intelegem super bine...dar frica asta nu-mi iese asa de repede dupa ce am patit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 12:41 
Diva

Citat:
vai fetelor,eu cred ca asi putea sa scriu un roman prin ce am trecut...eu sunt la a doua casatorie..la prima si eu am fost inselata,ce sa va spun prin ce treci cand afli..groaznic:devil:nici nu mai vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut.
si acuma mi-e frica,am incredere in el si ne intelegem super bine...dar frica asta nu-mi iese asa de repede dupa ce am patit.

buna dimineata, fetelor.
coina, imi pare rau pt situatia in care ai fost, dar imi pare bine ca ti-a refacut viata.asta e cel mai important pana la urma,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 12:49 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor.
coina, imi pare rau pt situatia in care ai fost, dar imi pare bine ca ti-a refacut viata.asta e cel mai important pana la urma,nu?

da..e bine ca am avut putere sa fac pasul,oricum nu a fost usor dupa 10 ani de casatorie(chin).
e bine ca acum e ...altfel.respect,iubire,intelegere.cred ca asta face totul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 12:56 
Diva

Citat:
da..e bine ca am avut putere sa fac pasul,oricum nu a fost usor dupa 10 ani de casatorie(chin).
e bine ca acum e ...altfel.respect,iubire,intelegere.cred ca asta face totul.

mult ai rezistat ..10 ani...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 13:02 
Diva

Citat:

mult ai rezistat ..10 ani...:(

da..acuma cand ma gandesc cat de proasta am fost sa suport atata.dar mai bine mai trziu decat niciodata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 13:09 
Diva

vai fetelor ce am patit ieri,am fost la un pas de moarte..s-a bagat unu cu masina in noi..el era pe drumul cu prioritate si noi am intrat in intersectie,dar a aparut dintr-o data cu peste 100 la ora in oras...si a pus o frana de mai bine de 20 m si nu s-a putut opri si intrat in usa din spate ,praf a facut-o,ne-a intors de 2 ori pe drum...asa tare m-am lovit la cap.si culmea lui nu i-a facut nimic,sotului i-a luat carnetul pentru 60 zile,200 ron amenda..si trebuie sa ne facem masina...nu am putut dovedi la politie ca ela venit cu asa viteza.ce sa va spun ce spaima am tras.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 13:22 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

da. poti vota in fiecare zi.

nu poti vota decat o data pe saptmana :)
eu am incercat si asa mi-a scris acolo.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]