Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 19:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 20 Mar 2009, 14:33 
Diva

Citat:

expertiza facuta de cine? ce obiect are? du-te frumos , fa poze pt ca probabil se mai vad urmele... daca vrei si nu ai semnat procesul verba, iti trimit eu un model de actiune si o depui. dar iti trebuie un martor. eu zic ca ai castig de cauza, pt ca v-a lovit in spate si nu au probe. nu-i lasa asa. se poate judeca si fara expertiza. iar pe tine daca nu iti angajezi avocat nu te costa nimic.

expertiza facuta de politie,ei vin si masoara urmele de franare.si n-e zis unul pin politai ca nu se merita sa facem ca ala poate sa zica ca nu sunt urmele de la masina lui,ca erau pe drum..nu putem dovedi..ala era ceva de la presa ca imediat a dat telefon si au venit "gaborii".ei au voie sa faca orice,si sa te omoare si nu ai face nimic..asta e ...nu suntem de vina si platim.el bine mersi azi poate merge tot peste 100 in oras.
el cand a iesit din masina era deja bine informat,ca a zis catre noi ca a avut 50 la ora...mi-a venit sa-l strang de gat cand am auzit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 14:49 
Diva

Citat:
tu ai studii de drept? ca imi place cum pui pb!:)

da:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 14:52 
Diva

Citat:
expertiza facuta de politie,ei vin si masoara urmele de franare.si n-e zis unul pin politai ca nu se merita sa facem ca ala poate sa zica ca nu sunt urmele de la masina lui,ca erau pe drum..nu putem dovedi..ala era ceva de la presa ca imediat a dat telefon si au venit "gaborii".ei au voie sa faca orice,si sa te omoare si nu ai face nimic..asta e ...nu suntem de vina si platim.el bine mersi azi poate merge tot peste 100 in oras.
el cand a iesit din masina era deja bine informat,ca a zis catre noi ca a avut 50 la ora...mi-a venit sa-l strang de gat cand am auzit.

pai daca ai zis ca se vedeau urmele de franare de ce nu ati facut voi poze?
pai asta e in avantajul tau. nu poti dovedi culpa cuiva atata timp cat cercetarile sunt facute in birou.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 14:58 
Diva

Citat:

astia te omoara si scapa nevinovati. nu ma mai mira nimic. un prieten f bun a murit, in taxi fiind, intorcandu-se de la munca spre casa, masina circula regulamentar, trecea pe verde si din stanga a intrat pe rosu un nenorocit ca nu-l pot numi altfel, cu un jeep, pe rosu, cu 120 la ora si i-a facut praf pe toti din taxi. ce credeti ca a patit soferul vinovat(dealtfel cetatean strain)? abia acum la 2 ani s-a pronunta o sentinta, de 7 ani, redusa de fapt la 6 dintre care se presupune ca au trecut 2 (desi el nu a stat in inchisoare anii astia). te lasa mut de durere si nedreptate.
bine ca nu ati patit voi nimic, dar e bine totusi sa mergi la doctor sa faci o tomografie. ca nu strica. doar daca astepti un bebe sau vreti curand un bebe mai bine nu te expui razelor :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:00 
Diva

Citat:

pai asta e in avantajul tau. nu poti dovedi culpa cuiva atata timp cat cercetarile sunt facute in birou.

am facut poze,dar politia nu a vrut sa vina la fata locului numai daca erau victime..au venit pentru ca,cumnatul meu e politist,a venit el sa faca poze,dar degeaba..nu am rezolvat nimic..cu legile din Romania nu te pui.asa ne-a zis politia...nu putem face nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:02 
Diva

Citat:

vezi...de-asta mai stau si la 2 ani de la casatorie pe site.:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:07 
Diva

Citat:

anidaa tu esti avocat ?

buna fetele!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:07 
Diva

Citat:
am facut poze,dar politia nu a vrut sa vina la fata locului numai daca erau victime..au venit pentru ca,cumnatul meu e politist,a venit el sa faca poze,dar degeaba..nu am rezolvat nimic..cu legile din Romania nu te pui.asa ne-a zis politia...nu putem face nimic.

daca ai poze cu atat mai bine. fa o contestatie la procesul verbal ca o sa ai sigur castig de cauza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:17 
Diva

Citat:

daca ai poze cu atat mai bine. fa o contestatie la procesul verbal ca o sa ai sigur castig de cauza.

dar deja a avut politia raspuns si la asta...a zis "cum puteti dovedi ca sunt urmele de la masina lu domnu?"...na?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:27 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
dar deja a avut politia raspuns si la asta...a zis "cum puteti dovedi ca sunt urmele de la masina lu domnu?"...na?

din cate stiu eu se poate si asta, sa dovedesti ca urmele de pe drum sunt de pe cauciucurile unei masini....dar probabil ca nu la noi in tara :)....si cred ca ar costa foarte mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:28 
Diva

neata!Corina,imi pare rau de cele intamplate.ati vazut la tv despre accidentul cu limitatorul acela de inaltime acrosat de o masina?exact ca atunci cu pasarela pe dn1.ti-e si frica sa mai iesi din casa cand auzi astfle de chestii.:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:36 
Diva

Citat:
neata!Corina,imi pare rau de cele intamplate.ati vazut la tv despre accidentul cu limitatorul acela de inaltime acrosat de o masina?exact ca atunci cu pasarela pe dn1.ti-e si frica sa mai iesi din casa cand auzi astfle de chestii.:blink:

da,am vazut...te miri ce mai poate sa ti se intimple pe strada.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 15:42 
Diva

toata lumea parca e cu susu-l in jos...matusa mea imi scria(din Germania) ca a venit copilul de la scoala numai la o ora dupa ce a plecat,ca pe o usa la toaleta la scoala era scris"azi va fi macel in scoala"si a venit politia si i-a trimis pe copii acasa,nu demult a fost tot in germania macelul ala,ca un elev a omorat nu stiu cati profesori si elevi...nici la scoala nu mai poti merge in siguranta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 16:05 
Diva

Citat:
toata lumea parca e cu susu-l in jos...matusa mea imi scria(din Germania) ca a venit copilul de la scoala numai la o ora dupa ce a plecat,ca pe o usa la toaleta la scoala era scris"azi va fi macel in scoala"si a venit politia si i-a trimis pe copii acasa,nu demult a fost tot in germania macelul ala,ca un elev a omorat nu stiu cati profesori si elevi...nici la scoala nu mai poti merge in siguranta.
eu sincer ma gandesc ca nu mai avem mult pana se va intampla si la noi ceva de genul.oricum,deja cu cutite vin la scoala...asta stiu..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 16:09 
Diva

Citat:
eu sincer ma gandesc ca nu mai avem mult pana se va intampla si la noi ceva de genul.oricum,deja cu cutite vin la scoala...asta stiu..

si pe timpul meu, ca sa zic asa se mai trezea cate unul care venea cu sabie la scoala. ca facea parte din nu stiu ce clan sa zicem si se vedea mare cavaler negru. dar parca acum au scapat cu totul de sub control.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 16:13 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

si pe timpul meu, ca sa zic asa se mai trezea cate unul care venea cu sabie la scoala. ca facea parte din nu stiu ce clan sa zicem si se vedea mare cavaler negru. dar parca acum au scapat cu totul de sub control.

eu pana acum chiar nu am auzit de asa ceva :) si nici nu am vazut....ma bucur ca nu am fost printr-o scoala unde sa se afle asemenea fenomene :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 16:37 
Diva

buna, off ce vesti nasoale, imi pare rau corina, bine ca sunteti ok si asta e, ce sa facem cu legile din Ro, nimic.
cat despre inselat nu sunt de acord fetele, nici macar pt o noapte, oare sotii vostrii ar accepta ideea de o noapte?? voi de ce sa acceptati???:nerv:
eu una nu as trece peste, la revedere si asta e, cine face o data mai face si a 2 oara, sunt convinsa:nono:
cat despre scoli, nu mai esti in siguranta nicaieri, eu as innebuni la gandul sa am un copil sa sa trebuiasca sa-l trimit la sc, la cate se intampla:sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 16:50 
Diva

Citat:
buna, off ce vesti nasoale, imi pare rau corina, bine ca sunteti ok si asta e, ce sa facem cu legile din Ro, nimic.
cat despre inselat nu sunt de acord fetele, nici macar pt o noapte, oare sotii vostrii ar accepta ideea de o noapte?? voi de ce sa acceptati???:nerv:
eu una nu as trece peste, la revedere si asta e, cine face o data mai face si a 2 oara, sunt convinsa:nono:
cat despre scoli, nu mai esti in siguranta nicaieri, eu as innebuni la gandul sa am un copil sa sa trebuiasca sa-l trimit la sc, la cate se intampla:sad:

nici eu nu asi ierta..nu asi trece peste...cum mai poti sa faci dragoste cu sotul cand stii ca s-a culcat cu alta femeie...eu nu asi mai putea.:nono:
si vorba ta,daca o face o data..o sa o mai faca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 16:56 
Diva

Citat:
nici eu nu asi ierta..nu asi trece peste...cum mai poti sa faci dragoste cu sotul cand stii ca s-a culcat cu alta femeie...eu nu asi mai putea.:nono:

in primul rand eu ca femeie m-as simti, folosita, cred ca asta e un cuvant bun, nu am decat o viata, de ce sa stau precum un detectiv sau sa ma gandesc oare cand ajunge acasa o mai fii trecut si prin alte parti???
:ermm:
M-am aprins, dar imi revin, imi dau un refresh rapid, serios mi se pare un gest mult prea las chiar si din partea mea sa trec peste:eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 16:57 
Diva

Citat:

eu cand am stiut ca fostul sot ma inseala,nu am mai putut sa fac dragoste cu el...am evitat..nici el nu se dadea in vant..nu insista..va puteti inchipui ca am trait un an fara sa facem deloc dragoste(el precis a facut in alta aparte)pana am pus eu punct si am divortat.:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]