Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 19:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 20 Mar 2009, 16:59 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu cand am stiut ca fostul sot ma inseala,nu am mai putut sa fac dragoste cu el...am evitat..nici el nu se dadea in vant..nu insista..va puteti inchipui ca am trait un an fara sa facem deloc dragoste(el precis a facut in alta aparte)pana am pus eu punct si am divortat.:ndance:

felicitari pentru decizia luata, cred ca a fost foarte greu...dar fericirea nu sta intr-un singur barbat :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 17:03 
Diva

bravo tie corina, vad ca esti bine sanatoasa, fara sa stai langa un porc care sa gandit el ca e mai bine sa se duca si prin alte parti, parerea mea nu te merita.:nwink:
eu am spus clar si chiar lui in fata, daca simti nevoia du-te, dar...acasa nu mai tragi, te gandesti bine ce alegi ca de-aia ne-a dat Dumnezeu minte, sa ne-o folosim nu sa reactionam precum animalele, instinctiv.
Suntem bine, gandim la fel, suntem 2 balante cu acelasi tip de caracter, dar nu zic nu niciodata si nici nu bag mana in foc.:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 17:12 
Diva

Citat:
bravo tie corina, vad ca esti bine sanatoasa, fara sa stai langa un porc care sa gandit el ca e mai bine sa se duca si prin alte parti, parerea mea nu te merita.:nwink:
eu am spus clar si chiar lui in fata, daca simti nevoia du-te, dar...acasa nu mai tragi, te gandesti bine ce alegi ca de-aia ne-a dat Dumnezeu minte, sa ne-o folosim nu sa reactionam precum animalele, instinctiv.
Suntem bine, gandim la fel, suntem 2 balante cu acelasi tip de caracter, dar nu zic nu niciodata si nici nu bag mana in foc.:~*

si eu am avut o discutie inainte de nunta cu sotul...amandoi am avut o casatorie esuata..si i-am zis ca daca are de gand sa ma insele,nu are rost sa ne casatorim...si el a fost inselat si nici el nu e de acord cu chestii din astea,amandoi am suferit din cauza asta si am cazut de comun acord ca ne dorim o casnicie(o familie).apoi cum zici,nu poti baga mana in foc,nu poti sa stii cu anii ce se poate intampla,eu sper sa nu trecem prin dezamagiri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 17:34 
Nou Venit

BRAVO Corina,am trecut si eu prin ceva asemanator si cred ca am idee cat de greu ti-a fost dar ma bucur sa aud ca ai avut puterea sa pui punct si din cate am inteles acum esti fericita! Casa de piatra!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 17:46 
Diva

Citat:
BRAVO Corina,am trecut si eu prin ceva asemanator si cred ca am idee cat de greu ti-a fost dar ma bucur sa aud ca ai avut puterea sa pui punct si din cate am inteles acum esti fericita! Casa de piatra!

multumesc:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 18:01 
Diva

Citat:

mama fetelor dar ati scris ceva nu gluma!
a venit week-endul!!!;)ce planuri aveti?
sunt happy ca de miercuri o sa pot sa am si eu viata normala ca o sa am dintii pusi!
s-a incalzit afara si au iesit hotii!a vrut unul aziin autobuz sa-mi taie geanta(seaman cu un geamantan si o fi crezut ca am valori:nlol:)dar m-am crizat si am scapat...am ramas numai cu sperietura!(nu de alta da e geanta mea preferata!:~*):ninja:

doamne fereste-ma...dar ce-i in lumea asta..numai nenorociti.bine ca nu ti-a facut ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 18:11 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

mama fetelor dar ati scris ceva nu gluma!
a venit week-endul!!!;)ce planuri aveti?
sunt happy ca de miercuri o sa pot sa am si eu viata normala ca o sa am dintii pusi!
s-a incalzit afara si au iesit hotii!a vrut unul aziin autobuz sa-mi taie geanta(seaman cu un geamantan si o fi crezut ca am valori:nlol:)dar m-am crizat si am scapat...am ramas numai cu sperietura!(nu de alta da e geanta mea preferata!:~*):ninja:

eu in weekend plec la Baia Mare...plec maine dimineata pe la 9/10...nu stiu inca si ma intorc duminica seara :D

tu ce faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 19:50 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

maine merg in poiana la ski cu tatal meu sa-i fac pe plac ca dupa ce plec la tm ...nu o sa mai aiba cu cine merge...
si duminica mergem la nasi in vizita si tragem un gratar fain!abia astept!:drool::party:

nu mai e nimeni pe aici? :)
eu tocmai am terminat de mancat o salata cu telemea :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 20:25 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

fain eu astept sa faca tata gratar deci...mai am pana mananc!
am gasit un site(de fapt prietena mea care are nunta pe 30mai)si ma tot gandesc daca exista asemenea preturi pt rochiile superbe ce le-am vazut sau e o mare teapa!(?)
cica daca comand rochia de la ei la cj ajunge!

spune-mi si mie site-ul pe privat :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 21:25 
Diva

hmmm nu prea a fost azi activitate ...nu ati mai vb nimic...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 21:28 
Diva

Citat:

pai numai eu cu carlita am mai fost pe aici...iti dau ceva pe privat sa-ti dai cu parerea te rog mult!

ok

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 21:35 
Diva

Citat:

in primul rand eu ca femeie m-as simti, folosita, cred ca asta e un cuvant bun, nu am decat o viata, de ce sa stau precum un detectiv sau sa ma gandesc oare cand ajunge acasa o mai fii trecut si prin alte parti???
:ermm:
M-am aprins, dar imi revin, imi dau un refresh rapid, serios mi se pare un gest mult prea las chiar si din partea mea sa trec peste:eek:

sa nu crezi ca noi daca am spus ca am putea ierta suntem femei slabe sau lase.ionut nu stie ca l-as ierta , nu i-am spus niciodata.si eu sunt cu gura mare ca nu iert inselatul cand sunt de fata cu el.dar realitatea e dura, si cand e vb de iubire nu mai judeci logic.reactionezi altfel decat de obicei in situatii de criza.
sincer...sincer...nu cred ca ma va insela vreodata.si chiar cred ca sunt o norocoasa.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 21:44 
Diva

Citat:

ok

ce liniste azi ....
eu sunt super prinsa de 2 zile.am o nunta in iunie de 750 de pers si acum stabilesc ultimele detalii.
si 2 evenimente de firme in aprile, pe care trebuie sa le pregatesc in 2 saptamani.asa ca saptamana viitoare nu cred ca mai povestesc cu voi aproape nimic:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 21:52 
Diva

Citat:

ce liniste azi ....
eu sunt super prinsa de 2 zile.am o nunta in iunie de 750 de pers si acum stabilesc ultimele detalii.
si 2 evenimente de firme in aprile, pe care trebuie sa le pregatesc in 2 saptamani.asa ca saptamana viitoare nu cred ca mai povestesc cu voi aproape nimic:)

dar ai firma ta de organizari evenimente sau lucrezi benevol?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2009, 21:58 
Diva

Citat:

ce liniste azi ....

750 de persoane la o nunta. mi se pare mult mult exagerat.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]