Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 06 Mar 2006, 14:14 
Diva

Citat:

e corpul tau, esti adulta, te imbraci cum vrei atata vreme cat e potrivit cu evenimentul, momentul zilei etc. tu nu le spui la babe cum sa se imbrace ele... tot ce trebuie sa-i intereseze pe nuntasi e daca au avut destul si bun de mancat si de baut, daca au avut atmosfera sa se simta bine si ... cam atat. Restul e treaba ta. Cand o sa-ti dirijezi nuntastii cum sa se imbrace atunci pot si ei sa-si dea cu parerea despre hainele tale.

Hihihi..esti tare de treaba ...mercic!!1:lips::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 21:05 
Diva

Citat:

Da ce-au zis de ce ti-ai luat pana acum?

Da cine a vazut?? :D:DNumai sora-mea stie ce am luat! I-am povestit in mare soacrei mele ..in rest....pastez tacerea!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:11 
Diva

Citat:

Ce nebuna esti:lol::-`
:p:p:p:p lasa mai ...sa fie surpriza....cand o sa ma vada ..sa pice! :D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 13:06 
Diva

Citat:
nu stiu...tu la ce te gandesti?

habar nu am ...tot ceva cu maro si visiniu in ea...sau mai multe nuante de visiniu...nu ma pricep la cravate...le urasc si le consider inutile (la fel de inutile ca si posetele):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 13:36 
Diva

Citat:

Lila, cu roz, cu visiniu... Sunt unele cu mai multe culori din aceeasi gama. Sunt dragute.
Sau grena cu culorile din gama pana la roz...

hmm..deci asa:blink::ok::wok::~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:00 
Diva

Citat:

Iubi al tau cum se imbraca la civila? Cum e costumul tau? Ca mi-e lene sa intru in urma sa citesc:D
:D:D:D pai costumul meu e visiniu ..si el nu stie ce sa-si ia...eu i-am sugeral bleumarin ...lui i-ar place maro (ca a vazut un costum pe Regina Elisabeta si saliva acolo)..dar nu prea stiu daca merge maro cu visiniul meu..si nici nu stiu ce cravata sau camasa sa-i pun!!:(:(:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:05 
Diva

Citat:

Eu cred ca merge maro. Si poti sa asortezi camasa si cravata cu costumul tau:ok:
Ca mie imi place sa-i asortez mereu camasa si cravata lu Iubi cu hainele mele:ok:

ok mercic ...asa o sa fac!!!!:love::lips::love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 14:08 
Veteran

fetelor am mers prin magazine ce ne-a iesit in cale pt a cumpara costum de mire ...am luat unul negru pt la cununia civila dar mai trebuie unul pt la nunta ( sunt in 2 zile diferite vineri si sambata ) si se cere o schimbare iar pe cel de nunta nu l-am gasit :(sa ne placa destul de mult voi pe unde ati vazut ceva frumos ce cautam ar fi gri si daca ati vazut ceva mai special de ceremonie asa...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 14:57 
Veteran

Citat:
depinde de buzunar! poti merge la Tata si Fiul sau la Alb & Negru! mai incearca si in unurii pe la etajul barbatilor ca acolo sunt o groaza de magazine cu haine elegante pentru barbati!:ok:

:wok:mersi s-ar putea sa ramana de la alb negru ca la costume stau destul de bine si au gri...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]