Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 28 Mar 2009, 14:46 
Diva

Citat:
hmmm,deci sa inteleg ceea ce este pe site nu are legatura cu ce este in realitate....si erau asa dragute...:((

fetelor, crinolina este facuta din cercuri, iar jupa este facuta din tule. mai exista o combinatie intre crinolina si fupa care are mult tule si doar un cerc jos care din cate am inteles eu se face doar la comanda. stiu asta pt ca eu am avut o combinatie dinte crinolina si jupa si am tot cautat sa-mi cumpar si mi-au zis ca nu se gaseste. norocl meu a fost ca unde mi-am facut rochia mi-au imprumutat si jupa asta. la unele rochi nu se potriveste crinolona pt ca se vad aiurea cercurile acelea, mai ales daca materialul rochiei este mai subtire si depinde si de model.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2009, 10:54 
Diva

Citat:
fetelor, crinolina este facuta din cercuri, iar jupa este facuta din tule. mai exista o combinatie intre crinolina si fupa care are mult tule si doar un cerc jos care din cate am inteles eu se face doar la comanda. stiu asta pt ca eu am avut o combinatie dinte crinolina si jupa si am tot cautat sa-mi cumpar si mi-au zis ca nu se gaseste. norocl meu a fost ca unde mi-am facut rochia mi-au imprumutat si jupa asta. la unele rochi nu se potriveste crinolona pt ca se vad aiurea cercurile acelea, mai ales daca materialul rochiei este mai subtire si depinde si de model.

este posibil sa vorbim despre lucruri diferite...la noi asa este cercul normal si crinolina separat....cam atat in rest nu stiu ce sa zic....poate ne referim la acelasi lucru dar avem descrieri diferite...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa si toate celelalte
MesajScris: 03 Apr 2009, 22:28 
Junior

sal fetelor.citesc ceea ce scrieti si sincer mai am un pic si intru in panik.pana la nunta mea mai sunt 4 luni si vreo 20 de zile si sincer nu am cumparat nimic.absolut nimic.si din cauza faptului k nu sunt in tara si nu am cum sa ma ocup de pregatiri.o sa pot veni acasa doar cu o luna inainte si ma intreb dak am sa am timp sa le fac pe toate.cel mai mult timp o sa il petrec cautand rochia de mireasa dar din ceea ce citesc aici toate care aveti nunta anu asta deja v-ati pus pe treaba.si treaba e k mai sunt si dificila.nu cred k o sa gasesc rochia asa de usor.voua cat timp v-a trebuit sa va cumparati tot ceea ce va trebuie.imi imaginez desigur k nu o luna asa cum am eu la dispozitie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 22:33 
Junior

Citat:
Daca cautati bine o sa vedeti ca au aparut cercuri flexibile ce sa indoaie foarte usor cu ele nu aveti probleme la asezat,dansat.A fost ptr. ce am optat eu.
in locul cercurilor sub fusta nu se pot pune mai multe straturi de voal???asa rochia nu o sa fie dreapta si nici nu o sa ai nevoie de cercurile alea care mai mult te incurca.intreb si eu k habar nu am.din cate am auzit se poate si asa

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 04 Apr 2009, 00:27 
Nou Venit

Citat:

nu vreau, si cu inchiriatul nu sunt prea impacata eu vreau una noua, am timp sa imi gasesc cred si sa stang bani sa-mi iau ce-mi place :)

Sotia mea are o relatie, un designer. In principiu nu o sa-ti ia mult peste 500 ron... Nu e vrajeala.. sotia are 1,65m si 44 de kilograme. Dac te mai intereseaza. o sa o intreb de telefon. Tipa e din Timisoara si vine in Bucuresti pentru asta. Are o gramada de cliente. Iti dai seama ca nu da factura... daca asta conteaza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 00:52 
Nou Venit

Citat:

Sotia mea are o relatie, un designer. In principiu nu o sa-ti ia mult peste 500 ron... Nu e vrajeala.. sotia are 1,65m si 44 de kilograme. Dac te mai intereseaza. o sa o intreb de telefon. Tipa e din Timisoara si vine in Bucuresti pentru asta. Are o gramada de cliente. Iti dai seama ca nu da factura... daca asta conteaza...

500 ron sa inchiriez? sau ....?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 13:42 
Diva

Citat:
in locul cercurilor sub fusta nu se pot pune mai multe straturi de voal???asa rochia nu o sa fie dreapta si nici nu o sa ai nevoie de cercurile alea care mai mult te incurca.intreb si eu k habar nu am.din cate am auzit se poate si asa

ba se poate [une de ce nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 00:49 
Senior

buna kitty,
bine ai venit printre noi.eu zic sa te cam pui pe treaba. eu am inceput sa planuiesc si sa caut diverse pe net cu un an inainte. si am preferat sa-mi cumpar ce-mi trebuie din timp ca sa nu ma panichez inainte de nunta ca nu sunt gata.
eu mai am tortul si camasile lui Robert. plus pantofii de cununie civila pe care, se pare, ca ii gasesc mai greu.
spor la treaba!
krysstyna, tu cum stai cu rochia? e gata?
madutz nu ai mai intrat de mult...
va pup pe toate:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 11:58 
Diva

buna ,ancutta!
rochita e aproape gata..ce ma supara pe mine e ca nu gasesc pantofi pe gustul meu....am cautat fffff mult..nu s epoate asa ceva..nici rochita pt civila nu am gasit...in fine ..ma descurc eu...
chiar..madutz?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 14:01 
Junior

Citat:
buna kitty,
bine ai venit printre noi.eu zic sa te cam pui pe treaba. eu am inceput sa planuiesc si sa caut diverse pe net cu un an inainte. si am preferat sa-mi cumpar ce-mi trebuie din timp ca sa nu ma panichez inainte de nunta ca nu sunt gata.
eu mai am tortul si camasile lui Robert. plus pantofii de cununie civila pe care, se pare, ca ii gasesc mai greu.
spor la treaba!
krysstyna, tu cum stai cu rochia? e gata?
madutz nu ai mai intrat de mult...
va pup pe toate:-*
si eu ma uit pe net cam de multisor si cam stiu ce as vrea pt nunta.invitatiile trebuie sa mi le comand cam peste vreo 2 3 sapt.camasile si costumul lu deni le iau din italia k sunt f frumoase de calitate si nici nu costa asa de mult.pantofii de mireasa si cei pt cununia civila le iau tot de aici k gasesti tot ce vrei.ramane sa iau restul ce ramane cand vin in tara.rochia de mireasa as fi putut sa o iau de aici dar sunt f scumpe si decat sa dau 1000 de euro pt o rochie mediocra in italia.mai bine merg acasa si cu banii astia cred k o rochie decenta tot gasesc.parerea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 19:14 
Diva

Citat:
si eu ma uit pe net cam de multisor si cam stiu ce as vrea pt nunta.invitatiile trebuie sa mi le comand cam peste vreo 2 3 sapt.camasile si costumul lu deni le iau din italia k sunt f frumoase de calitate si nici nu costa asa de mult.pantofii de mireasa si cei pt cununia civila le iau tot de aici k gasesti tot ce vrei.ramane sa iau restul ce ramane cand vin in tara.rochia de mireasa as fi putut sa o iau de aici dar sunt f scumpe si decat sa dau 1000 de euro pt o rochie mediocra in italia.mai bine merg acasa si cu banii astia cred k o rochie decenta tot gasesc.parerea mea.

Buna fetelor,am si eu o intrebare:
Am trimis acum vreo 3 zile poze cu rochita mea de mireasa,aveti vreo ideei cand apar pozele? le-am trimis la rubrica rochii de mireasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 19:20 
Diva

Citat:
Buna fetelor,am si eu o intrebare:
Am trimis acum vreo 3 zile poze cu rochita mea de mireasa,aveti vreo ideei cand apar pozele? le-am trimis la rubrica rochii de mireasa
inca nu e aprobata dar stai linistita ca va aparea.o poti vedea.e tare draguta.imi place si din spate,si dintr-o parte.Felicitari pentru alegere!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 20:40 
Diva

Citat:
inca nu e aprobata dar stai linistita ca va aparea.o poti vedea.e tare draguta.imi place si din spate,si dintr-o parte.Felicitari pentru alegere!

multumesc ral ptr aprecieri si ptr ajutor,esti o dulce!!:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 21:17 
Diva

Citat:

:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 12:46 
Diva

Citat:

500 ron sa inchiriez? sau ....?

? pana la urma e de inchiriat pretul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 11:42 
Diva

Citat:

foarte frumoasa rochitza ta ...si mie imi place mult...sa o porti sanatoasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 20:55 
Nou Venit

Citat:
? pana la urma e de inchiriat pretul?

Mi-am cumparat, in sfarsit, rochiaaa :ndance::hap_d:

O atasez la poze personale pt cine vrea sa o vada si sa-si exprime parerea...sinceraaa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2009, 17:56 
Nou Venit

azi am fot si mi-am luat rochita:clap:sunt super incantata:hap_d:o sa pun o poza cu ea la galerie
:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2009, 19:45 
Diva

Citat:
azi am fot si mi-am luat rochita:clap:sunt super incantata:hap_d:o sa pun o poza cu ea la galerie
:ndance:
felicitari amandurora si de-abia astept sa vad rochitele.Nycos,de unde ai luar rochia?din ploiesti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 04:11 
Nou Venit

Citat:
felicitari amandurora si de-abia astept sa vad rochitele.Nycos,de unde ai luar rochia?din ploiesti?

dap din ploiesti:hap_d:si spre uimirea mea mi-am gasit si pantofi:ndance:(port cam 35,36):nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]