vai mai fetelor, eu pierd tot fun-ul pana ma trezesc si intru pe forum
alintosule...noi cand am facut nunta nici nu am stiut de toate traditiile de care vorbesti tu...amandoua perechile noastre de nasi sunt de varsta noastra, pt prima data nasi toti patru...nici nu am stiut toate "traditiile" astea...nu le-am cumparat cadou, nu i-am implicat deloc in pregatiri, nu le-am cerut nimic, nu au avut invitatii lor proprii, nu au cumparat voal (nu am avut dar daca aveam tot nu i-as fi implicat) etc...singurul lucru care l-au facut au fost sa plateasca lumanarile si biserica dupa slujba...atat...
au fost invitati la nunta pur si simplu...au dat dar atat cat au vrut fara sa stau sa ii judec dupa aia cat au dat (una din cumnatele mele de ex a dat mai mult ca ei) si am fost perfect ok...
eu nu am facut din nunta o afacere cum e moda in Rom...nu am fost la nunti si nu am avut invitati obligatii ci doar familia apropiata...
Nasii sunt parinti spirituali. Punct. Sa te indrume moral in drumul nou pe care il apucati ca si pereche...atat si nimic mai mult...in mintea mea trebuie sa fie o pereche cu care esti apropiat, cu care sa poti discuta probleme de suflet pe care o sa le ai ca si nou cuplu casatorit...criteriile de selectie nu cred ca ar trebui sa fie pur financiare...
cat despre finii parintilor tai, nu ma pot abtine sa nu comentez...crezi ca eu m-as putea pune pe avion si sa ma duc la o nunta in Rom numai pt ca nasii mei au o nunta? tu stii ce cheltuieli implica o calatorie din asta? vacanta aici nu ai cate o luna-doua ca in Rom platita...ai poate o sapt-doua daca esti lucky...biletele de avion sunt vreo cateva mii de dolari...plus cat cheltuieli acolo etc...plus facturile de aici care continua sa iti vina indiferent daca tu esti acasa sau nu....soooo sa ceri asa ceva mi se pare mai mult decat exagerat