Citat:
buna dimineata, fetelor
buna dimineata fetelor. haideti sa nu ne mai contracaram in mesaje, ca de fapt, vorba Amaliei (sper ca asa te cheama, m-am luat dupa nick) toti avem cam aceiasi parere; difera doar modul in care ne-o exprimam.
Alina, mi-amintesc ca si eu eram cu acelasi avant ca si al tau candva..si-mi pare rau ca l-am pierdut undeva pe drum. acum sunt mai cumpatata si mai las de la mine..cred ca incepe mamica din mine sa-si spuna cuvantul. hai sa nu ne certam pe ceva care pentru noi toate are acelasi fond: nasii sunt parinti spirituali si ne bucuram ca se implica cu orice in relatia cu noi, finii (de la sfat pana la un dar - fie el in bani, fie intr-un obiect care poate are mai mare greutate sentimentala decat un plic). da, si nasii nostri au dat dar, desi noi am scris pe invitatii si am rugat pe toata lumea sa nu vina cu plicuri sau cu daruri pentru ca nu ne-am dorit asta, am vrut sa vina lumea cu drag la nunta nu sa se gandeasca ca nu au destui bani sa participe si sa stea acasa; sau, si mai rau, sa vina si sa se simta prost ca nu au sa dea nu stiu cat. e adevarat ca nici asa nu cred ca a fost pe deplin bine pentru ca au fost oameni mai in varsta care s-au simtit jigniti ca i-am oprit din a da bani. si pana la urma tot au contribuit cu un plic..pe care ni-l indesau in buzunar la final (nu am avut nici cutie sau cos, din acelasi motiv..eu marturisesc ca eram oripilata de casutele de dar). nu e vorba ca sunt eu moralista lu' peste sau ca numai asa e corect, cum am procedat noi. din contra, recunosc ca trebuia sa las fiecaruia dreptul de a alege si de a se manifesta cum isi doreste..poate asa se simteau si mai bine.
vreau sa spun ca inveti cat traiesti. si orice ai face sau ai zice, intotdeauna sa nu spui niciodata.
hai sa continuam sa povestim ca mie tare imi place ce gasesc aici pe site..si chiar daca nu ne putem noi cunoaste atat de bine prin intermediul unui computer sau a unui site, cred ca fiecare dintre noi, cele care povestim aici, ne-am facut o idee despre gusturile, caracterul si persoana fiecaruia. si asta ne si aduna, faptul ca semanam foarte mult si ne place sa (ne) gasim lucruri si pareri comune.
uite, te invit la o cafea virtuala, cu muult zahar brun si nu mai esti suparata, da?:-*