Citat:
pai da, ca obosim si noi:)
ma simt prost acum..am incercat sa calmez spiritele, sa explic mai pe indelete si poate mai calm unele lucruri ca sa nu ne suparam intre noi si am lipsit nitel de pe forum si s-a reluat discutia si uite..iar cu suparari. eu am vrut doar sa spun, cum zicea clarut la un moemnt dat: "toate am primit cvea dela nasi..un sfat, un cadou, bani, zambete, telefoane, implicare etc" important pt fiecare a fost momentul si implicarea, sunt convinsa.
Alina, nu esti materialista. ai principiile tale pe care e foarte frumos ca ti le sustii. sincer, repet, mi-ar placea sa fie mai multi oameni ca tine (si sper sa ramai asa cat mai mult timp) pentru ca probabil ca ar ajunge si tara asta undeva..daca nu ne-ar mai fi teama sa ne spune si sa ne sustinem parerile, sa ne luptam pentru idelaurile noastre. in fine..iar dau in altele si in ce a ajuns tara noastra si nu e un subiect de deschis. Dar..am o singura propunere, nu te mai supara..esti ca o flama..te apinzi atat de repede si culmea e ca ramai mereu asa aprinsa. lasa loc de gandire si poate de impacare. pentru ca sincer, e doar o discutie. si de cele mai multe ori discutiile virtuale nu sunt intelese. poti spune ceva si sa iasa altceva. sincer. poti pune un emoticon si de fapt tu sa vrei sa spui altceva.sau sa vezi altfel interpretarea acelui emoticon. nu ar trebui sa aiba loc discutii vitale sau certuri pe forum, messenger, mail, etc. Sunt adepta dialogului, a sustinerii problemei din ambele parti dar in niciun caz pe cale vituala ci fata in fata asa cum e normal. Asta pentru cazuri extreme. in rest, da, povestim pe forum si poate intram in contradictoriu dar e pacat sa degeneram in certuri care nu au fundament. sincer.
Cami, eu nu cred ca oamenii se camufleaza pe net..cred doar ca intelesurile vorbelor, frazelor nu sunt pe deplin intelese. si exprimate. Sunt sigura, repet ca iti poti da seama de gusturile cuiva dupa ce vezi ce posteaza, ce opini si pareri are. si tu alegi daca sunt aceleasi cu ale tale. Da, sunt multi oameni prefacuti la tot pasul; unii lasi care prefera sa nu-si sustina parerile. Insa tocmai asta am facut noi aici, ne-am sustinut parerile, chiar daca Alina, Clarut, Laura coincideau in alte cazuri la pareri.
Poate ca unele dintre noi am fost mai dure cu Alina, expimandu-ne punctul de vedere prea vehement si prea arogant. Nu ma refer la Clarut si nici la Laura, care au incercat sa explice calm si cu exemple clare. Nu e vorba ca ne prefacem daca incercam sa fim mai diplomati, si asta e valabil si pentru tine, Alina. trebuie sa inveti sa accepti si parerea celorlalti. si chiar daca nu esti de acord, sa stii cum s-o spui. e pacat sa strici prietenii, chiar si virtuale, doar pt ca nu a coincis o parere 100% (atat timp cat altele au coincis foarte mult, deci te leaga ceva de acele prietenii virtuale).