Citat:
Ar trebui sa ma simt avizata aici?

) pe mine m-a jignit comentariul batjocoritor cu "ati plecat de la rau la mai rau de va plangeti...?" Mie mi se pare ca ala a fost un comentariu rautacios si n-am de spus decat ca, ce tie nu-ti place, altuia nu face...
PS Stiu ca apar si eu la 5 ore de discutie...dar asta este...
nu trebuie sa te simti avizata. tocmai asta spuneam, ca au fost unele comentarii usor rautacioase din toate partile. chiar si din partea mea care am subliniat ca nu am vrut dar la nunta, desi nu eram subiectul discutiei. da, imi spuneam o parere si expuneam cum am procedat eu.
Alina, Bamba, Clarut, Serene, Gianina, (na ca v-am pomenit pe toate

ca sa nu mai zica nimeni ca se simte vizat daca nu ii este pomenit numele) haideti sa schimbam subiectul; da, probabil ca am fost toate mai impaciuitoare cu Alina (cum observa serene) dar asta pentru ca eu cred ca si Clarut si eu am vazut in Alina ceva ce poate am avut si noi candva, poate avantul, poate sustinerea parerilor, poate idealismul atat de puternic manifestat. Clarut, corecteaza-ma daca gresesc...
si apoi, despre asta e vorbacum: despre maturizare si eleganta de a trece mai departe, fara suparare. Hai sa dam degetelele ca atunci cand eram mici si sa spunem toate: "impacare, impacare, fara nicio suparare..daca ne mai suparam, luam valiza si plecam ..."