Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 02 Apr 2009, 00:11 
Diva

Citat:

si eu cred la fel. oricum la felul cum au jucat meciul trecut meritau sa piarda.

fetelor, pentru destinderea atmosferei propun niste pariuri virtuale: dam pronosticuri la meci. si care pierde, da un suc cand ne vedem cu toatele..sper sa reusim sa ne vedem, macar cele care stam in acelasi oras, ce ziceti? si e valabil si pt cele din cluj, din constanta, din bucuresti etc. mai greu cu Clarut si Bamba, dar rezolvam noi cumva si cu ele, numa sa castige :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:13 
Diva

Citat:

nu cred ca bamba se referea la sotul ei ci la viitorul sot al Alinei.:)

nici eu nu ma refeream la Bamba, nici nus tiu cum il cheama pe sotul ei. razvi banui ca e sotul Alinei, ca ea a scris comentariul cu cel mai destept cedeaza :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:15 
Diva

Citat:

fetelor, pentru destinderea atmosferei propun niste pariuri virtuale: dam pronosticuri la meci. si care pierde, da un suc cand ne vedem cu toatele..sper sa reusim sa ne vedem, macar cele care stam in acelasi oras, ce ziceti? si e valabil si pt cele din cluj, din constanta, din bucuresti etc. mai greu cu Clarut si Bamba, dar rezolvam noi cumva si cu ele, numa sa castige :)

pai nu stiu mai Daria ca inca nu am auzit pronosticul lui mitica Dragomir. dar...fie...
2-1 pt Austria

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:17 
Diva

Citat:

pai nu stiu mai Daria ca inca nu am auzit pronosticul lui mitica Dragomir. dar...fie...
2-1 pt Austria

eu zic 1-0 pentru Austria. Anca, Serene, Laura, Carlita, Cami, Alina, Clarut, Bamba, Raluca, Gianina..voi nimic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:19 
Diva

Citat:

si eu m-am uitat :lol:

hmm....aseara pe la vreo 22 am avut un drum pana in Gilau, nu am mai fost de vreo 2 luni pe acolo....si ghiciti ce mi-a sarit in ochi? :))

Superbul Hotel West City....astazi m-am si uitat sa vad cum arata....oaw :) deci...asa da! :D...

camere impecabile, restaurantul de nota 10 :) pacat ca incap doar 120 de persoane...O:)

Preferatul meu din Cluj ramane Sun Garden din Poiana Baciului.superb....:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:21 
Diva

Citat:

pacat ca am scris..ca poate se mai pacaleau si alte fete ..fir-ar sa fie..m-a luat gura pe dinainte. oricum, poate de curiozitate vor deschide. :) merita, ca e funny

eu m-am pacalit ca fraiera:)desi o stiam de anul trecut:)sunt tare blonda azi:wall::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:21 
Diva

Citat:

am zis prima 2-1 pt austria!

nu vazusem :nwink: s-a notat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:28 
Diva

Citat:

poate chiar asa l-am zis...
asta dupa ce tu cu o ironie f fina sau mai putin fina acum depinde cum privim ai zis"draga tu astepti ca cineva sa vina la nunta ta de la atatia km???"(nu este un citat cuv cu cuv dar asta ai zis)
da draga astept sa dea atati bani si sa fie oameni cu oamenii ce i-au ajutat in viata si la inceputul vietii de fam!

asta chiar e o pretentie absurda.e prima data cand ma enerveaza ce vad ca ai scris.pana acum erai chiar haioasa cum te-ai enervat.dar incepi sa spui niste chestii care nu isi au sensul si ma intreb daca gandesti ce scri sau la primul impuls arunci o fraza pe forum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:29 
Diva

Citat:

eu m-am pacalit ca fraiera:)desi o stiam de anul trecut:)sunt tare blonda azi:wall::rofl:

:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:30 
Diva

buna...ce faceti fetele???
eu una nu am mai intrat de mult pe aici...nu stiu daca mi-a simtit cineva lipsa...am recitit si eu cate ceva pe aici...dar sunt de parere ca nasii sa faca pentru fini la fel cum a zis alina...destule casa zic asa...la noi asa e obiceiul si nu mi se pare ceva iesit din comun. parerile sunt impartite dupa cum se vede...:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:32 
Diva

Citat:

sa reluam pe text:

de acum ai ignore de la mine pe forum ca vad ca nu esti o persoana cu care sa am o conversatie inteligenta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:33 
Diva

Citat:

eu zic 1-0 pentru Austria. Anca, Serene, Laura, Carlita, Cami, Alina, Clarut, Bamba, Raluca, Gianina..voi nimic?

cat sa fie scorul nu stiu ... dar sunt de parere ca o sa piarda romania...sincer sambata dupa meci eram de parere ca m'ai bine stingeam lumina decat sa ma uit la meci:rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:35 
Diva

Citat:

poate chiar asa l-am zis...
asta dupa ce tu cu o ironie f fina sau mai putin fina acum depinde cum privim ai zis"draga tu astepti ca cineva sa vina la nunta ta de la atatia km???"(nu este un citat cuv cu cuv dar asta ai zis)
da draga astept sa dea atati bani si sa fie oameni cu oamenii ce i-au ajutat in viata si la inceputul vietii de fam!

pai...parintii tai fac nunta de trebuie ajutati? i-ai ajutat tu pe respectivii ca sa se simta datori sa vina la nunta ta si sa mai se si simta cu un dar?

daca era sa invit cati oamenii au ajutat ai mei...cred ca faceam o nunta fffffffff mare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:36 
Diva

Citat:

eu zic 2-1 pt Romania:rocker:
sunt mai optimista de felul meu;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 00:37 
Diva

Citat:
cat sa fie scorul nu stiu ... dar sunt de parere ca o sa piarda romania...sincer sambata dupa meci eram de parere ca m'ai bine stingeam lumina decat sa ma uit la meci:rofl:

suntem multe care credem ca va pierde romania...cine mai da sucul?:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]