Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 22:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 02 Apr 2009, 11:05 
Diva

buna dimineata, fetelor. va intreb si eu ceva..m-am trezit cam tarziu. caut pentru ziua sotului un cadou si cum el e bucatarul sef in casa si e innebunit dupa tot ce inseamna gatit (si pregatit de gatit) as vrea sa-i iau un cadou legat de asta. anul trecut i-am luat una dintre cartile lu Jamie. acum vreau sa-i iau un cutit Solingen pentru ca isi doreste foarte mult, ne oprim peste tot pe unde vede cutite sa vada daca sunt solingen. numa ca nu stiu unde pot gasi in bucuresti astfel de magazine unde sa fie marca asta. stie vreuna dintre voi cumva? as fi intrebat si in cluj, dar nu mai am timp..caci luni e ziua lui :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 11:16 
Diva

neatza, logodnica sincer sa iti spun nu stiu exact, da cred ca poti incerca pe la carrefour??? oare se gasesc acolo, chiar nu stiu(?)
o zi buna la toate%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 11:17 
Diva

Citat:
buna dimineata, fetelor. va intreb si eu ceva..m-am trezit cam tarziu. caut pentru ziua sotului un cadou si cum el e bucatarul sef in casa si e innebunit dupa tot ce inseamna gatit (si pregatit de gatit) as vrea sa-i iau un cadou legat de asta. anul trecut i-am luat una dintre cartile lu Jamie. acum vreau sa-i iau un cutit Solingen pentru ca isi doreste foarte mult, ne oprim peste tot pe unde vede cutite sa vada daca sunt solingen. numa ca nu stiu unde pot gasi in bucuresti astfel de magazine unde sa fie marca asta. stie vreuna dintre voi cumva? as fi intrebat si in cluj, dar nu mai am timp..caci luni e ziua lui :love:

incearca la Sarra Blu. acolo au tot felul de chestii de bucatarie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 11:22 
Diva

Citat:

incearca la Sarra Blu. acolo au tot felul de chestii de bucatarie

mersi fetelor..o sa vad cum fac, incerc in sarra blu (in carrefour nu cred ca am cum sa ajung). am mai gait pe net ca magazinele tip out door au asa ceva..si avem vreo doua prin cartier. merg sa vad azi ce gasesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 12:19 
Diva

Citat:

mersi fetelor..o sa vad cum fac, incerc in sarra blu (in carrefour nu cred ca am cum sa ajung). am mai gait pe net ca magazinele tip out door au asa ceva..si avem vreo doua prin cartier. merg sa vad azi ce gasesc.

Buna dimineata fetelor, va invit la o :, !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 13:25 
Diva

doamne..cat ati scris!!!!!!!!!!
buna dimineata!
sa aveti o zi frumoasa!:,:)%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 13:35 
Diva

Citat:
doamne..cat ati scris!!!!!!!!!!
buna dimineata!
sa aveti o zi frumoasa!:,:)%%-

buna dimineata.va salut si eu din Satu-Mare:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 13:50 
Diva

m-am gandit sa imi spun si eu parerea despre relatia nasi-fini: in primul rand cand accepti sa cununi pe cineva trebuie sa stii ca asta implica anumite cheltuieli si de fapt anumite responsabilitati..daca tot o faci fa-o cum trebuie!!!!!!!!
nu zice nimeni sa le dai bani mai mult decat iti poti permite..dar daca tot te numesti ''nas'' pai poarta-te ca atare!
nu cred ca daca.. cumperi niste lumanari,un gest foarte frumos, un voal, si buchetele.. nu cred ca saracesti sau ca tu ca mireasa le accepti..si profiti..nu esti corecta...
noi am vrut sa platim lumanarile,vrem din acelea scurte...iar nasii nostri s-au schimbat la fata si s-au simtit jigniti...mi-a parut fffff rau...si daca stau sa ma gandesc si eu sa fi fost in locul lor m-as fi simtit la fel..
nu zice nimeni sa intreci masura si sa ceri tot felul de lucruri..si inca ceva eu zic ca daca nasii nu isi pot permite nici macar atat...sau mai rau nu vor sa cumpere si cand le dai vestea ca o sa cumperi tu tot sunt foarte fericiti...nu se mai numesc nasi...
sa stiti ca voalul mi-l platesc eu pt ca mi-l fac unde fac si rochia,dar daca nasa imi va spune cat costa ca sa il plateasca ...o sa ii spun ca nu e nevoie..daca insista o sa-i spun...
nu ma intelegeti gresit...nu vreau sa scap de cheltuilei si las tot pe umerii lor dar eu cred ca toate suntem multumite cand nasii isi indeplinesc datoriile fata de noi...si nu se vaita ca au fff multe cheltuieli..atunci ..te simti prost cand vezi ca nu vor sa iti fac niciun cadou...stiti aici e vb ''sa fi om''!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:01 
Diva

Citat:
m-am gandit sa imi spun si eu parerea despre relatia nasi-fini: in primul rand cand accepti sa cununi pe cineva trebuie sa stii ca asta implica anumite cheltuieli si de fapt anumite responsabilitati..daca tot o faci fa-o cum trebuie!!!!!!!!
nu zice nimeni sa le dai bani mai mult decat iti poti permite..dar daca tot te numesti ''nas'' pai poarta-te ca atare!
nu cred ca daca.. cumperi niste lumanari,un gest foarte frumos, un voal, si buchetele.. nu cred ca saracesti sau ca tu ca mireasa le accepti..si profiti..nu esti corecta...
noi am vrut sa platim lumanarile,vrem din acelea scurte...iar nasii nostri s-au schimbat la fata si s-au simtit jigniti...mi-a parut fffff rau...si daca stau sa ma gandesc si eu sa fi fost in locul lor m-as fi simtit la fel..
nu zice nimeni sa intreci masura si sa ceri tot felul de lucruri..si inca ceva eu zic ca daca nasii nu isi pot permite nici macar atat...sau mai rau nu vor sa cumpere si cand le dai vestea ca o sa cumperi tu tot sunt foarte fericiti...nu se mai numesc nasi...
sa stiti ca voalul mi-l platesc eu pt ca mi-l fac unde fac si rochia,dar daca nasa imi va spune cat costa ca sa il plateasca ...o sa ii spun ca nu e nevoie..daca insista o sa-i spun...
nu ma intelegeti gresit...nu vreau sa scap de cheltuilei si las tot pe umerii lor dar eu cred ca toate suntem multumite cand nasii isi indeplinesc datoriile fata de noi...si nu se vaita ca au fff multe cheltuieli..atunci ..te simti prost cand vezi ca nu vor sa iti fac niciun cadou...stiti aici e vb ''sa fi om''!

dar daca nasii tai sunt pretenii cei mai buni si au salarii de 10 mil amandoi iar lumanarile sunt 4 mil, si mai TREBUIE sa cinstesca 20 mil.Mai e rochia 3 mil, pantofii 2....
Cum adica daca nu isi pot permite nici macar atat...?
Daca o fac cu drag si isi permit sa te ajute financiar, nu zic sa refuzi, dar daca nu isi permit?Ei nu au o datorie financiara, au o datorie morala.Acesta este punctul meu de vedere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:04 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

Buna dimineata!! :D
Daria poti incerca in Carrefour si in Metro, eu am vazut mai demult in Metro mai multe produse de la Solingen.
...si mai este sau era un magazin undeva in sectorul 4 pe strada Berceni, nu mai stiu exact numarul un magazin numai cu ustensile pentru bucatarie, stiu ca acolo erau produse de la Solingen....dar nu stiu daca mai este magazinul :D...dar poti incerca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:09 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

dar daca nasii tai sunt pretenii cei mai buni si au salarii de 10 mil amandoi iar lumanarile sunt 4 mil, si mai TREBUIE sa cinstesca 20 mil.Mai e rochia 3 mil, pantofii 2....
Daca o fac cu drag si isi permit sa te ajute financiar, nu zic sa refuzi, dar daca nu isi permit?Ei nu au o datorie financiara, au o datorie morala.Acesta este punctul meu de vedere.

Laura...pai nu mai tinem cont de nimic si ne luam cei mai milionari prieteni ca nasi :rofl: ....kidding :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:10 
Diva

deci ideea e urmatoare daca pot sa te ajute si ei ca nasi isi doresc lucrul asta de ce sa nu ii lasi, daca nu au posibilitati dar isi doresc fini si te intelegi cu ei bine la fel, nu vad unde ar fii problema, deci pana la urma suntem toate la aceleasi pareri.
:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:12 
Diva

Citat:

cat tamn tam cu nasitul asta. eu nu sunt de acord sa ai pretentii de la nasi in nici o situatie...nici daca au, nici daca n-au.
daca au foarte bine, bravo lor, au facut banii pt ei si nu sunt obligati sa ajute 'tanara familie" care, cand s-a hotarat sa se casatoreasca, trebuia sa ia in calcul si faptul ca poate nasii nu respecta "traditiile".
sa nu avem pretentii absurde de la niste oameni care nu au nici o obligatie fata de noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:14 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

cat tamn tam cu nasitul asta. eu nu sunt de acord sa ai pretentii de la nasi in nici o situatie...nici daca au, nici daca n-au.
daca au foarte bine, bravo lor, au facut banii pt ei si nu sunt obligati sa ajute 'tanara familie" care, cand s-a hotarat sa se casatoreasca, trebuia sa ia in calcul si faptul ca poate nasii nu respecta "traditiile".
sa nu avem pretentii absurde de la niste oameni care nu au nici o obligatie fata de noi.

punct ochit, punct lovit :-*

Eu zic sa incheiem subiectul asta ca deja de 20 de pagini tot despre asta se discuta :) ...

a venit primavara si voi va certati :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:17 
Veteran

Citat:

punct ochit, punct lovit :-*

Eu zic sa incheiem subiectul asta ca deja de 20 de pagini tot despre asta se discuta :) ...

a venit primavara si voi va certati :nlol:

Buna dimineata, cu intarziere :,
La Cluj e soaaaareeeeeeeee! (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:19 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Buna dimineata, cu intarziere :,
La Cluj e soaaaareeeeeeeee! (X)

da....e frumos si cald afara...mai inainte am ajuns si eu acasa :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:19 
Diva

Citat:

nu am vb la adresa nimanui...aici e altceva dar macar sa vezi bunavointa....
si pana la urma vezi ca spunem acelasi lucru!
eu daca nu o sa imi permit sa indeplinesc lucrurile astea...nu o sa o fac..decat daca sunt niste prieteni fff buni...si insista ei si chiar si asa...tot as cumpara!
stii...asta e parerea mea...nu zicsa le ceri imposibilul,am mai zis asta..dar cred ca asa este frumos!
si mai frumos e sa si pastrezi relatia pt ca am vazutsi fini care uita de nasi...si nasi care uita de fini...asta chiar e urat rau!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:21 
Diva

Citat:

da....e frumos si cald afara...mai inainte am ajuns si eu acasa :flowers:

aici e o vreme asa urata..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:22 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
nu am vb la adresa nimanui...aici e altceva dar macar sa vezi bunavointa....
si pana la urma vezi ca spunem acelasi lucru!
eu daca nu o sa imi permit sa indeplinesc lucrurile astea...nu o sa o fac..decat daca sunt niste prieteni fff buni...si insista ei si chiar si asa...tot as cumpara!
stii...asta e parerea mea...nu zicsa le ceri imposibilul,am mai zis asta..dar cred ca asa este frumos!
si mai frumos e sa si pastrezi relatia pt ca am vazutsi fini care uita de nasi...si nasi care uita de fini...asta chiar e urat rau!

Ce faci Cristina? :D E soare la tine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2009, 14:23 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

aici e o vreme asa urata..

iti trimitem si tie o raza de soare :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]