Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 23:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 03 Apr 2009, 11:58 
Diva

Citat:

Buna dimineata :flowers:

'neatza fetele :,
brrr pe mine toate obiceiurile de care ati vb voi ma ingrozesc:zoombie: si multe habar n'am ce sunt dar nu'mi surad:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:14 
Diva

buna dimineata! vine week-end-ul!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:36 
Diva

Citat:

cat de ironice puteti fi...la inceput chiar am crezut ca e asa o chestie rara,dar....
la bv nu e hilton deci as putea face nunta cu hora ca eu nu-s o fitoasa ce va sta teapana la masa si doar va zambi pt poze!
imi place la nebunie cum imi rastalmaciti vorbele!

draga mea, deja e o joaca.serios.
Putem sa spunem orice care nu e legat de tine si tu te enervezi si ripostezi.
eu chiar cred ca tu vei avea o nunta frumoasa, am vazut ce gusuri ai, ce poze ai postat, dar tu te enervezi din toate prostiile si crezi ca toate ne batem joc e tine.
ma repet si sper sa fie pt ultima oara pentu ca m-am saturat de jocul acesta:NU AVEM NIMIC CU TINE!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:39 
Diva

Citat:

draga mea, deja e o joaca.serios.
Putem sa spunem orice care nu e legat de tine si tu te enervezi si ripostezi.
eu chiar cred ca tu vei avea o nunta frumoasa, am vazut ce gusuri ai, ce poze ai postat, dar tu te enervezi din toate prostiile si crezi ca toate ne batem joc e tine.
ma repet si sper sa fie pt ultima oara pentu ca m-am saturat de jocul acesta:NU AVEM NIMIC CU TINE!!!!!

de acord cu Laura.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:46 
Diva

Buna dimineata fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:47 
Diva

eu nu inteleg ceva. daca tot ai senzatia ca toata lumea iti este impotriva si isi bate joc de tine...de ce mai intri? Clarut avea dreptate cand spunea ca suferi de mania persecutiei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:51 
Diva

Citat:
Anca,ce frumoasa ai fost..si Sabin un dulce,sa va bucurati de el,sa aiba noroc in viata.Ce silueta ai dupa nastere..care e secretul?:nblink:

multumesc Corina, cat despre silueta mea pot sa spun ca am avut noroc sa dau jos repede fara sa fac nimic, doar avand grija de bebe:D, de curand m-am apucat si eu de ceva sport, trebuie:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:52 
Diva

Citat:
eu nu inteleg ceva. daca tot ai senzatia ca toata lumea iti este impotriva si isi bate joc de tine...de ce mai intri? Clarut avea dreptate cand spunea ca suferi de mania persecutiei.

serios ca nu am chef sa stau sa ma gandesc de 10 ori ce scriu sa nu cumva sa se supere alina.
daca spun ca in cluj e super....sunt 20 de grade!!!!ca am multa treaba azi dar o fac cu drag ca ma ajuta si vremea.....sper ca fac fericita pe toata lumea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:54 
Diva

Citat:

neata draga mea anca!!
in primul rand cititi toate mesajele dupa care adaugati numele meu langa anumite propozitii ale voastre!
la noi in ardeal sau na in bv nu se joaca gaina nici nu stiu in ce consta toata treaba asta si nici nu vreau sa stiu!
eu vreau sa joc hora in fata casei mele ,vreau sa ma imbrace fetele,vreau...dar nu mai conteaza ce vreau ca oricum voi sariti si faceti ca si copii aia mici care arata cu degetul si rad cand ceva nu le convine!
:wokno:
spor la munca!

Alina, era doar ca exemplu, iar cand am vb de hilton ma refeream strict la bucuresti. chiar asa fiecare fraza spusa, tu o intelegi altfel?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 12:54 
Diva

Citat:

multumesc Corina, cat despre silueta mea pot sa spun ca am avut noroc sa dau jos repede fara sa fac nimic, doar avand grija de bebe:D, de curand m-am apucat si eu de ceva sport, trebuie:D

chiar am vrut sa iti spun ca ai slabit foarte tare, nu se vede ca ai bebe asa mic:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 13:00 
Diva

Citat:

pai nu o sa mai intru draga mea ca am vazut ca asta e tactica voastra!am mai vazut ce ati facut si la alte topicuri si cum altele au plecat de pe forum si nu au mai revenit!
ar trebui sa se numeasca "ghidul fostelor mirese"...

nu ai dreptate,nu ne-am aliat noi..."fostele"..suntem aici pentru a da si a primi sfaturi(pentru cine vrea sa le primeasca).Noi dam sfaturi,nu impunem si nu ne batem joc.asta trebuie sa intelegi.:)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

pai nu o sa mai intru draga mea ca am vazut ca asta e tactica voastra!am mai vazut ce ati facut si la alte topicuri si cum altele au plecat de pe forum si nu au mai revenit!

fiecare face ce crede ca este mai bine .daca tu crezi ca noi am incercat sa te facem sa nu mai intri...:really:
noi te-am chemat sa intri la buna dimineata.crezi ca am vrut doar sa te enervam?
eu am o vorba:daca 10 persoane iti spun ca gresesti trebuie macar sa iti ridici un semn de intrebare chiar daca nu te intereseaza parerea lor.toate suntem diferite, parerile noastre nu coincid mereu, dar invatam din greseli si ne acceptam una pe cealalta.de-asta intram in continuare aici.

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

nu te supara...eu am intrat de cateva luni pe forum...si nimeni(fostele mirese) nu a avut nimic cu mine. si eu pot spune ca sunt "o intrusa", dar e adevarat nici nu am facut pe victima de fiecare data cand nu mi-a convenit vreun raspuns sau nu am amenintat ca-mi iau jucariile si plec pt ca apoi sa revin dupa 5 minute.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 13:03 
Diva

Citat:

neata fetelor. Hai ma Alina, nu te mai supara. Eu te rugasem sa faci o pauza ca sa te calmezi, pentru ca o suparare nu trece asa repede si acum e clar ca tu te-ai suparat si probabil ca fiind atat de suparata e normal sa reactionezi asa..impulsiv. Eu anu trecut cand eram pe ghid nu eram "fost mireasa" si mi-a prins bine ca povesteam cu fetele aici. e adevarat ca nu mi-am schimbat dorintele, asa cum mi-am imaginat si am vrut nunta, asa am facut-o, chiar daca vedeam ca altii au facut-o sau vor sa o faca altfel. Fiecare face ce isi doreste. La urma urmei, cum ziceai si tu intr-un post acum cateva zile, la nunta ta, tu esti cea mai importanta persoana si trebuie sa o faci asa cum ti-o doresti. si sunt convinsa la gusturile bune pe care le-am vazut ca le ai (din poze, discutii, pareri etc) ca vei avea o nunta minunata.
Te asteptam sa ne mai povestesti cum stai cu pregatirile. si cu poze..ca ne delectam cand le vedem :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 13:36 
Junior

Citat:
Buna dimineata fetelor !
Buna dimineata fetelor.Haideti la o :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2009, 13:37 
Diva

neata fetele, da cat ati scris,harnice sunteti
:ok:
la nunta mea vreau horele din fata casei, vreau gaina,vreau scos voaulul, ceea ce nu o sa fie e barbieritul acela, imbracatul miresei si scosul jartelutei:blink:care zau nu imi place deloc.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]