Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 00:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 04 Apr 2009, 15:20 
Diva

Citat:

primele 2, cele scurte imi plac si cred ca ti-ar sta super in ele pt ca-ti permite si silueta, cea lunga, nu prea ma incanta.

mie nu imi place nici una in mod deosebit....clasicele little black dress...si pun pariu ca sunt foarte scumpe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 15:23 
Diva

Citat:

mie nu imi place nici una in mod deosebit....clasicele little black dress...si pun pariu ca sunt foarte scumpe.

pretul este de 499 lei, nu mi se pare scump, si eu trag tot spre primele 2

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 15:38 
Diva

Citat:

sunt dragute rochitele. da..clasica little black dress dar stii ca de multe ori te scoate din impas..o accesorizezi cu ceva foarte colorat si e super.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 19:29 
Diva

Citat:

si nu ii scump la pretul asta? eu sunt cam rupta de preturile de acolo da aici m-as astepta la o rochie super eleganta de banii aia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 19:47 
Diva

Citat:

si nu ii scump la pretul asta? eu sunt cam rupta de preturile de acolo da aici m-as astepta la o rochie super eleganta de banii aia...

pai ca sa-ti dau niste exemple..rochie irina schroter...21-39 milioane, manoush- 20 milioane, oasis- 15 mil..... sa nu mai vb de designerii "consacrati".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 20:02 
Diva

Citat:

pai ca sa-ti dau niste exemple..rochie irina schroter...21-39 milioane, manoush- 20 milioane, oasis- 15 mil..... sa nu mai vb de designerii "consacrati".

eu nu prea sunt adepta designerilor sau a chestiilor de "firma" decat numai in cazuri f limitate (creme de fata, posete etc)..in rest daca imi place cum arata bine, daca nu nu, regardless ce nume ii pe eticheta :) cu atat mai putin as plati banii astia :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 22:16 
Diva

Citat:

eu nu prea sunt adepta designerilor sau a chestiilor de "firma" decat numai in cazuri f limitate (creme de fata, posete etc)..in rest daca imi place cum arata bine, daca nu nu, regardless ce nume ii pe eticheta :) cu atat mai putin as plati banii astia :gun:

exact la fel si eu.sunt atenta la posete si la pantofi sa fie de calitate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 22:35 
Moderator Ghidul Miresei

Buna seara fetelor :flowers:
Pana la urma planurile s-au schimbat si nu am mai mers unde trebuia, mergem doar maine :p

Tocmai am ajuns si eu acasa de la plaja ;)
25 de grade au fost la Cluj, sunt bronzata (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 22:48 
Diva

Citat:
Buna seara fetelor :flowers:
Pana la urma planurile s-au schimbat si nu am mai mers unde trebuia, mergem doar maine :p

Tocmai am ajuns si eu acasa de la plaja ;)
25 de grade au fost la Cluj, sunt bronzata (X)

woau carlita... ce fain de tine. si aici a fost cald, dar parca nu asa de bronzat. eu nici nu am iesit din casa, am avut treaba, am spalat, am curatat patutul lui bebe si andrei il vopseste acum (era maro si noi il vrem alb..stiu, suntem usor nebuni, dar parca apreciem si mai mult asa lucrul facut de mana noastra). dar vreau sa ies si eu la o mica plimbare prin jur, trebuie macar putina miscare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 23:11 
Moderator Ghidul Miresei

Felicitari pentru viitoarea mamica :-*

Anca, rochia finei tale este foarte frumoasa.
Referitor la rochitele lui Catalin, mie imi plac primele 2...cea lunga nu prea imi dau seama foarte bine cum arata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 23:14 
Diva

Citat:

woau carlita... ce fain de tine. si aici a fost cald, dar parca nu asa de bronzat. eu nici nu am iesit din casa, am avut treaba, am spalat, am curatat patutul lui bebe si andrei il vopseste acum (era maro si noi il vrem alb..stiu, suntem usor nebuni, dar parca apreciem si mai mult asa lucrul facut de mana noastra). dar vreau sa ies si eu la o mica plimbare prin jur, trebuie macar putina miscare.

cum ai stat toata ziua in casa pe vremea asta frumoasa???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 23:15 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

Da, am avut o zi plina....am fost la casuta noastra de langa Cluj si am lucrat putin ca e primavara. Am greblat iarba si paiele de prin curte si din spate din gradina si le-am dat foc, am curatat pomii si i-am varuit, am plivit florile de buruiene...munca de tara :ok:

Intr-un final am facut si gratare, pulpe, mici....bla bla :) si bineintles ca am stat 2 ore la plaja si m-am bronzalit :nlol: :nlol:

Nu cred ca vreti sa vedeti cum arata mainile mele :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2009, 23:21 
Diva

Citat:

Da, am avut o zi plina....am fost la casuta noastra de langa Cluj si am lucrat putin ca e primavara. Am greblat iarba si paiele de prin curte si din spate din gradina si le-am dat foc, am curatat pomii si i-am varuit, am plivit florile de buruiene...munca de tara :ok:

Intr-un final am facut si gratare, pulpe, mici....bla bla :) si bineintles ca am stat 2 ore la plaja si m-am bronzalit :nlol: :nlol:

Nu cred ca vreti sa vedeti cum arata mainile mele :nlol: :nlol:

eu nu sunt buna pt munci din astea...de fapt nici nu imi place viata la tara.imi place curtea doar pt plaja si sa mananc fructe.Eu sunt crescuta intre betoane..fata de oras cum zice ionut:)).socrul meu rade de mine de fiecare data cand merg la zalau si stramb din nas cand vad gainile, curcani si alte pasari care lasa numai mizerie in curte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 00:24 
Diva

Citat:

eu nu sunt buna pt munci din astea...de fapt nici nu imi place viata la tara.imi place curtea doar pt plaja si sa mananc fructe.Eu sunt crescuta intre betoane..fata de oras cum zice ionut:)).socrul meu rade de mine de fiecare data cand merg la zalau si stramb din nas cand vad gainile, curcani si alte pasari care lasa numai mizerie in curte...

"Laura from the block" :rofl::rofl: stiu ce zici..si eu cam tot printre betoane am crescut si pana mai ieri ma simteam aparinand cartierului asta 100%. acum..tanjesc dupa o casa..cat de mica..cu nitel pamant, o curticica mica ceva acolo. vise..
si nu..nu am iesit si mi-e tare ciuda. ai dreptate...sunt o proasta. am stat sa muncesc si apoi sa mai si atipesc ca deh..gafaiam ca locomotiva cu aburi. dar maine mi-ar placea sa-mi iau revansa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 00:50 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

Si eu am crecut tot asa, intre betoane....vorba ta :D
Noi acolo avem de 2 ani de zile casa, mai mergem in weekend...cand nu avem alte treburi, cei drept cam rar....dar ce sa faci....ne mai ocupam si noi asa putin, animale nu avem de nici un fel, si nici nu punem cartofi sau legume :D ....doar asa de iesit la iarba verde, de plantat niste flori....avem o droaie de pruni, meri, si peri acolo....chiar acum am vrut sa luam 2 piersici, dar nu cred ca o sa se faca acolo :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 11:07 
Diva

neatza fetelor , ieri nu am mai intrat pt ca am plecat in parc si am stat pana pe la 8:30 cu Sabin, a fost superb afara, 26 de grade.
se anunta ca si azi va fi le fel ca ieri si cred ca voi face acelasi lucru, mai ales ca nu mai ajung cu fina mea la targul de nunti.
cat despre rochite, pretul mi se pare rezonabil, fatza de alte porcarii ce le-am vazut prin oras si nu de firma, nu tin sa fie rochia de firma, aici asa s-a nimerit sa-mi placa si sa fie de la bote, dar in rest nu :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 11:35 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
neatza fetelor , ieri nu am mai intrat pt ca am plecat in parc si am stat pana pe la 8:30 cu Sabin, a fost superb afara, 26 de grade.
se anunta ca si azi va fi le fel ca ieri si cred ca voi face acelasi lucru, mai ales ca nu mai ajung cu fina mea la targul de nunti.
cat despre rochite, pretul mi se pare rezonabil, fatza de alte porcarii ce le-am vazut prin oras si nu de firma, nu tin sa fie rochia de firma, aici asa s-a nimerit sa-mi placa si sa fie de la bote, dar in rest nu :)

si eu cred ca e un pret chiar bun :D
nu credeam ca sunt asa de ieftine creatiile lui Botezatu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 11:54 
Diva

buna dimineata!
ms de intrebare ,raluca!rochita e k..e aproape gata...
anidaa e bine ca nu te intereseaza ce cred eu,ma bucur!
buna dimineata inca o data ...
laura ,sa ai o sarcina usoara si fara probleme!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 11:56 
Diva

anca, e draguta rochia finei tale..nu e stiulul meu..dar e draguta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2009, 12:19 
Diva

Citat:
anca, e draguta rochia finei tale..nu e stiulul meu..dar e draguta!

buna dimineata! e asa frumos afara!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]