Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 13:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 14 Apr 2009, 14:30 
Diva

Citat:

Mai...mie nu imi place Becali, dar acum chiar cred ca e o nedeptate ce i se intampla:(

nici mie nu-mi place..dar sa ne punem in locul lui,si noi am fi reactionat la fel,sau unii poate chiar mai rau,ca sa te trezesti ca-ti fura masina.nu stiu ce esti in stare sa-i faci cand il prinzi.:curse::nerv:
si totusi hotii sunt liberi?????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 14:43 
Diva

ce-i mai plangeti de mila lu' becali:-` eu cred ca merita sa fie la inchisoare. poate nu pt asta dar pt multe alte magarii pe care le-a facut. ca de ex evaziune fiscala:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 14:50 
Diva

Citat:
ce-i mai plangeti de mila lu' becali:-` eu cred ca merita sa fie la inchisoare. poate nu pt asta dar pt multe alte magarii pe care le-a facut. ca de ex evaziune fiscala:lol:

:p:pmai clarut...credeam ca ti-am schimbat putin parerea:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:00 
Diva

Citat:

:p:pmai clarut...credeam ca ti-am schimbat putin parerea:))

nu, sunt de-a dreptul sadica dc e vorba de becali. :nlol: oricum inteleg si sunt de acord cu pctul vostru de vedere dar pur si simplu nu simt niciun fel de parere de rau cand un om ca el ajunge in inchisoare. acolo e locul lui!:mellow:
pt tinerii din moldova insa mi se rupe sufletul insa...imi pare atat de rau. ma simt ingrozitor de vinovata si neputincioasa. ma enerveaza si ue care a afirmat ca alegerile au fost in principiu legale:(( si nu inteleg de ce nu mai apar stiri despre ce se intampla acolo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:24 
Diva

Citat:
nu, sunt de-a dreptul sadica dc e vorba de becali. :nlol: oricum inteleg si sunt de acord cu pctul vostru de vedere dar pur si simplu nu simt niciun fel de parere de rau cand un om ca el ajunge in inchisoare. acolo e locul lui!:mellow:
pt tinerii din moldova insa mi se rupe sufletul insa...imi pare atat de rau. ma simt ingrozitor de vinovata si neputincioasa. ma enerveaza si ue care a afirmat ca alegerile au fost in principiu legale:(( si nu inteleg de ce nu mai apar stiri despre ce se intampla acolo!

ooo..bine ai revenit clarut. :D
pai nu mai apar stiri decat la la televiziunile noastre. si uite ca desi exagereaza ele de multe ori, de data asta toate au tratat subiectul extrem de serios si l-au atacat pe voronin si au dat adevarul mereu si au fost alaturi de protestatri, ba chiar unii ziaristi au fost retinuti cateva ore in hotel sau pe aeroport si apoi dati afara din tara. in alte tari nu cred ca mai sunt stiri pentru ca nu se baga nimeni in conflict cu rusii. nu vezi ca poeste tot dau imagini de la revolta din georgia, dar de chisinau nimic. sunt lasi toti...si stau la caldurica, nu vor razboi sau dureri de cap cu rusii acum.
pe mine ma macina cum poate un roman, ca totusi voronin e roman.. sa fie asa de hain cu semenii lui. adica..sa spui tu ca nu vb romana ci moldovoneasca, sa spui ca tu nu esti roman ci moldovean..si ca aia care au inceput revolta sunt infractori, cand ei de fapt sunt studenti..sunt ca si copii tai?? (desi fiul lui e ditamai patronul de firma care, culmea, se ocupa de restaurarea cladirii parlamentului si guvernului de acolo). si apoi sa vedeti "cucoanele" din conducerea guvernului, care si ele tot romance au declarat ieri intr-o sedinta ca nu le pare rau pt tinerii aceia care au ofst batuti si de parintii lor care plang pentru ca trebuiau sa se gandeasca dinainte la asta. oare ele nu au copii acasa? ele nu au sange romanesc in ele? cum pot gandi si simti asa?:cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:29 
Diva

Citat:

pai ii plangem ma clarut de mila...ca maine poimaine ni se va intampla si noua la fel, ca nu mai exista dreptate si corectitudine in tara asta. tocmai asta e problema. daca ar fi fost totul just si omul ala ajungea pe drept la inchisoare, sa zicem pt evaziune fiscala..atunci ziceam: da, corect, asa e, a meritat, justitia nu doarme. dar cand vezi cat de flagrant iti sunt incalcate drepturile, cat de nedreapta e jutitia si cum alti infractori si talhari care omoara, jefuiesc sau, la nivel inalt, cumpara terenuri de la univ de agronomie cu cativa centi metru patrat si ii dau cadou fetei presedintelui un ap in complexul construit pe acel teren (ap de 800.000 de euro, multi dintre noi nu visam la un asa ap d-apoi sa il si avem), si totul e ca si cand e cel mai corect lucru..si presedintele spune ca nu vede de ce e o problema ca are si fata lui o casa ca nu are mai multe, are doar un ap ..pai atunci zici stai putin ca ala saracu e la puscarie ca si-a salvat masina si ceilalti care fura ce fac? traiesc bine mersi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:40 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers: O zi frumoasa va doresc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:43 
Diva

Citat:
Buna dimineata :flowers: O zi frumoasa va doresc!

carlita :) buna. pe unde ai umblat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:44 
Diva

Citat:

pai ii plangem ma clarut de mila...ca maine poimaine ni se va intampla si noua la fel, ca nu mai exista dreptate si corectitudine in tara asta. tocmai asta e problema. daca ar fi fost totul just si omul ala ajungea pe drept la inchisoare, sa zicem pt evaziune fiscala..atunci ziceam: da, corect, asa e, a meritat, justitia nu doarme. dar cand vezi cat de flagrant iti sunt incalcate drepturile, cat de nedreapta e jutitia si cum alti infractori si talhari care omoara, jefuiesc sau, la nivel inalt, cumpara terenuri de la univ de agronomie cu cativa centi metru patrat si ii dau cadou fetei presedintelui un ap in complexul construit pe acel teren (ap de 800.000 de euro, multi dintre noi nu visam la un asa ap d-apoi sa il si avem), si totul e ca si cand e cel mai corect lucru..si presedintele spune ca nu vede de ce e o problema ca are si fata lui o casa ca nu are mai multe, are doar un ap ..pai atunci zici stai putin ca ala saracu e la puscarie ca si-a salvat masina si ceilalti care fura ce fac? traiesc bine mersi?

ei...cum le sti tu pe toate ca un om mare:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:48 
Diva

Citat:

ei...cum le sti tu pe toate ca un om mare:)

e si tu laura..nu chiar pe toate..:p:p
dar lucrurile atat de evidente ma irita. si ma gandesc cum zicea si Adina..ca ne indreptam spre "ceva" care ne va distruge (daca se poate) si mai mult ca popor si ca tara.
dar destul cu politica asta. revenim la subiecte mai interesante :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:50 
Diva

Citat:

e si tu laura..nu chiar pe toate..dar lucrurile atat de evidente ma irita. si ma gandesc cum zicea si Adina..ca ne indreptam spre "ceva" care ne va distruge (daca se poate) si mai mult ca popor si ca tara.
dar destul cu politica asta. revenim la subiecte mai interesante :-*

nu..de ce sa incheiem subiectul.eu cred ca e interesant, dar nu am chef a scriu.daria , dupa cum vezi si azi imi fac treaba din casa:)).La telefon si pe mail, ca nu am chef sa ies.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:52 
Diva

Citat:

nu..de ce sa incheiem subiectul.eu cred ca e interesant, dar nu am chef a scriu.daria , dupa cum vezi si azi imi fac treaba din casa:)).La telefon si pe mail, ca nu am chef sa ies.

pai pe vremea asta..nici nu te condamn. si eu trebuia sa ma duc pe jos, dupa una alta..mici cumparaturi. dar e mai bine in pat la caldurica. la tv nu e mare lucru..asa ca citesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:52 
Diva

Citat:

pai tocmai, de nedreptati la nivel de cetatean care-si plateste taxele am tot auzit.:lol: in sfarsit o nedreptate la o casa mai mare. mi-as dori sa fie toti infractorii de nivel inalt judecati si aruncati in inchisoare pt tot ceea ce au facut dar dc nu se poate sper sa se calce unii pe altii pe cozi si sa li se intample cat mai mult nedreptati de genul asta! :-` ipotetic vorbind:D
mie mi se pare ca se vb de becali de parca n-ar fi gresit cu nimic...a batut totusi niste oameni...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:56 
Diva

Citat:
pai tocmai, de nedreptati la nivel de cetatean care-si plateste taxele am tot auzit.:lol: in sfarsit o nedreptate la o casa mai mare. mi-as dori sa fie toti infractorii de nivel inalt judecati si aruncati in inchisoare pt tot ceea ce au facut dar dc nu se poate sper sa se calce unii pe altii pe cozi si sa li se intample cat mai mult nedreptati de genul asta! :-` ipotetic vorbind:D
mie mi se pare ca se vb de becali de parca n-ar fi gresit cu nimic...a batut totusi niste oameni...

azi am inteles ca l-au inchis si pe Penescu, asa ca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 15:56 
Diva

Citat:
pai tocmai, de nedreptati la nivel de cetatean care-si plateste taxele am tot auzit.:lol: in sfarsit o nedreptate la o casa mai mare. mi-as dori sa fie toti infractorii de nivel inalt judecati si aruncati in inchisoare pt tot ceea ce au facut dar dc nu se poate sper sa se calce unii pe altii pe cozi si sa li se intample cat mai mult nedreptati de genul asta! :-`

da, daca ar fi sa se calce toti pe cozi si sa ajunga pe rand la putere si sa se razbune. dar vezi tu..ca nu e cu efect lung. sunt doar lucruri de fatada, in prag de alegeri. si dupa se stinge totul. despre asta zic, sa fie justitia justitie, corecta si nu doar pe fond politic. ar trebui sa fie impartiala. dar...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:00 
Diva

Citat:

eu ma abtin la asta cu batutul "oamenilor" (nu vreau sa judec conditia umana a unor infractori, mai ales ca e saptamana mare si imi fac pacate aiurea :-`).
dar da, clarut..se face intr-adevar mult tam-tam pe aceasta tema. nu stiu daca e bine, sau rau..dar poate asa mai afla si altii unele lucruri. dintr-un pct de vedere mediatizarea in exces a unor subiecte este si buna dar si daunatoare. ca orice lucru in exces, are partile lui pro si contra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:01 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

carlita :) buna. pe unde ai umblat?

In weekend am fost plecata, pana la urma am fost sambata la iluminatie la un cimitir, la tatal iubitului meu care a fost inmormantat in Salaj, si duminica am fost la alt cimitir la tatal prietenei mele cele mai bune, am ajuns doar la 21:30 cred acasa si eram rupta...am citit putin si m-am pus la somn.
Ieri am fost cam ocupata, am citit doar din umbra cat mi-a permis timpul.
Acum de dimineata am fost plecata la cumparaturi si acum ma relaxez si eu la calculator :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:04 
Diva

Citat:

In weekend am fost plecata, pana la urma am fost sambata la iluminatie la un cimitir, la tatal iubitului meu care a fost inmormantat in Salaj, si duminica am fost la alt cimitir la tatal prietenei mele cele mai bune, am ajuns doar la 21:30 cred acasa si eram rupta...am citit putin si m-am pus la somn.
Ieri am fost cam ocupata, am citit doar din umbra cat mi-a permis timpul.
Acum de dimineata am fost plecata la cumparaturi si acum ma relaxez si eu la calculator :nlol:

si eu ar trebui sa merg la mici cumparaturi..dar mi-e atat de lene...cred ca maine:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:06 
Diva

Citat:

si eu ar trebui sa merg la mici cumparaturi..dar mi-e atat de lene...cred ca maine:.

si eu am tot amanat si ieri si azi.dar maine chiar nu mai pot..trebuie sa muncesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:08 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

si mie mi-a fost cam lene...dar a trebuit sa duc si un costum la curatat, asa ca am profitat putin...oricum, mai sunt multe de luat :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]