Citat:
pai ii plangem ma clarut de mila...ca maine poimaine ni se va intampla si noua la fel, ca nu mai exista dreptate si corectitudine in tara asta. tocmai asta e problema. daca ar fi fost totul just si omul ala ajungea pe drept la inchisoare, sa zicem pt evaziune fiscala..atunci ziceam: da, corect, asa e, a meritat, justitia nu doarme. dar cand vezi cat de flagrant iti sunt incalcate drepturile, cat de nedreapta e jutitia si cum alti infractori si talhari care omoara, jefuiesc sau, la nivel inalt, cumpara terenuri de la univ de agronomie cu cativa centi metru patrat si ii dau cadou fetei presedintelui un ap in complexul construit pe acel teren (ap de 800.000 de euro, multi dintre noi nu visam la un asa ap d-apoi sa il si avem), si totul e ca si cand e cel mai corect lucru..si presedintele spune ca nu vede de ce e o problema ca are si fata lui o casa ca nu are mai multe, are doar un ap ..pai atunci zici stai putin ca ala saracu e la puscarie ca si-a salvat masina si ceilalti care fura ce fac? traiesc bine mersi?
pai tocmai, de nedreptati la nivel de cetatean care-si plateste taxele am tot auzit.

in sfarsit o nedreptate la o casa mai mare. mi-as dori sa fie toti infractorii de nivel inalt judecati si aruncati in inchisoare pt tot ceea ce au facut dar dc nu se poate sper sa se calce unii pe altii pe cozi si sa li se intample cat mai mult nedreptati de genul asta!

ipotetic vorbind:D
mie mi se pare ca se vb de becali de parca n-ar fi gresit cu nimic...a batut totusi niste oameni...