Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 14 Apr 2009, 19:07 
Diva

Citat:
nu stiu exact cat si cum dar ii suspectam de astfel de tratamente:(
din pctul meu de vedere autoritatile ar tb sa se autosesizeze si sa investigheze. si in cazul fetelor lui basescu la fel...cum au facut-o si in cazul lui becali. nu inseamna ca dc pe politisti nu-i trage nimeni la raspundere becali are dreptul sa condamne la bataie niste amarati.:ermm:
sunt perfect de acord ca modul in care s-a gestionat cazul becali e suspect dar asta nu il face mai putin vinovat. si faptul ca justitia din romania e corupta n-ar tb sa-l absolve de vina. parerea mea:lol:

stii cum vad eu cazul asta referindu-ne strict la ce a facut becali cu hotii
10 omoara, 5 violeaza, 7 talharesc si unul iti da o palma. tu il arestezi pe cel care da cu palma.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:08 
Diva

Citat:

pai hai incoace...si iesi in strada.sa vad daca te urnesti de la trebuile cotidiene...:))suntem prea comozi ca sa facem ceva, atata timp cat nu ne atinge pe noi direct.

pai sa stii ca as face-o. vineri aici s-a organizat un mars de protest impotriva regimului din moldova. din pacate n-am avut cum sa ma duc si acum ma simt f vinovata dar iti spun sincer ca voi face tot posibilul sa particip la urmatoarele. aici se organizeaza proteste in fata consiliului (uniunii europene) in medie 1,2 pe saptamana. in ro in medie 1,2 pe an.:(
chiar cred ca a trecut vremea mineriadelor si nu ar tb sa ne mai frica sa ne cerem si sa ne sustinem drepturile. :haltere:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:09 
Diva

Citat:

stii cum vad eu cazul asta referindu-ne strict la ce a facut becali cu hotii
10 omoara, 5 violeaza, 7 talharesc si unul iti da o palma. tu il arestezi pe cel care da cu palma.

:nlol: da, interesanta prezentare:) si f adevarata pt romania noastra:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:12 
Diva

Citat:

pai firma care face autostrada a castigat licitatia pe interese politice.
bush a conditionat alegerea firmei cu intrarea noastra in nato.
la fel s-a intamplat si cu albania.
contractul este unul extrem de prost pt statul roman in sensul ca nu exista nici o sanctiune in cazul nerespectarii termenului de catre firma constructoare, in cazul rezilierii, romania este obligata sa plateasca un pret f. mare deci oricum ar fi nu ar avea interes sao faca.
in plus firma era obligata sa-si construiasca cai de acces pt utilajele ei. ceea ce nu s-a intamplat si statul va suporta costul reparatiilor unor drumuri din judetul Cluj.
berceanu habar nu avea de contract si ca sa se scoata a dat vina pe fostul ministru.
cam asta e in mare.

dezgustator:nerv::nerv::nerv: incredibil cum isi bat joc de banii publici! niste nemernici:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:13 
Diva

Citat:
pai sa stii ca as face-o. vineri aici s-a organizat un mars de protest impotriva regimului din moldova. din pacate n-am avut cum sa ma duc si acum ma simt f vinovata dar iti spun sincer ca voi face tot posibilul sa particip la urmatoarele. aici se organizeaza proteste in fata consiliului (uniunii europene) in medie 1,2 pe saptamana. in ro in medie 1,2 pe an.:(
chiar cred ca a trecut vremea mineriadelor si nu ar tb sa ne mai frica sa ne cerem si sa ne sustinem drepturile. :haltere:

cine sa-si ceara drepturile? noi? romanii? mie mi-e frica sa nu-l aleaga iar pe basescu daca o mai avea nesimtirea sa candideze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:14 
Diva

Citat:
m-ati aprins si ma lasati sa ard...ati plecat toate...vorbesc singura ca si televizorul.:rofl:(X)

pai hai, ziceai ca te-ai aprins;) unde ai fugit?:eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:17 
Diva

Citat:

cine sa-si ceara drepturile? noi? romanii? mie mi-e frica sa nu-l aleaga iar pe basescu daca o mai avea nesimtirea sa candideze.

nu toti:-s doar cei care vor o schimbare. tinerii intelectuali care inteleg ce se intampla si vor dreptate!:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:21 
Diva

Citat:
nu toti:-s doar cei care vor o schimbare. tinerii intelectuali care inteleg ce se intampla si vor dreptate!:flowers:

nu stiu. tu cdin afara vezi altfel lucrurile.
mie lumea aici mi se pare amortita, fara sa se poata apara si tocmai de aceea sunt abuzurile astea. intr-o tara democratica refuz sa cred ca se faceau.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:25 
Diva

Citat:
poate nu comozi e cuvantul,poate suntem prea descurajati,pesimisti,si siguri ca si daca iesim in strada tot nu se va rezolva nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:26 
Diva

Citat:

nu stiu. tu cdin afara vezi altfel lucrurile.
mie lumea aici mi se pare amortita, fara sa se poata apara si tocmai de aceea sunt abuzurile astea. intr-o tara democratica refuz sa cred ca se faceau.

mai nu e vorba de amortire.dar eu sincer nu stiu daca as iesi in strada.am un loc caldut, o viata linistita, ma intreb de ce m-as complica sa ajung arestata pe undeva sau batuta la cum decurg lucrurile.
niciodata nu am fost genul revolutionar.ma lupt sa imi fie mie bine si celor din jurul meu, dar nu ma uit in ograda altuia pentru ca nu ma intereseaza.
prefersa privesc lucrurile la Tv si eventual sa semnez petitii, dar in nici un caz sa ies in strada....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:30 
Diva

Citat:

mai nu e vorba de amortire.dar eu sincer nu stiu daca as iesi in strada.am un loc caldut, o viata linistita, ma intreb de ce m-as complica sa ajung arestata pe undeva sau batuta la cum decurg lucrurile.
niciodata nu am fost genul revolutionar.ma lupt sa imi fie mie bine si celor din jurul meu, dar nu ma uit in ograda altuia pentru ca nu ma intereseaza.
prefersa privesc lucrurile la Tv si eventual sa semnez petitii, dar in nici un caz sa ies in strada....

eu spun clar ca nu as iesi. indiferent pt ce motiv. ca sa ies ar trebui sa stiu sigur ca exista cea mai mica posibilitate sa se schimbe ceva. si, cum stiu ca nu se va schimba nimic de ce as face-o?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:35 
Diva

Citat:

eu spun clar ca nu as iesi. indiferent pt ce motiv. ca sa ies ar trebui sa stiu sigur ca exista cea mai mica posibilitate sa se schimbe ceva. si, cum stiu ca nu se va schimba nimic de ce as face-o?

n-o sa stim niciodata dc se va schimba ceva sau nu dc n-o facam..
dupa exemplul tarilor din vest cred ca am rezolva cate ceva!
in ro profesorii au iesit de mai multe ori in strada. si chiar dc situatia lor nu e extraordinara macar s-a imbunatatit!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:38 
Diva

Citat:
n-o sa stim niciodata dc se va schimba ceva sau nu dc n-o facam..
dupa exemplul tarilor din vest cred ca am rezolva cate ceva!
in ro profesorii au iesit de mai multe ori in strada. si chiar dc situatia lor nu e extraordinara macar s-a imbunatatit!

prin ce? ca acum sunt notati in functie de performante, ca-si dau cu parerea parintii referitor la competentele lor?
parintii care poate nu toti au chiar liceul facut?
ce performante poti avea cu niste copii care nu au posibilitatea intelectuala sa invete?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:42 
Diva

si inca ceva. datorita faptului ca niste oamnei au iesit in strada scriem azi pe acest forum mancam ciocolata de la belgieni, mergem in vacanta in grecia si ne imbracam de la zara (ca sa vedeti cat de usor de multumit sunt eu:nlol: )
nu sustin ideea unei revolutii, departe de mine acest gand...sustin doar faptul ca avem o datorie morala fata de tara in care traim si fata de oamenii care au nevoie de noi pt schimbare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:46 
Diva

Citat:

prin ce? ca acum sunt notati in functie de performante, ca-si dau cu parerea parintii referitor la competentele lor?
parintii care poate nu toti au chiar liceul facut?
ce performante poti avea cu niste copii care nu au posibilitatea intelectuala sa invete?

dar nu la asta ma refeream. ca nu de asta au iesit profesorii in strada. sau cel putin asa stiu eu. au castigat niste drepturi salariale. care fireste nu-s suficiente. dar e un pas inainte.
cum e chestia asta cu parinitii? chiar nu sunt la curent.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 19:51 
Diva

Citat:
poate nu comozi e cuvantul,poate suntem prea descurajati,pesimisti,si siguri ca si daca iesim in strada tot nu se va rezolva nimic.

cred ca asta ar tb sa se schimbe. sa incetam sa ne complacem in situatia in care suntem. sa nu mai credem ca nu se poate face nimic! sa ne gandim mai mult la coeziunea sociala!
ce avant patriotic m-a cuprins:nlol::huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 20:20 
Diva

Citat:
cred ca asta ar tb sa se schimbe. sa incetam sa ne complacem in situatia in care suntem. sa nu mai credem ca nu se poate face nimic! sa ne gandim mai mult la coeziunea sociala!

as vrea sa te intreb ceva.si nu vreau sa te superi:)
daca tu mai crezi ca se poate schimba ceva in tara asta , de ce ai plecat.de ce nu stai aici sa incerci sa schimbi ceva?
cred ca si asta e o situatie in care te complaci si in care ti-e bine si comod.nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 20:24 
Diva

Citat:

scuzati-mi absenta in flacara aceasta a discutiilor. pauza de masa :~*
pai...Adina a radiografiat bine povestea din tara noastra cu talharii, violatorii si hotii si unul care da o palma. e hilar de-a dreptul ce se intampla si cum se intampla.
revolutia nu se poate face in conditiile in care tara asta mai crede inca in basescu. asa cum pe vremuri strigau taranii si muncitoarele de la apaca ca sa traiasca dl iliescu si sa moara intelectualii huligani, asa suntem si acum...omul de rand il place pe marinar. e de-al lor, fumeaza, bea, urca la volan dupa un sprit, se hahaie la fiecare doua cuvinte, iti trage o palma amicala peste umar..in semn de pretuire, se danseaza cu nevasta pe terasele de la mare si se da cu snow mobilul in statiunile montane. ce sa mai...un patriot. dar ce patriot e cand:
1. e vorba de sistemul medical si de sanatatea lui se duce si se opereaza la viena; 2. o trimite pe fica-sa sa invete la universitati in america (unde si acolo s-a facut de ras ca desi avea trecut in curriculum ca a absolvit univ nu stiu care din usa, univ a trimis comunicat de presa si a zis ca nici vorba, a urmat 2 luni niste cursuri acolo si atat; nici macar nu a facut punctajul minim de cursuri ca sa se poata spune ca are diploma de participant..) si lista poate continua la nesfarsit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 20:40 
Diva

Citat:
si inca ceva. datorita faptului ca niste oamnei au iesit in strada scriem azi pe acest forum mancam ciocolata de la belgieni, mergem in vacanta in grecia si ne imbracam de la zara (ca sa vedeti cat de usor de multumit sunt eu:nlol: )
nu sustin ideea unei revolutii, departe de mine acest gand...sustin doar faptul ca avem o datorie morala fata de tara in care traim si fata de oamenii care au nevoie de noi pt schimbare.

da, asa e...datorita libertatii ne putem exprima. si ar trebui sa multumim mereu celor care au iesit in strada si care au si murit pentru o cauza nobila..in 89. cat despre datorie...ce mai pot sa zic..vrei sa obligi pe cineva, care e ferm convins ca ii e bine sau ca a facut alegerea buna sa isi schimbe parerea, sa dea jos un regim? pai stii cati lasi sunt in tara asta? cati zic ca daca lor le e bine cu actuala guvernare, de ce s-ar rascula? sau cati tineri sunt care s-au obisnuit sa mearga la servici 8 ore, sa faca strictul necesar niciun gram i plus si sa fie indiferenti la semenii lor si sa fie extrem de multumiti cu ei insisi. ba chiar sa gandeasca in spirit comunist si invechit, fara sa incerce sa schimbe ceva in mentalitate? voi cei care poate mai puteati schimba ceva, ati plecat la mai bine. nu va condamn, sincer, va admir ca ati avut curaj si tarie sa faceti pasul. dar nu e usor sa stii nici pentru noi, sa stam aici si sa ii vedem pe cei ca noi lipsiti de curaj, de minte, de suflet cum prin atitudinea lor ne hotarasc si noua soarta. si noi nu putem face nimic. eu as iesi in strada. si acum. daca as stii ca langa mine sunt oameni cu valori, oameni care se lupta pentru o idee si pentru un crez poana in panzele albe. dar nu sunt astfel de oameni aici. adica sunt cativa dar atat de putini. in basarabia sunt astfel de oameni pentru ca tinerii de acolo sunt asupriti, sunt cu cutitul la os si nu mai pot suporta. la noi insa, nu e cazul de asa ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 20:55 
Diva

Citat:
dar nu la asta ma refeream. ca nu de asta au iesit profesorii in strada. sau cel putin asa stiu eu. au castigat niste drepturi salariale. care fireste nu-s suficiente. dar e un pas inainte.
cum e chestia asta cu parinitii? chiar nu sunt la curent.
parerea mea este ca tot iesim in strada degeaba.nu stiu de ce drepturi salariale vorbesti.de cei 5 %care nu i-a promis guvernul?in 2 transe?nici de aceia nu sunt sigura ca ii vom primi.in schimb se vorbeste de taierea sporurilor(3 la numar)fara de care as ajunge cam la 6 milioane.plus ca deja nu se mai deconteaza in multe localitati transportul...mai scadem 2 milioane jumate.asa ca nu stiu ce am obtinut.si intr-adevar cum spune Adina,salarizarea se va face si in functie de parerea parintilor(in clasa mea nu am niciunul cu studii superioare,aproximativ 12 au absolvit liceul).sau in fuctie de performanta:cum poti compara un liceu de la tara cu unul de elita din capitala(unde merg copii deja bine formati)???

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]