Citat:
cred ca asta ar tb sa se schimbe. sa incetam sa ne complacem in situatia in care suntem. sa nu mai credem ca nu se poate face nimic! sa ne gandim mai mult la coeziunea sociala!
ce avant patriotic m-a cuprins:nlol::huh:
scuzati-mi absenta in flacara aceasta a discutiilor. pauza de masa
pai...Adina a radiografiat bine povestea din tara noastra cu talharii, violatorii si hotii si unul care da o palma. e hilar de-a dreptul ce se intampla si cum se intampla.
revolutia nu se poate face in conditiile in care tara asta mai crede inca in basescu. asa cum pe vremuri strigau taranii si muncitoarele de la apaca ca sa traiasca dl iliescu si sa moara intelectualii huligani, asa suntem si acum...omul de rand il place pe marinar. e de-al lor, fumeaza, bea, urca la volan dupa un sprit, se hahaie la fiecare doua cuvinte, iti trage o palma amicala peste umar..in semn de pretuire, se danseaza cu nevasta pe terasele de la mare si se da cu snow mobilul in statiunile montane. ce sa mai...un patriot. dar ce patriot e cand:
1. e vorba de sistemul medical si de sanatatea lui se duce si se opereaza la viena; 2. o trimite pe fica-sa sa invete la universitati in america (unde si acolo s-a facut de ras ca desi avea trecut in curriculum ca a absolvit univ nu stiu care din usa, univ a trimis comunicat de presa si a zis ca nici vorba, a urmat 2 luni niste cursuri acolo si atat; nici macar nu a facut punctajul minim de cursuri ca sa se poata spune ca are diploma de participant..) si lista poate continua la nesfarsit.