Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 14:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 15 Apr 2009, 10:48 
Diva

buna dimineata si o zi frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 10:52 
Diva

Citat:

asa e, anca...am simtit eu care nu sunt mamica inca, cum mi se strange inima d-apoi daca eram parintele acela...cred ca si eu as fi calcat-o in picioare sa se poarte cu puiul meu, un nevinovat la urma urmei, asa.

pai poate Adina va lasa bebelul cu bunicii, pana se intoarce de la munca :) e o optiune foarte ok. cea mai ok din pct meu de vedere. la urma urmei e sange din sangele lor..si e altceva ca bunic sa stai cu nepotul decat un strain. asa vad eu lucrurile acum...

asa e. eu nu am incredere intr-o femeie care sa vina sa faca curat in lipsa mea, darmite sa-mi las copilul cu o necunoscuta.
in mod clar mama va sta cu copilul.
oricum cred ca de abia asteapta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 10:56 
Diva

maaaai fetelor da ce discutii de 2 zile de cand n-am mai avut vreme sa intru...mama mama...ia s-a facut ora 1 noaptea la mine si eu stau sa citesc ce ati scris :)) bravo voua ce subiecte profunde abordati...

de romani, imi stiti parerea...zilele trecute mi-am reintarit-o urmarind un reportaj la protv...si m-am ingrozit...tirul ala care statea atarnat in prapastie si au durat nu stiu cate ore sa il scoata afara...si un dobitoc de sofer care astepta in trafic ii striga la reporter..."sa il lase sa cada in prapastie domle decat sa stea 20000 de oameni sa astepte dupa el"...deci am ramas fara suflare cand am auzit asa ceva...cum e posibil sa fii atat de caine cat sa spui un lucru din asta? daca i se intampla lui asa ceva, i-ar fi placut sa il lase sa cada in prapastie?

de bone si bebei...nici eu nu as fi putut sta 2 ani acasa...pe aici ii moda printre romani sa devina femeile casnice dupa ce au primul copil...eu as fi capiat...eu m-am apucat de lucru la 3 sapt dupa ce am nascut...bine, ii drept ca am luxul sa lucrez de acasa...si adi ii acasa si el...l-am facut pe el casnic :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 11:20 
Diva

Citat:
maaaai fetelor da ce discutii de 2 zile de cand n-am mai avut vreme sa intru...mama mama...ia s-a facut ora 1 noaptea la mine si eu stau sa citesc ce ati scris :)) bravo voua ce subiecte profunde abordati...

de romani, imi stiti parerea...zilele trecute mi-am reintarit-o urmarind un reportaj la protv...si m-am ingrozit...tirul ala care statea atarnat in prapastie si au durat nu stiu cate ore sa il scoata afara...si un dobitoc de sofer care astepta in trafic ii striga la reporter..."sa il lase sa cada in prapastie domle decat sa stea 20000 de oameni sa astepte dupa el"...deci am ramas fara suflare cand am auzit asa ceva...cum e posibil sa fii atat de caine cat sa spui un lucru din asta? daca i se intampla lui asa ceva, i-ar fi placut sa il lase sa cada in prapastie?

de bone si bebei...nici eu nu as fi putut sta 2 ani acasa...pe aici ii moda printre romani sa devina femeile casnice dupa ce au primul copil...eu as fi capiat...eu m-am apucat de lucru la 3 sapt dupa ce am nascut...bine, ii drept ca am luxul sa lucrez de acasa...si adi ii acasa si el...l-am facut pe el casnic :)

buna dimineata fetelor :) si noapte buna Bamba..la tine e deja 1.30 noaptea, cred. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:02 
Diva

neatza!mie tocmai de asta mi-e cam teama sa fac un copil.chiar nu as avea cu cine sa il las..avand in vedere ca toate rudele sunt la 300 de km.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:06 
Diva

Citat:

asa e. eu nu am incredere intr-o femeie care sa vina sa faca curat in lipsa mea, darmite sa-mi las copilul cu o necunoscuta.
in mod clar mama va sta cu copilul.
oricum cred ca de abia asteapta.

eu as sta o perioada cu femeia, si apoi cred ca as putea-o lasa.Prietenele mele toate au bone care se comporta frumos cu copiii.Nu o sa fiu eu mai ghinionista.....
Mamele noastre nu au cum sa stea cu copilulavand in vedere ca eu sunt in Cluj si ele sunt in Mures si Zalau.Ar trebui sa se mute ca sa ma ajute..si nu e cazul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:11 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

eu as sta o perioada cu femeia, si apoi cred ca as putea-o lasa.Prietenele mele toate au bone care se comporta frumos cu copiii.Nu o sa fiu eu mai ghinionista.....
Mamele noastre nu au cum sa stea cu copilulavand in vedere ca eu sunt in Cluj si ele sunt in Mures si Zalau.Ar trebui sa se mute ca sa ma ajute..si nu e cazul.

mai fetelor...as avea eu grija de toti copii vostri daca as putea....atata imi sunt de dragi :)) :D

p.s: stiu sa le fac laptele, sa schimb scutece :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:17 
Diva

Citat:
neatza!mie tocmai de asta mi-e cam teama sa fac un copil.chiar nu as avea cu cine sa il las..avand in vedere ca toate rudele sunt la 300 de km.

pai...incearca sa te detasezi de acest gand.Niciodata nu sunt perfecte toate ca a fim pregatiti sa facem copii.
Daca asteptam eu sa imi vina cheful...nu cred ca faceam vreodata bebe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:30 
Diva

Citat:

mai fetelor...as avea eu grija de toti copii vostri daca as putea....atata imi sunt de dragi :)) :D

:nlol: pai..sa stii ca nu ar fi o idee rea, carlita. sa ne reprofilam pe perioada de criza...si sa ne luam si al doilea job. si mie imi plac copii. ii ador. si mi-ar placea sa imi deschid o gradinita :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:36 
Diva

Citat:

Pai la mine nu ar fi greu:))ca nu esti departe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:38 
Diva

Citat:

pai...incearca sa te detasezi de acest gand.Niciodata nu sunt perfecte toate ca a fim pregatiti sa facem copii.
Daca asteptam eu sa imi vina cheful...nu cred ca faceam vreodata bebe.

cea mai mare schimbare in sensul asta am vazut-o la o prietena.
inca din tm facultatii spunea clar ca nu suporta copii, ca nu va face niciodata, ca nu aduc nimic bun...acum e gravida in 8 luni si vb tot tm cu bebe, se mangaie pe burta, din iubitul si frumosul nu-l scoate si deja se gandeste sa-l faca si pe al doilea.
toata schimbarea s-a produs in momentul cand a aflat ca e insarcinata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:38 
Diva

Citat:

:nlol: pai..sa stii ca nu ar fi o idee rea, carlita. sa ne reprofilam pe perioada de criza...si sa ne luam si al doilea job. si mie imi plac copii. ii ador. si mi-ar placea sa imi deschid o gradinita :-`

gradinita..nu ar fi o idee rea.si cred ca e si foarte profitabil:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:39 
Diva

Citat:

la ideea cu deschisul gradinitei ma gandisem si eu dar o data cu criza, cand am vazut cate se inchid, mi-a trecut.

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

cea mai mare schimbare in sensul asta am vazut-o la o prietena.
inca din tm facultatii spunea clar ca nu suporta copii, ca nu va face niciodata, ca nu aduc nimic bun...acum e gravida in 8 luni si vb tot tm cu bebe, se mangaie pe burta, din iubitul si frumosul nu-l scoate si deja se gandeste sa-l faca si pe al doilea.
toata schimbarea s-a produs in momentul cand a aflat ca e insarcinata.

eu am plans o sapt dupa ce am aflat ca sunt insarcinata:D

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

gradinita..nu ar fi o idee rea.si cred ca e si foarte profitabil:)

nu mai e profitabil. in Buc s-au inchis o groaza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:40 
Diva

Citat:

eu am plans o sapt dupa ce am aflat ca sunt insarcinata:D

te cred. stiu cum e si ce simti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:43 
Diva

Citat:

nu mai e profitabil. in Buc s-au inchis o groaza.

in Cluj nu stiu nimic de gradinite.Daca sunt..unde sunt.haba nu am....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:45 
Diva

Citat:

te cred. stiu cum e si ce simti.

eeeee....vei sti doar cand vei ramane insarcinata:).e ceva total diferit de tot ce mi s-a intamplat pana acum.simti ca viata ta se schimba radical.
Casatoria e o joaca pe langa asta:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:49 
Diva

Citat:

eeeee....vei sti doar cand vei ramane insarcinata:).e ceva total diferit de tot ce mi s-a intamplat pana acum.simti ca viata ta se schimba radical.
Casatoria e o joaca pe langa asta:))

problema e ca voi afla cu certitudine peste o sapt sau doua daca e ceva dar imi place viata pe care o am acum, imi facusem planuri pe care probabil daca as fi insarcinata as fi nevoita sa le schimb...pe plan profesional imi merge foarte bine si o intrerupere ar fi in defavoarea mea...
chiar daca imi plac copii si la un moment dat vreau sa-i fac nu stiu daca acum sunt pregatita 100%.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 13:56 
Diva

Citat:

problema e ca voi afla cu certitudine peste o sapt sau doua daca e ceva dar imi place viata pe care o am acum, imi facusem planuri pe care probabil daca as fi insarcinata as fi nevoita sa le schimb...pe plan profesional imi merge foarte bine si o intrerupere ar fi in defavoarea mea...
chiar daca imi plac copii si la un moment dat vreau sa-i fac nu stiu daca acum sunt pregatita 100%.

sa inteleg ca sunt sanse sa fii insarcinata?:)
Exact la fel e si in cazul meu.Sunt in faza in care totul e perfect.Nu pot sa spun ca e cel mai bun moment:)Dar, am 30 de ani imediat si ma gandesc ca nici nu mai puteam astepta:).
Asa ca...viata merge inainte.Toate se aseaza pana la urma.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]