Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 18:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 15 Apr 2009, 15:49 
Diva

Citat:

multumesc dar cred ca trebuie sa mai astept putin ca sa devina certitudine.
azi am fost la Marie stopes la eco. am sunat la vreo 2 dar nu aveau liber. nu stiu nici la ce clinica nici la ce dr sa ma duc daca e, nici la ce spital sa nasc...

ia-o incet :) vorba laurei, acum esti cu tot felul de sentimente si incercata de emotii. mai ales daca din pct de vedere al carierei ti-ai fi dorit sa astepti. dar asteapta o saptamana, stiu ca e greu sa stai asa..in incertitudine dar vei reusi, e si saptamana mare si va trece altfel. si eu am avut emotii (ca orice mamica la inceput de drum..dar am si acum ca sunt destul de paranoica:nlol:); m-a ajutat mult sa vorbesc cu alte mamici care erau deja experimentate. adica erau si ele cu bebe in burtica, dar trecusera deja prin ce am trecut eu. Anca a fost cea mai draguta. am povestit cu ea la fiecare 2 zile..si o bateam la cap cu intrebari..si mi-era teama si tot asa. vei vedea ca te va ajuta si pe tine sa vb cu mamicile. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 15:53 
Diva

Citat:

cori..vezi ca e molipsitor!! serios. mai e f putin si sunt sigura ca ne vei anunta si tu! si ar urma si cami :neyes:

vineri dimineata fac si eu insamantare..asa emotii am..a iesit totul ok pana acum...azi m-a intrebat doctorita,"ce facem daca ies 4"?,ca 4 foliculi mari am..ioi,asa emotii am,acuma vreau bb,dar nu 4.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 15:55 
Diva

Citat:

ia-o incet :) vorba laurei, acum esti cu tot felul de sentimente si incercata de emotii. mai ales daca din pct de vedere al carierei ti-ai fi dorit sa astepti. dar asteapta o saptamana, stiu ca e greu sa stai asa..in incertitudine dar vei reusi, e si saptamana mare si va trece altfel. si eu am avut emotii (ca orice mamica la inceput de drum..dar am si acum ca sunt destul de paranoica:nlol:); m-a ajutat mult sa vorbesc cu alte mamici care erau deja experimentate. adica erau si ele cu bebe in burtica, dar trecusera deja prin ce am trecut eu. Anca a fost cea mai draguta. am povestit cu ea la fiecare 2 zile..si o bateam la cap cu intrebari..si mi-era teama si tot asa. vei vedea ca te va ajuta si pe tine sa vb cu mamicile. :-*

mie imi place sa-mi planific fiecare lucru si acum am fost oarecum luata prin surprindere. nici macar documentata nu sunt.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 15:57 
Diva

Citat:
vineri dimineata fac si eu insamantare..asa emotii am..a iesit totul ok pana acum...azi m-a intrebat doctorita,"ce facem daca ies 4"?,ca 4 foliculi mari am..ioi,asa emotii am,acuma vreau bb,dar nu 4.:o

iti tin pumnii din tot sufletul si o sa vezi ca va fi bine ca doar suntem in Saptamana Mare.
si daca sunt 4 e ok. oricum eram prea multe matusi pt un copil.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 15:59 
Diva

Citat:

:clap:ar fi fain. copii sunt o binecuvantare. si daca te va ajuta Dumnezeu sa ai unu, doi sau patru, nu conteaza. te va ajuta si sa fiti bine si sa va descurcati. Fruntea sus si gandeste pozitiv. in asta consta tot secretul sarcinii. asculta la o micuta paranoia :nlol::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 16:01 
Diva

Citat:

mie imi place sa-mi planific fiecare lucru si acum am fost oarecum luata prin surprindere. nici macar documentata nu sunt.

ai timp, Adina..de acum incolo inca 8 luni jumatate sa te tot documentezi. nu exagera insa cu documentatia ca s-ar putea sa te ingrozesti la un moment dat. ia treptat fiecare luna cu informatia ei :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 16:15 
Diva

Citat:

:clap:ar fi fain. copii sunt o binecuvantare. si daca te va ajuta Dumnezeu sa ai unu, doi sau patru, nu conteaza. te va ajuta si sa fiti bine si sa va descurcati. Fruntea sus si gandeste pozitiv. in asta consta tot secretul sarcinii. asculta la o micuta paranoia :nlol::-*

vai fetelor,multumesc..dar totusi mi se pare mult..si eu fiind slabuta ma gandesc si ca nu s-ar dezvolta normal...oricum am niste emotii de nici nu va pot spune.am uitat sa o intreb pe doctorita cand se vede exact daca s-a prins si cati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 16:18 
Diva

Citat:
vai fetelor,multumesc..dar totusi mi se pare mult..si eu fiind slabuta ma gandesc si ca nu s-ar dezvolta normal...oricum am niste emotii de nici nu va pot spune.am uitat sa o intreb pe doctorita cand se vede exact daca s-a prins si cati.

pai din cate mi-a zis azi dr la eco cam din saptamana 3.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 16:19 
Diva

Citat:

Cori..nu iti face astfel de ganduri..ca femeile alea cu piatra din povestea lui Creanga. lasa-le incolo de ganduri. plus ca corpul uman e un miracol cand e vorba de sarcina. vei fi uimita cate lucruri se vor schimba si te vor ajuta in corpul tau, cat de mic e el:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 16:32 
Diva

Citat:

Cori..nu iti face astfel de ganduri..ca femeile alea cu piatra din povestea lui Creanga. lasa-le incolo de ganduri. plus ca corpul uman e un miracol cand e vorba de sarcina. vei fi uimita cate lucruri se vor schimba si te vor ajuta in corpul tau, cat de mic e el:-*

pai asa o fac,ce o fi,o fi...ce vrea Dumnezeu,e saptamana mare si eu cred in el ca va face ce e mai bine,poate asa a fost sa fie sa raman chiar in vinerea mare,nimic nu e intamplator.si sotul a zis la fel,cati sunt atatia raman,o fi cumva.nu o sa ma mai gandesc tot acolo ca bolanzesc 3 saptamani.:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 16:38 
Diva

sora nasei mele are 2 fetite si a mai infiat 2 baieti(frati)..si dupa 2 ani au sunat-o de la orfelinat ca baietii mai au o sora,a dus-o mama ei si pe ea la orfelinat(are 2 ani fetita) si a infiat-o si pe ea sa nu fie despartiti fratii..si are 5 copii..eu o admir..mare lucru sa poti sa faci asta.:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 17:03 
Diva

Citat:
sora nasei mele are 2 fetite si a mai infiat 2 baieti(frati)..si dupa 2 ani au sunat-o de la orfelinat ca baietii mai au o sora,a dus-o mama ei si pe ea la orfelinat(are 2 ani fetita) si a infiat-o si pe ea sa nu fie despartiti fratii..si are 5 copii..eu o admir..mare lucru sa poti sa faci asta.:clap:

sa stii ca e de admirat aceasta femeie. jos palaria in fata ei. mare caracter si darnicie sa faci asa ceva. Sa o ajute Dumnezeu sa se descurce; si o va ajuta ca mare bine a facut. :clap::clap::clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 17:20 
Diva

Citat:

sa stii ca e de admirat aceasta femeie. jos palaria in fata ei. mare caracter si darnicie sa faci asa ceva. Sa o ajute Dumnezeu sa se descurce; si o va ajuta ca mare bine a facut. :clap::clap::clap:

buna ziua fetelor!!!
felicitari anidaa si sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos ca chiar daca nu erai pregatita si informata sa fi mamica o sa vezi ca o sa fie super bine. sunt sigura ca o sa fi o mamica perfecta:-*
corina sper din tot sufletul ca de data asta sa reusesti sa aduci pe lume un bb sau si mai multi pt ca meriti asta si sunt sigura ca DD o sa te ajute si o sa fie totul bine. va pup si va urez o sarcina usoara si fara nici un fel de probleme:-*%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 17:29 
Diva

in ceea ce priveste cu cine lasam copilul dupa nastere eu nu sunt deacord cu bonele pt ca nu a-s avea incredere in cineva strain sa las cu copilul meu, iar sa mi-l creasca bunicii nici atat. soacara mea ma tot bate la cap sa fac un copil ca ea vine la noi sa aiba grija de el:ermm: in nici un caz nu accept sa stea pe capul meu chiar daca ar avea grija de copil. imi este mai bine cu ea departe si poate sa ramana acolo :nlol: eu o sa stau cu el o perioada acasa si apoi o sa-l duc la cresa pt ca eu stiu ca primesc copii si mai mici de 2 ani. nepotica mea este la cresa de la un an si un pic si pana atunci o sa ma descurc si cu serviciu asta pt ca am un program flexibil si mi-l pot face cum vreau eu si in rest o sa stea si cu tati acasa cand vine el de la servici;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 17:33 
Diva

Citat:
in ceea ce priveste cu cine lasam copilul dupa nastere eu nu sunt deacord cu bonele pt ca nu a-s avea incredere in cineva strain sa las cu copilul meu, iar sa mi-l creasca bunicii nici atat. soacara mea ma tot bate la cap sa fac un copil ca ea vine la noi sa aiba grija de el:ermm: in nici un caz nu accept sa stea pe capul meu chiar daca ar avea grija de copil. imi este mai bine cu ea departe si poate sa ramana acolo :nlol: eu o sa stau cu el o perioada acasa si apoi o sa-l duc la cresa pt ca eu stiu ca primesc copii si mai mici de 2 ani. nepotica mea este la cresa de la un an si un pic si pana atunci o sa ma descurc si cu serviciu asta pt ca am un program flexibil si mi-l pot face cum vreau eu si in rest o sa stea si cu tati acasa cand vine el de la servici;)

ce frumos fetelor, am fost toate miresici , iar acum mamici sau in devenire !

e un sentiment minunat, eu chiar ma simt cu adevarat implinita d.t.p.v. :):):)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 17:35 
Diva

Citat:

la noi nu stiu daca mai exista cresa,dar mie si acolo mi-ar fi frica sa-l las,ca nu prea au grija de ei,mai ales fiind multi..dar nici in bona nu asi avea incredere,decat daca ar fi cineva cunoscut si ca lumea,cu mamii nu asi putea sa-l las,ca e destul de in varsta si nu ar mai putea sa ingrijeasca un copil,iar soacra e in portugalia..asa ca.
voi vedea la momentul respectiv,daca va fi,ce voi face.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 18:44 
Diva

Citat:

felicitari! inca o mamica frumoasa:love:
cum de te-a luat prin surprindere? a venit mai rpd decat te asteptai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 18:48 
Diva

Felicitari Adina!! o sa le faceti cadou de Craciun la sotiori cate un bebelas :))

De ce nu iti verifica sarcina cu analiza la sange? aia e cea mai concludenta acum ca sa confirme! eco se face aici numai la 7-8 sapt, cateodata si mai tarziu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 18:49 
Diva

Citat:

si eu sunt pro cresa:) cred ca ti-l primesc de la 4 sau 6 luni. mi se pare cel mai bun lucru pt un copil, oricat de mic ar fi. are cu cine sa se joace (cand mai creste putintel:nlol:) ia toate bolile copilariei la momentul potrivit si reuseste sa se integreze rpd in orice mediu pe urma. asta e solutia pt care as opta eu.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 18:53 
Diva

Citat:
si eu sunt pro cresa:) cred ca ti-l primesc de la 4 sau 6 luni. mi se pare cel mai bun lucru pt un copil, oricat de mic ar fi. are cu cine sa se joace (cand mai creste putintel:nlol:) ia toate bolile copilariei la momentul potrivit si reuseste sa se integreze rpd in orice mediu pe urma. asta e solutia pt care as opta eu.:lol:

stii cum ii...si eu ziceam la fel si mai zic si acum...da pana sa fac pasul, tot aman..."maine trebuie sa mergem sa vizitam"...si mainele asta se cam face de cateva luni deja si fiica-mea are un an si o luna...mi-e greu acum, as tot sta sa ma gandesc daca doarme ca lumea, daca mananca ca lumea etc...de imbolnavit nici nu vorbim, cu toate ca aici nu ii lasa sa vina bolnavi da no, unele boli sunt contagioase inainte sa erupa...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]