Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 15 Apr 2009, 18:57 
Diva

Citat:

asa au facut si cu legea mamelor..si au modificat-o in ianuarie de teama ca raman fara bani de benzina la masinile lor scumpe cu care merg la guvern sau fraa bani de cazare si masa pt toata liota de angajati din alte orase. mare minune daca nu o mai modifica o data, ca acum se discuta daca nu scad perioada de cocnediu de ingrijire de la 2 ani la un an jumate. pai si dupa 1 an jumate ce faci cu copilu?il inchizi in casa singur si tu pleci la munca??

da' nu te confrunti cu ac pb si dupa 2 ani? mie asta nu mi se pare o tragedie. dar mi se pare nedrept ca au plafonat venitul pt concediul de maternitate.:ermm: cat despre profesiile liberale nu pot sa cred ca e atat de putin:eek: adica tu muncesti 10 ani dai bani la buget si cand vrei sa procreezi guvernul iti da ajutor de-un pampers?! incredibil!):( mi se pare complet gresita legea asta. ca nu fac decat sa scada natalitatea in randul celor care sunt constienti de responsabilitatea "meseriei" de parinte.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 19:00 
Diva

ce sunt profesiile liberale? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 19:04 
Diva

Citat:

stii cum ii...si eu ziceam la fel si mai zic si acum...da pana sa fac pasul, tot aman..."maine trebuie sa mergem sa vizitam"...si mainele asta se cam face de cateva luni deja si fiica-mea are un an si o luna...mi-e greu acum, as tot sta sa ma gandesc daca doarme ca lumea, daca mananca ca lumea etc...de imbolnavit nici nu vorbim, cu toate ca aici nu ii lasa sa vina bolnavi da no, unele boli sunt contagioase inainte sa erupa...

nici in ro n-ai voie sa-ti duci copilul la cresa dc e bolnav:nlol: da' oricum acolo e focarul de obicei, cum spui si tu:) probabil ca la tine e mai greu pt ca lucrezi de acasa si sotul tau la fel dar atunci cand alte alternative nu prea sunt decizia se ia mult mai usor;) eu una chiar as opta de buna voie pt solutia asta, ipotetic vorbind:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 19:06 
Diva

Citat:
nici in ro n-ai voie sa-ti duci copilul la cresa dc e bolnav:nlol: da' oricum acolo e focarul de obicei, cum spui si tu:) probabil ca la tine e mai greu pt ca lucrezi de acasa si sotul tau la fel dar atunci cand alte alternative nu prea sunt decizia se ia mult mai usor;) eu una chiar as opta de buna voie pt solutia asta, ipotetic vorbind:lol:

asa-i...daca ne-ar presa ceva probabil ca as lua hotararea mai usor si mai rapid:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 19:10 
Diva

Citat:
ce sunt profesiile liberale? :)

pai tu ai o profesie liberala de exemplu, cred:) e o profesie pe care o exerciti pe cont propriu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 19:43 
Diva

inca o veste buna,inca o mamica!felicitari!e mai bine asa,pe nepregatite,ca altfel poate tot amanai momentul.:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 20:15 
Senior

uite mai cate se intampla de cand nu mai intru eu asa des pe aici.laura,de cand esti insarcinata?ce frumos, felicitari!!!te-a luat pe nepregatite?pai nu te protejai sau cum a fost?iar tu anidaaa ziceai pe undeva k din nov incercati di nimik erai chiar suparata..acuma bucura-te draga mea...si noi vrem un copilas si speram cat mai repede,asa as vrea sa vin sa va anunt chiar luna asta:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 20:31 
Diva

Citat:
uite mai cate se intampla de cand nu mai intru eu asa des pe aici.laura,de cand esti insarcinata?ce frumos, felicitari!!!te-a luat pe nepregatite?pai nu te protejai sau cum a fost?iar tu anidaaa ziceai pe undeva k din nov incercati di nimik erai chiar suparata..acuma bucura-te draga mea...si noi vrem un copilas si speram cat mai repede,asa as vrea sa vin sa va anunt chiar luna asta:)

sunt in 6 saptamani.multumesc de urari:).
pai ne-am decis in ianuarie ca vrem un bebe si era la staiul de discutie.
m-am bazat ca sunt mai in varsta si nu se prinde asa de repede:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 21:04 
Diva

Citat:

am incercat prin noiembrie e adevarat. dar dupa vreo 2 luni cand am vazut ca nu e nici un rezultat nu mi-am mai facut ganduri despre copii.
ziceam ca atunci cand voi avea tm sa ma duc pt analize o sa vad care e problema, dar am ramas la stadiul de vrut.
credeam ca sg posibilitate de a ramane insarcinata este inseminare artificiala. am zis ca poate intr-un an doi sa o facem.
dar ...oricum pana nu vad la eco nu sunt sigura de nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 21:07 
Diva

Citat:

am incercat prin noiembrie e adevarat. dar dupa vreo 2 luni cand am vazut ca nu e nici un rezultat nu mi-am mai facut ganduri despre copii.
ziceam ca atunci cand voi avea tm sa ma duc pt analize o sa vad care e problema, dar am ramas la stadiul de vrut.
credeam ca sg posibilitate de a ramane insarcinata este inseminare artificiala. am zis ca poate intr-un an doi sa o facem.
dar ...oricum pana nu vad la eco nu sunt sigura de nimic.

asa ziceam si eu ca ma duc sa imi fac analizele, sa fiu in regula cu tot.si am amanat de pe o zi pe alta pana m-am trezit insarcinata si fara analize.
asa ca maine ma duc la analize si in 23 la eco.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 21:08 
Diva

Citat:
pai tu ai o profesie liberala de exemplu, cred:) e o profesie pe care o exerciti pe cont propriu.

exact. o profesie unde nu esti angajat in nici o institutie. o profesie pe care o poti exercita de unul singur fara concursul nimanui.
medicina de familie, notariatul, avocatura , arhitectura sunt profesii liberale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 21:52 
Diva

Citat:
da' nu te confrunti cu ac pb si dupa 2 ani? mie asta nu mi se pare o tragedie. dar mi se pare nedrept ca au plafonat venitul pt concediul de maternitate.:ermm: cat despre profesiile liberale nu pot sa cred ca e atat de putin:eek: adica tu muncesti 10 ani dai bani la buget si cand vrei sa procreezi guvernul iti da ajutor de-un pampers?! incredibil!):( mi se pare complet gresita legea asta. ca nu fac decat sa scada natalitatea in randul celor care sunt constienti de responsabilitatea "meseriei" de parinte.:(

pai nu, tocmai, ca pana la 2 ani..nu prea gasesti cresa unde sa il lasi. bine iar cresele de aici..e totul discutabil clarut. eu tot spun ca aici nu e chiar cum va inchipuiti voi, sincer. adica institutiile de stat au ajuns deplorabil. de vreun an de zile s-a investit in unele gradinite si scoli (vb acum strict de bucuresti, unde vad cu ochii mei ce se intampla) insa nu in toate. si sa vezi statistic vorbind ca sunt mai multi copii decat gradinite si crese..si ca desi ministerul le obliga sa inceapa inscrierile la o anumita data pe toate si sa afiseze transparent inscrisii si situatia, te trezesti cu niste manarii incredibile si copillu tau nu mai e pe liste daca nu ai cotizat cat trebuie la directoarea gradinitei sau a scolii (desi tu poate ai ajuns prima sau printre primii la inscriere). dar nu veau sa tot zic chestii negative, ca poate nu o fi numai negativ in romania. dar eu vorbeam global, de schimbarea legilor de acest guvern incompetent, de neaplicarea altor legi care poate ar fi drepte..dar cu cine sa le aplici? si tot asa. da, si ce spune Adina e corect cu profesiile liberale si cu plafonarea indemnizatiei. si eu din pacate voi suferi din cauza plafonului. ca sa nu mai zic ca nu stiu daca si drepturile de autor se adauga la venituri..si tot asa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 21:56 
Diva

gata masa, Daria?
Astazi ti-am ascultat sfatul si am mancat dimineata 2 oua fierte si acum o ciorba:):D
Sa nu ma mai certi:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 22:02 
Diva

Citat:
gata masa, Daria?
Astazi ti-am ascultat sfatul si am mancat dimineata 2 oua fierte si acum o ciorba:):D
Sa nu ma mai certi:)

:clap: bravo mamico..pai trebuie sa hranesti outzul care creste. :-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 22:29 
Diva

Citat:

:clap: bravo mamico..pai trebuie sa hranesti outzul care creste. :-*:-*

Buna fetele, ne-am intors si noi acum din parculet!

Adina am inteles eu bine ca te gandeai sa apelezi la insamantare artificiala? dc? ce problema credeai ca ai , din moment ce incercai doar din noiembrie? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 22:46 
Diva

Citat:

pai nu, tocmai, ca pana la 2 ani..nu prea gasesti cresa unde sa il lasi. bine iar cresele de aici..e totul discutabil clarut. eu tot spun ca aici nu e chiar cum va inchipuiti voi, sincer. adica institutiile de stat au ajuns deplorabil. de vreun an de zile s-a investit in unele gradinite si scoli (vb acum strict de bucuresti, unde vad cu ochii mei ce se intampla) insa nu in toate. si sa vezi statistic vorbind ca sunt mai multi copii decat gradinite si crese..si ca desi ministerul le obliga sa inceapa inscrierile la o anumita data pe toate si sa afiseze transparent inscrisii si situatia, te trezesti cu niste manarii incredibile si copillu tau nu mai e pe liste daca nu ai cotizat cat trebuie la directoarea gradinitei sau a scolii (desi tu poate ai ajuns prima sau printre primii la inscriere). dar nu veau sa tot zic chestii negative, ca poate nu o fi numai negativ in romania. dar eu vorbeam global, de schimbarea legilor de acest guvern incompetent, de neaplicarea altor legi care poate ar fi drepte..dar cu cine sa le aplici? si tot asa. da, si ce spune Adina e corect cu profesiile liberale si cu plafonarea indemnizatiei. si eu din pacate voi suferi din cauza plafonului. ca sa nu mai zic ca nu stiu daca si drepturile de autor se adauga la venituri..si tot asa.

pe cand ma pregateam sa raspund la ce a zis clarut...ai spus cam tot:).
si eu sunt cam speriata de crese.Desi cu siguranta ca nu imi voi tine copilul acasa pana la 7 ani.
Daca gasesc ceva particular care sa imi placa il dau si de la 3 luni.dar daca nu sunt sigura ca e ok....
Nici eu nu sunt de acord cu mamele sensibiloase care se sperie de fiecare raceala a copilul de parca noi am trait intr-un bol de sticla.
dar nici mizerie si infectie nu accept...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 22:55 
Senior

ayrun,cred k te-am mai intrebat dar nu mi-ai raspuns: cat ti-a luat tie sa ramai insarcinata?povesteste te rog,te-ai speriat putin asa e?si uite acum ce minunatie de copil ai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 23:04 
Senior

ahhh laura k acu am vazut tu cred k vrei o bataie cica te-ai gandit tu k esti mai in varsta si nu se prinde asa repede...buna gluma da

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 23:08 
Diva

Citat:
ayrun,cred k te-am mai intrebat dar nu mi-ai raspuns: cat ti-a luat tie sa ramai insarcinata?povesteste te rog,te-ai speriat putin asa e?si uite acum ce minunatie de copil ai

eu mi-am facut analizele undeva prin iulie 2007 , am incercat august si septembrie, apoi am intrerupt pt ca a trebuit sa-mi rezolv cateva probleme dentare, iar dupa a mai durat noiembrie, decembrie si in ianuarie am ramas. speriata nu am fost, dc sa ma sperii, dar eram dezamagita pt ca eu vroiam sa raman imediat:D
normal m-as fi speriat daca as fi incercat vreun an si nimic, asa da mi-as fi pus niste semne de intrebare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2009, 23:09 
Diva

scuza-ma almera ca nu ti-am raspuns, am vrut, dar am uitat !:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]