Citat:
pai nu, tocmai, ca pana la 2 ani..nu prea gasesti cresa unde sa il lasi. bine iar cresele de aici..e totul discutabil clarut. eu tot spun ca aici nu e chiar cum va inchipuiti voi, sincer. adica institutiile de stat au ajuns deplorabil. de vreun an de zile s-a investit in unele gradinite si scoli (vb acum strict de bucuresti, unde vad cu ochii mei ce se intampla) insa nu in toate. si sa vezi statistic vorbind ca sunt mai multi copii decat gradinite si crese..si ca desi ministerul le obliga sa inceapa inscrierile la o anumita data pe toate si sa afiseze transparent inscrisii si situatia, te trezesti cu niste manarii incredibile si copillu tau nu mai e pe liste daca nu ai cotizat cat trebuie la directoarea gradinitei sau a scolii (desi tu poate ai ajuns prima sau printre primii la inscriere). dar nu veau sa tot zic chestii negative, ca poate nu o fi numai negativ in romania. dar eu vorbeam global, de schimbarea legilor de acest guvern incompetent, de neaplicarea altor legi care poate ar fi drepte..dar cu cine sa le aplici? si tot asa. da, si ce spune Adina e corect cu profesiile liberale si cu plafonarea indemnizatiei. si eu din pacate voi suferi din cauza plafonului. ca sa nu mai zic ca nu stiu daca si drepturile de autor se adauga la venituri..si tot asa.
pe cand ma pregateam sa raspund la ce a zis clarut...ai spus cam tot:).
si eu sunt cam speriata de crese.Desi cu siguranta ca nu imi voi tine copilul acasa pana la 7 ani.
Daca gasesc ceva particular care sa imi placa il dau si de la 3 luni.dar daca nu sunt sigura ca e ok....
Nici eu nu sunt de acord cu mamele sensibiloase care se sperie de fiecare raceala a copilul de parca noi am trait intr-un bol de sticla.
dar nici mizerie si infectie nu accept...