Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 19:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 09 Mar 2006, 13:24 
Diva

Citat:

Ale tale ce-ar zice(?) Ca la mine....:mellow::mellow:
Si soacra-mea, cat e ea de draguta si imi face toate mendrele, cred ca tot ar face infarct la o faza de-asta:D

la fel....dar nici nu mi-ar trece asa ceva prin cap ....puii mei ..ori e nunta ori e circ!!!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:27 
Diva

Citat:

Mie mi-ar fi rusine sa intru imbracata ciudat in biserica:~*

Si mie...:p:p:p hai ...un crem, un alb cu ceva pastelat in el...dar nu culori tipatoare...sau fusta scurta(la rochia de mireasa) ...sa-mi vada popa picioarele....:~*:~*:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:30 
Diva

Citat:

Vezi ca oricat esti tu de nebunica, tot ai o doza de conservatorism in tine(?):p:lips:

Da....acolo in limita bunului simt....uneori ma mai uit si in jur..nebuna ..nebuna..dar cu anumite limite!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 23:33 
Diva

Citat:

mama a zis..."asa-i ca iti faci rochie albastra?" , tata a zis "asa-i ca iti faci rochie albastra", bunica a zis "stiu ca iti faci rochie albstra"...deci toti stiu ce am in cap si ce hram port. dar nu e albastru albastru puternic, e albastru deschis, ca si cerul senin...

ok, aia e deja alta treaba... de fapt e bleu. e cu totul altceva. te si vedeam (desi nu te cunosc :p) in rochie albastra (albastru-electric, din ala din care-si fac femeile de la tara rochii, si daca se poate si lucios... bleah!!! :x), dar asa, bleu... mi se pare ok :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 12:45 
Senior

Citat:

=> poate trebuia sa zic eu din start...blue sau albastru deschis deschis ;)

Rochiile de mireasa bleu sau roz sunt foarte intalnite.. am vazut chiar si vernil (fistic) si tot nu mi s-a parut ceva shocant.. chiar si mireasa in roshu (roshul acela sangeriu), cu voal roshu cu tot, asa ca...:-` fiecare-si alege rochia in functie de gusturi.. daca culoarea ei preferata e verde, iaca-si face rochie de mireasa verde, mi se pare absolut normal.. din pacate la noi inca mai persista traditzionalismul pt. ca un cuvant decisiv pt. multe mirese il au rudele.. care rude au prins o viatza de comunism, deci mai greu le "deschizi" la minte acum. Eu sunt foarte de acord cu miresele nonconformiste, poate gratzie lor reusim sa ne mai "modernizam" si noi in secolul asta !! :wok:B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 13:18 
Diva

Citat:

=> nu ma simt clown si daca faci un ocol pe la vreun magazin ai sa vezi rochii de mireasa albastru (DESCHIS!!!) sau roz (yach, il urasq) sau chiar rosu. poate am dat eu pe la prea multe magazine si siteuri de am asa idei crete, dar nu cred ca as fi prima. am vazut la noi in oras (Arad) la Noella o rochie superba, albastru deschis

da...noella e misto...am vazut si eu rochii de la ei! Tu ai zis albastru ...nu albastru pastel sau bleu....si d-aia ne gandeam...mamaaaaa...cum va arata??:o:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 16:22 
Diva

Citat:
Nasa mea a vazut intr-o revista un buchet din cale rosii. Da eu n-am vazut de-alea pe nicaieri. Or fi si la noi sau mai bine isi pune pofta in cui?

eu nu stiu sa fie cale rosii, poate vorbea de anthurium, care sunt oarecum asemanatoare, doar ca rosii :D (te-am lamurit de te-am rupt :p) vezi acolo unde faci buchetele ce ti se spune

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]