Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 16 Apr 2009, 15:01 
Diva

mai,de vreo saptamana mi se zbate ochiul stang.toti carora le spun ma iau cu chestii de genul ca nu e bine sa spun,sa il inchin...eu nu prea sunt cu supersitiile..daca era sa patesc ceva sau sa vad pe cineva..cred ca o facem intr- o saptamana :)aveti idee ce ar putea fi?ca incep sa ma ingrijorez (?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:05 
Diva

Citat:
mai,de vreo saptamana mi se zbate ochiul stang.toti carora le spun ma iau cu chestii de genul ca nu e bine sa spun,sa il inchin...eu nu prea sunt cu supersitiile..daca era sa patesc ceva sau sa vad pe cineva..cred ca o facem intr- o saptamana :)aveti idee ce ar putea fi?ca incep sa ma ingrijorez (?)

nici eu nu cred in asta,multi zic ca un ochi e de bine,unul de rau...dar la mine nu e de nimic,nu mi s-a intimplat nici bine,nici rau cand mi-a batut ochiul..stai linistita,poate e obosit ochiul,sau ai primit curent.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:06 
Diva

Citat:
dar cu lapte mie nu-mi place..parca-i cacao cu lapte..no efect.:(

ai putea sa bei o cescuta mica mica, dar e de preferat sa nu. uite cateva informatii:

Medicii sunt de parere ca in timpul sarcinii, viitoarea mamica nu ar trebui sa consume mai mult de 2 cafele pe zi.
Pare insa foarte rezonabil ca macar sa reducem consumul zilnic de cafea in timpul sarcinii la mai putin de cinci cesti.
Femeile au completat doua chestionare, oferind informatii cum ar fi istoricul medical, obiceiurile privind fumatul, consumul de alcool si cafea.
Riscul ca pruncul sa moara in timpul sarcinii creste cu numarul cestilor de cafea baute zilnic in aceasta perioada.
Comparativ cu femeile care nu au baut nici o cafea, femeile care obisnuiau sa bea intre patru si sapte cesti de cafea zilnic au avut un procentaj de risc cu 80 % mai ridicat, in timp ce pentru femeile care beau opt sau chiar mai multe cesti de cafea pe zi, riscul decesului fatului a crescut pana la 300%.
In orice caz, nu s-a putut stabili nici o corelatie intre consumul de cafea si moartea bebelusului in primul an de viata.
Fumatorii si consumatorii de alcool
Cercetatorii admit ca femeile care beau foarte multa cafea sunt adesea si fumatoare, si consumatoare de alcool.
Dar, chiar luind in considerare acesti factori, se pare ca totusi consumul de cafea este determinant in cresterea riscului nasterii unui copil mort.
Cele care au baut opt sau mai multe cesti de cafea pe zi au prezentat un risc cu 220% mai ridicat comparativ cu cele care s-au abtinut.
Motivul pentru care cafeaua pare sa creasca riscul mortii bebelusului inainte de termen sau in timpul nasterii este neclar.
In orice caz, se crede ca vasele de sange care hranesc placenta ar putea fi ingustate din cauza cofeinei si prin urmare fatul in dezvoltare beneficiaza de un aport scazut de oxigen.
O alta varianta este existenta unui efect daunator direct asupra dezvoltarii inimii fatului, cauzat de cofeina

in concluzie: mai bine bea deco sau ff putina, sau si mai bine deloc!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:11 
Moderator Ghidul Miresei

atunci nici ceaiul verde nu este indicat in timpul sarcinii nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:12 
Diva

Citat:

ai putea sa bei o cescuta mica mica, dar e de preferat sa nu. uite cateva informatii:

Medicii sunt de parere ca in timpul sarcinii, viitoarea mamica nu ar trebui sa consume mai mult de 2 cafele pe zi.
Pare insa foarte rezonabil ca macar sa reducem consumul zilnic de cafea in timpul sarcinii la mai putin de cinci cesti.
Femeile au completat doua chestionare, oferind informatii cum ar fi istoricul medical, obiceiurile privind fumatul, consumul de alcool si cafea.
Riscul ca pruncul sa moara in timpul sarcinii creste cu numarul cestilor de cafea baute zilnic in aceasta perioada.
Comparativ cu femeile care nu au baut nici o cafea, femeile care obisnuiau sa bea intre patru si sapte cesti de cafea zilnic au avut un procentaj de risc cu 80 % mai ridicat, in timp ce pentru femeile care beau opt sau chiar mai multe cesti de cafea pe zi, riscul decesului fatului a crescut pana la 300%.
In orice caz, nu s-a putut stabili nici o corelatie intre consumul de cafea si moartea bebelusului in primul an de viata.
Fumatorii si consumatorii de alcool
Cercetatorii admit ca femeile care beau foarte multa cafea sunt adesea si fumatoare, si consumatoare de alcool.
Dar, chiar luind in considerare acesti factori, se pare ca totusi consumul de cafea este determinant in cresterea riscului nasterii unui copil mort.
Cele care au baut opt sau mai multe cesti de cafea pe zi au prezentat un risc cu 220% mai ridicat comparativ cu cele care s-au abtinut.
Motivul pentru care cafeaua pare sa creasca riscul mortii bebelusului inainte de termen sau in timpul nasterii este neclar.
In orice caz, se crede ca vasele de sange care hranesc placenta ar putea fi ingustate din cauza cofeinei si prin urmare fatul in dezvoltare beneficiaza de un aport scazut de oxigen.
O alta varianta este existenta unui efect daunator direct asupra dezvoltarii inimii fatului, cauzat de cofeina

in concluzie: mai bine bea deco sau ff putina, sau si mai bine deloc!:D

ioi,nu cred ca o sa beau,cat rau poate faceee.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:29 
Diva

Citat:
hai ma..numai in poza???(X)(X)
multumesc.:-*
laura o sa zica...prea mult negru,m-am gandit la ea cand am pus poza.:nlol:

draguta in sensul de frumoasa:) pai nu te-am mai vazut pana acum...

fetele din cluj ce stiti despre acest dan luca? e candidat pt alegerile parlamentare europene. http://casaeuropei.blogspot.com/2009/04 ... opean.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:31 
Diva

Citat:

ioi,nu cred ca o sa beau,cat rau poate faceee.:o

azi la birou am mai aflat ceva...ca nu e voie cand esti insarcinata sa folosesti creme anticelulitice..oare e adevarat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:43 
Diva

eu va las,e ultima zi de lucru,fug si eu mai repede acasa.

fetelor,va doresc un PASTE FERICIT!tot ce va doriti voi.
"Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre!"
Va pup.
:-*:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:54 
Diva

Citat:
atunci nici ceaiul verde nu este indicat in timpul sarcinii nu?

asa este, nu e indicat, eu de teama nu am baut nici un fel de ceai cat am fost insarcinata !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 15:57 
Diva

Citat:
azi la birou am mai aflat ceva...ca nu e voie cand esti insarcinata sa folosesti creme anticelulitice..oare e adevarat?

asta nu am auzit'o pana acum dar nu cred ...oricum sunt o gramada de superstitii aiurea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:09 
Diva

Citat:

e bine sa folosesti creme de la plafar. sunt mai sigure. e chiar indicat sa te dai cu creme pe piele pentru vergeturi si pentru hidratare. si mai ales pe burtica..gandeste-te ca burta se dubleaza sau chiar tripleaza pe perioada sarcinii, deci e bine sa hidratezi. eu am o crema de la plafar, numai din plante. e ditamai borcanu si are o culoare ciudata, dar sa stii ca e mai buna decat toate cosmeticalele care au o groaza de chimicale in ele. si cred ca cel mai bun e uleiul de masline. pentru tot, piele, par. si nu trebuie neaparat sa fii insarcinata ca sa te dai din cand in cand cu ulei de masline :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:12 
Diva

Citat:
eu va las,e ultima zi de lucru,fug si eu mai repede acasa.

fetelor,va doresc un PASTE FERICIT!tot ce va doriti voi.
"Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre!"
Va pup.
:-*:hug:

Paste fericit si tie Cori. iti tinem pumnii maine sa dea Dumnezeu sa fie bine :-* si abia te asteptam dupa sarbatori cu vesti frumoase.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:28 
Diva

fetelor, oare unde a disparut Ramonelle? ca nu a mai intrat de cateva zile bune. La fel si Cami..POate cand apar ne dau si ele vreo veste in spiritul ultimelor vesti de pe acest site :nblink: ar fi clar ca trebuie sa ne organizam intr-un nou grup..de mamici:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:36 
Diva

buna fetelor!!!!
eu am intrat deja in concdiu, astazi este prima zi;)
va zic de acum paste fericit!! ca o sa plec la vl si nu stiu daca mai am timp sa mai intru.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:48 
Diva

Citat:
fetelor, oare unde a disparut Ramonelle? ca nu a mai intrat de cateva zile bune. La fel si Cami..POate cand apar ne dau si ele vreo veste in spiritul ultimelor vesti de pe acest site :nblink: ar fi clar ca trebuie sa ne organizam intr-un nou grup..de mamici:-*

hmmm inseamna ca trebuie sa pun si eu osul la treaba ca vad ca raman pe dinafara :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:49 
Diva

Citat:
hmmm inseamna ca trebuie sa pun si eu osul la treaba ca vad ca raman pe dinafara :rofl:
Serene,tu cand ai nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:52 
Diva

Citat:
Serene,tu cand ai nunta?

iunie trebuia dar a fost amanata din cauza unui deces in familie asa ca a ramas ca facem doar cununia civila si cununia religioasa m'ai incolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 16:55 
Diva

Citat:
iunie trebuia dar a fost amanata din cauza unui deces in familie asa ca a ramas ca facem doar cununia civila si cununia religioasa m'ai incolo

of, imi pare rau, condoleante.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 17:07 
Diva

Citat:
imi pare rau!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2009, 17:25 
Diva

Citat:

condoleante Serene si imi pare rau , cred ca nu ti-a cazut prea bine nu?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]