Citat:
e mult mai lejer decat iarna , aici vorbind de haine ca nu te mai infofolesti, dar cand erau caldurile alea mari simteam ca ma sufoc cu toata apa si cu tot ac-ul . fiecare o suporta intr-un fel sau altul, eu sper sa va fie bine:)
neata. felicitari Adina! sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebe sanatos. eu stiu ca asta e urarea care-mi place cel mai mult, pot sa ma chinui eu oricat, numai bebe sa fie sanatos!
laura, te cred ca ti-e greu..dar chiar mai e nitel din perioada de greturi. si de balonari si de disconfort. important e sa nu racesti in perioada asta, ca e tare inselatoare si vremea si tu esti mai sensibila..si poti sa ai dureri si de la mici raceli la ovare.
eu am prins lunile 5, 6 si nitel din a-7a de sarcina in iarna. si de unde in luna a 4-a nu aveam deloc burtica, in luna a 5-a parca am explodat. e greu cu geaca groasa pe tine, cu doua pluovare, cu cateun tricou lung pe sub haine, cateodata, caci vei vedea daca ramai iarna si e f frig, vei simti nevoia sa fie mereu rinichii acoperiti (la fel si sub burtica..). e adevarat ca acum cand mi-amintesc cate aveam pe mine si ca ma miscam ca un pinguin si burtica s-a marit considerabil din luna a 6-a si s-a si lasat, deci acum cand mi-amintesc ma gandesc ca era greu..dar atunci in acele momente mi se parea totusi normal. acum, depinde de fiecare. cred ca daca ai avut o sarcina in perioada de vara vrei una in perioada de iarna si vice-versa; ca sa simti ambele perioade