Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 10:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 24 Apr 2009, 00:14 
Diva

Citat:

nu au zis ca e prea mica sarcina.
peste 2 saptamani daca e totul ok.

da...asa stiu si e ca la 6-7 sapt se aude.e un sentiment adina..........realizezi ca e ceva in tine...eu am uitat tot ce vroiam sa il intreb pe medic.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:24 
Diva

Citat:

ma mir, ca eu aveam 5 sapt si s-a vazut inimioara. unde ai fost adina?

aoleu nu ma speria...am fost la clinica Academica. mi-a facut ecografie dr. anca oprescu...
e posibil sa se fi oprit din evolutie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:25 
Diva

nu stiu de ce mi-a aparut msg de 3 ori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:30 
Diva

Citat:

aoleu nu ma speria...am fost la clinica Academica. mi-a facut ecografie dr. anca oprescu...

adina nu te speria eu stiu ca pe la 7 sapt se vede/se aude ....stai linistita nu m'ai fi si u asa panicoasa:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:34 
Diva

Citat:
adina nu te speria eu stiu ca pe la 7 sapt se vede/se aude ....stai linistita nu m'ai fi si u asa panicoasa:-*

pai ce sa cred daca fetele zic ca se vede la 5 sapt si la mine nimic.
nu sunt panicoasa dar, na imi fac griji.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:35 
Diva

Citat:

nu te speria adina, daca la mine s-a auzit la 5 saptamani iar la tine nu, asta nu inseamna nimic
nu suntem toate la fel, mai ai putina rabdare, nu te mai gandi la tot felul de prostii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:38 
Diva

Citat:

poate e bebe micut..si atunci de aia nu ai vazut-o. daca doctorita ta nu ti-a zis nimic de speriat eu cred ca e totul ok. nu cred ca e vorba de altceva, doar de bebe..fiecare bebelus e diferit. la fel si mamicile care ii poarta in pantece. de aia spun mereu...luati-va dupa ce spune dr si atat. a, bineinteles ca si eu am cerut ancai multe sfaturi si pareri, la fel am intrebat si alte prietene (vreo 2) insarcinate. dar nu te panica daca nu seamana neaparat cu ele sarcina sau simptomele. stai cat mai relaxata si serena in perioada asta. nu ai idee ce important e. sincer.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:39 
Diva

Citat:

difera de la femeie la femeie nu neaparat cum a fost la Anca de exemplu poate sa fie si la tine...sunt diferente asa ca stai linistita:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:40 
Diva

daria tu cand trebuie sa nasti ? ...probabil ca ai m'ai spus dar la ora asta nu gandesc prea bine:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:42 
Diva

Citat:

uite doctorul prietenei mele i'a spus sa vina la 7 saptamani ca nu are rost sa vina m'ai devreme ca poate nu se vede mare lucru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:43 
Diva

Citat:
difera de la femeie la femeie nu neaparat cum a fost la Anca de exemplu poate sa fie si la tine...sunt diferente asa ca stai linistita:-*

pai am icneput saptamana 35 :~* si suntem tare emotionati. din ce in ce mai emotionati...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:47 
Diva

buna fetele...am citit un pic, desi nu am mai intrat de mult...va pup si va salut pe toate si am inteles ca unele dintre voi au vesti nemaipomenite!
laura desi nu voiai inca un bb s-a intamplat sa vina, adina stiu ca doreai...corina sunt convinsa ca va fi pozitiv...daria iti urez o nastere cat mai usoara si sa inteleg ca si any e o viitoare mamica???
pupici la toate si la bebei!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:53 
Diva

Citat:

pai am icneput saptamana 35 :~* si suntem tare emotionati. din ce in ce mai emotionati...

te cred ca esti emotionata:-*eu cred ca daca eram in locul tau pana acuma le scoteam peri albi la cei din jur din cauza emotiei :nlol:... eu acum citeam pe DC povestile unor femei care au nascut... si sunt asa emotionante dar si amuzante in anumite momente cel putin in felul in care povestesc:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:56 
Diva

Citat:
buna fetele...am citit un pic, desi nu am mai intrat de mult...va pup si va salut pe toate si am inteles ca unele dintre voi au vesti nemaipomenite!
laura desi nu voiai inca un bb s-a intamplat sa vina, adina stiu ca doreai...corina sunt convinsa ca va fi pozitiv...daria iti urez o nastere cat mai usoara si sa inteleg ca si any e o viitoare mamica???
pupici la toate si la bebei!:lips:

mersi madutz :):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 01:00 
Diva

Citat:
te cred ca esti emotionata:-*eu cred ca daca eram in locul tau pana acuma le scoteam peri albi la cei din jur din cauza emotiei :nlol:... eu acum citeam pe DC povestile unor femei care au nascut... si sunt asa emotionante dar si amuzante in anumite momente cel putin in felul in care povestesc:p

am incercat sa nu ma mai uit asa..pe multe forumuri. tocmai ca sa nu ma panichez. cat despre peri albi...cum mama abia prin 10 mai soseste in tara..pana atunci ma mai panichez la andrei seara cand vine de la munca, si cateodata cu prietenele care au nascut ..pe mess. dar incerc sa tin sub control emotiile si paranoia. ca daca o las libera (de paranoia vb) cred ca si innebunesc de tot. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 10:06 
Diva

buna dimineata! un sfarsit de saptamana cat mai bun%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 10:52 
Diva

Adina la primul meu ecograf (care a fost la 8 sapt parca) mi-a aratat bataile inimii pe monitor, dar nu am auzit sunetul...nu stiu de ce, parca zisese ca ii prea micutza, nu mai tin minte...numai la urmatorul control normal (fara eco) mi-a pus sa ascult bataile inimii (12 sapt)

Laura, mie nici un ecograf nu mi-a fost facut transvaginal asa ca stai si tu linistita :) nu totdeauna ii necesar din ala atata vreme cat la cel normal se vede sarcina...singurul control intern care mi-a fost facut toata sarcina a fost chiar la inceput cand mi-a facut papanicolau...in rest nimic...eu sunt mai reticenta in ceea ce priveste controalele interne in timpul sarcinii, nu mi se par necesare daca totul decurge normal :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 11:04 
Diva

Sa stiti ca si eu am fost reticenta sa iau medicamente...mi le-au prescris dupa primul weekend nasol si nu le-am luat...urmatorul weekend mi-a fost si mai rau...atunci am ajuns in spital...si normal ca m-au intrebat de ce nu am luat medicamentele...nu prea am avut un raspuns inteligent :) si uite ca le-am luat pana aproape 20 de sapt de sarcina si nu are fata mea nimic :)

sunt medicamente care sunt safe in timpul sarcinii...aici si pt raceala sunt medicamente...nu trebuie sa va chinuiti daca exista remedii safe, serios vorbesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 11:05 
Diva

neatza

la mine am auzit prima data la 8 saptamni. la 5 abia se vedea un punct mic.

varsta sarcinii se calculeaza din prima zi a ultimului ciclu. si se calculeaza in saptamani implinite.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 11:08 
Diva

Citat:
Sa stiti ca si eu am fost reticenta sa iau medicamente...mi le-au prescris dupa primul weekend nasol si nu le-am luat...urmatorul weekend mi-a fost si mai rau...atunci am ajuns in spital...si normal ca m-au intrebat de ce nu am luat medicamentele...nu prea am avut un raspuns inteligent :) si uite ca le-am luat pana aproape 20 de sapt de sarcina si nu are fata mea nimic :)

sunt medicamente care sunt safe in timpul sarcinii...aici si pt raceala sunt medicamente...nu trebuie sa va chinuiti daca exista remedii safe, serios vorbesc!

mie mi-a spus medicul de metoclorpramid.dar daca el spune ca e ok si alti 4 medici spun nu....ce pisici sa fac.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]