Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 14:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 18 Apr 2009, 18:33 
Diva

Citat:
foarte frumoasa rochitza ta ...si mie imi place mult...sa o porti sanatoasa...

multumesc puffy is ,sentimentul e reciproc,imi place si mie f mult rochita ta, ti-am lasat comentarii la fotografii.Sper sa ai nunta mult visata si sa fii o adevarata printesa in aceea zi!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2009, 14:08 
Diva

Citat:

multumesc puffy is ,sentimentul e reciproc,imi place si mie f mult rochita ta, ti-am lasat comentarii la fotografii.Sper sa ai nunta mult visata si sa fii o adevarata printesa in aceea zi!:-*

multumesc la fel si tie.....cred ca toate fetele se vor simti niste printese in acea zi ...fie ca una are o rochie de un fel si alta de alt fel fiecare cu ce ii place .....:*::*:*:*:*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 22 Apr 2009, 15:59 
Nou Venit

Citat:

multumesc.esti o draguta

esti tare dragutza in rochita ta de mireasa, am probat si eu prima mea rochita dar mai am destul timp.......
am o mica mare problema cu coafura deoarece imi cade parul si nu stiu cu ce sa ma mai spal ,mie frica sa nu raman fara... :(( :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2009, 18:53 
Diva

Citat:

esti tare dragutza in rochita ta de mireasa, am probat si eu prima mea rochita dar mai am destul timp.......
am o mica mare problema cu coafura deoarece imi cade parul si nu stiu cu ce sa ma mai spal ,mie frica sa nu raman fara... :(( :eek:

Da, intr-adevar mai ai destul timp ptr a-ti cumpara rochita ta de mireasa,nu stiu ce sa iti zic in legatura cu mica ta problema,trebuie sa afli mai intai cauza si apoi sa cauti solutii.Sper sa o rezolvi:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2009, 19:34 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

Daca te vopsesti pe par poate fi si aia o problema, daca o faci prea des...eu zic totusi sa incerci sa iti masezi parul inainte sa te speli pe cap cu 1/2 galbenusuri de ou...lasi sa actioneze 5 minute iar apoi clatesti.
Eu spun sa postezi la frumusete problema ta cu parul....poate te vor ajuta si alte fete, sau acolo mai sunt tot felul de masti pentru par si etc...daca nu le-ai citit arunca un ochi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 00:15 
Diva

buna fetele....imi pare atat de rau ca nu am intrat de mult. am avut unele probleme, in sfarsit am reusit sa ma intru si eu. as vrea sa va vad si eu rochitele. mai aveti atat de putin fetele...doamne...va pup pe toate si va doresc numai bine...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 13:34 
Diva

Citat:

Daca te vopsesti pe par poate fi si aia o problema, daca o faci prea des...eu zic totusi sa incerci sa iti masezi parul inainte sa te speli pe cap cu 1/2 galbenusuri de ou...lasi sa actioneze 5 minute iar apoi clatesti.
Eu spun sa postezi la frumusete problema ta cu parul....poate te vor ajuta si alte fete, sau acolo mai sunt tot felul de masti pentru par si etc...daca nu le-ai citit arunca un ochi.

carlita are dreptate :) si ar mai fi ceva ce poti face: sa te dai intr-o seara, pe tot parul, cu ulei de masline. pui pe un disc demachiant putin ulei si te dai pe tot parul (va trebui sa mai pui pe disc ulei, de-a lungul procedurii, nu ajung doar cateva picaturi, dar nici sa muteasca parul in ulei..trebuie frecata radacina mai ales si apoi raspandit uniform pe par). dupa ce te-ai dat, pui eventual o casca din punga peste par (ca cele de dus, de la hoteluri) ca sa nu faci perna cu unosarea uleiului si eventual mai si infasori intr-o basma de casa. faci un efect de sera in care uleiul isi va face efectul foarte bine, pana a doua zi dimineata cand te speli pe cap bine bine pana scartaie parul :) vei vedea ca in tim acel ulei isi va face datoria de a hrani parul. nu vei vedea din prima ca nu iti mai pica parul, dar treptat vei simti efectele. Bafta multa si pregatiri usoare pentru nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 14:51 
Senior

ooo, buna madutz:-*
las, mai bine mai tarziu decat deloc:p
bine ca ai reusit sa-ti rezolvi problemele.
crysstyna, rochia ta cu arata? e gata? nu ne-o arati?
va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 15:30 
Diva

Citat:
va pup

Ancuza tu te apropii vijelios . Cum esti, pregatita sufleteste?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 18:33 
Senior

toata lumea ma intreaba daca am emotii. pana acum nu am avut. dar cred fiindca tot ma intreaba lumea, incep si la mine sa vina emotiile(X)
nu mai am multe de rezolvat. sa definitivez cu tortul, mai avem de luat vesta ptr Robert, pantofii mei ptr civila sunt pe drum.
mai avem analizele si sa depunem actele ptr civila.
voi cum stati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 19:24 
Diva

sunt foarte multe masti pt par dar cel mai mult conteaza cauza pt care iti cade. cum tu esti in preajma nunti exista posibilitatea sa fie din cauza stresului sau din cauza unor carente din organizm. cel mai bine este sa mergi la un dermatolog si sa afli cauza, iar dupa nunta sa te tunzi pt ca se reface mai bine. cu cat parul este mai lung cu atat consuma mai multe vitamine si calciu din organizm.
iti urez multa sanatate si o nunta de vis :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 21:16 
Diva

pai s-au mai dus din probleme..noi pana acum stam bine...am rezolvat si tortul, comanda adica...mai avem invitatiile de impartit.eu sunt tare stresata cu ele...cred ca e cea mai stresanta parte din nunta...:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 01:41 
Diva

Citat:
buna fetele....imi pare atat de rau ca nu am intrat de mult. am avut unele probleme, in sfarsit am reusit sa ma intru si eu. as vrea sa va vad si eu rochitele. mai aveti atat de putin fetele...doamne...va pup pe toate si va doresc numai bine...:lips:

Da intr-adevar atat de putin timp a mai ramas,am inceput sa numar zilele.Eu una sincer simte de pe acum fluturas in stomac,se spune ca ii simti doar atunci cand esti indragastit,dar eu vin si contrazic, sau poate ca nu sunt fluturasi.dar ce or fi? Emotiile ptr ziua cea mare.Eu mai am doar inca o proba ptr rochita si proba ptr machiaj si coafura inca odata si sunt gata.Va pup pe toate si va urez succes la pregatirile nunti. :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 11:26 
Diva

Citat:

Da intr-adevar atat de putin timp a mai ramas,am inceput sa numar zilele.Eu una sincer simte de pe acum fluturas in stomac,se spune ca ii simti doar atunci cand esti indragastit,dar eu vin si contrazic, sau poate ca nu sunt fluturasi.dar ce or fi? Emotiile ptr ziua cea mare.Eu mai am doar inca o proba ptr rochita si proba ptr machiaj si coafura inca odata si sunt gata.Va pup pe toate si va urez succes la pregatirile nunti. :njump:
sa faci poze la probe sa ne pui poze.ai modificat rochita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 11:41 
Diva

Citat:
va pup

buna,madutz!
buna,ancuta!
rochia e aproape gata o iau marti sau joi...
mai e asa putin...
am rezolvat si cu analizele,marti mergem la primarie sa le depunem...si cu hainele...e totul k..
am emotii!!!!!!!!!!!!!!!
va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 11:42 
Diva

Citat:
buna,madutz!
buna,ancuta!
rochia e aproape gata o iau marti sau joi...
mai e asa putin...
am rezolvat si cu analizele,marti mergem la primarie sa le depunem...si cu hainele...e totul k..
am emotii!!!!!!!!!!!!!!!
va pup!
super!gata,cred ca nu mai ai nimic de facut!doar sa te relaxezi si sa astepti ziua cea mare!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 11:50 
Diva

Citat:
super!gata,cred ca nu mai ai nimic de facut!doar sa te relaxezi si sa astepti ziua cea mare!:hug:

mai sunt asa..doar cateva detalii..dar m-am mai linistit..ma relaxez...si astept...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 13:14 
Diva

Citat:
sa faci poze la probe sa ne pui poze.ai modificat rochita?

da,am sa fac poze,sa nu rad singura,sa radem impreuna,nu se stie niciodata.la prima proba ptr par si machiaj era sa lesin,doamne fere,parca as fi fost travestit,din pacate nu am facut poze,nu se merita:cry:. Da rochia este la stramtat,marti merg la proba,sa vedem ce a iesit.Of of,sper sa vina cat mai repede ziua aceea,sa scap de stres.Pupici la toate:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 14:03 
Diva

Citat:

da,am sa fac poze,sa nu rad singura,sa radem impreuna,nu se stie niciodata.la prima proba ptr par si machiaj era sa lesin,doamne fere,parca as fi fost travestit,din pacate nu am facut poze,nu se merita:cry:. Da rochia este la stramtat,marti merg la proba,sa vedem ce a iesit.Of of,sper sa vina cat mai repede ziua aceea,sa scap de stres.Pupici la toate:kiss:

si ai mai facut proba la machiaj?cat te-a costat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 19:39 
Diva

Citat:
si ai mai facut proba la machiaj?cat te-a costat?

Am mai facut inca o proba in luna aprilie dar la fel,nu mi-a placut atat de mult,acum in luna Mai am sa mai incer inca o proba de machiaj si coafura.Tinand cont ca nunta o fac in alta tara cred ca nu are rost sa iti spun cat m-a costat proba de machiaj,nu te-ar ajuta cu nimic.Preturile difera,oricum in Romania sunt de 10 ori daca nu de mai multe ori mai profesioniste si mai bune decat aici si ca pret sa numai vorbesc.Am avut numai experiente neplacuta cu saloanele de coafura de aici,sunt atat de speriat ca nu stiu exact ce va iesi ptr ziua mult asteptata.sper doar ca o sa fie bine.Succes fetelor!!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]