Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 15:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 24 Apr 2009, 19:16 
Diva

ceau fetelor!!!
nici eu nu iau nici un fel de medicament decat atunci cand este obligatoriu, dar nici nu pot sa spun ca am foarte multe probleme de sanatate. eu nu am decat foarte rar usoare dureri de cap care trec de la sine sau raceli. acum sunt foarte racita si ma enerveaza de mor. laurian ma tot bate la cap sa-mi fac ceaiuri si sa iau pastile dar rezist si fara ele. singuru lucru care il iau este multa vitamina c dar din fructe nu pastile ca nu suport nici o pastila.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 20:03 
Diva

Citat:

e normal, o sa se mai intample pe parcursul sarcinii, ba o sa pui, ba o dai jos:)

eu nu stiu ce sa zic da eu numai am pus pe mine :)))))) ba nu, mint, cat mi-a fost rau am dat vreo 5 kg jos...dar dupa aia asa si-a revenit corpul meu ca am pus 23kg la loc :))

mie nu imi place sa fac pe martira ca nu imi ridica nimeni statui daca stau si sufar si nu iau medicamente...stiinta a progresat sa ne faca viata mai usoara...de ce sa nu profit de chestia asta...mie mi-a ajuns raul care l-am indurat cu prima sarcina asa ca la primul semn de rau la a doua o sa le iau fara discutii...nu prea mai am chef de vanatai pe sub ochi de la atata vomitat :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 20:12 
Diva

Citat:

eu nu stiu ce sa zic da eu numai am pus pe mine :)))))) ba nu, mint, cat mi-a fost rau am dat vreo 5 kg jos...dar dupa aia asa si-a revenit corpul meu ca am pus 23kg la loc :))

mie nu imi place sa fac pe martira ca nu imi ridica nimeni statui daca stau si sufar si nu iau medicamente...stiinta a progresat sa ne faca viata mai usoara...de ce sa nu profit de chestia asta...mie mi-a ajuns raul care l-am indurat cu prima sarcina asa ca la primul semn de rau la a doua o sa le iau fara discutii...nu prea mai am chef de vanatai pe sub ochi de la atata vomitat :
(

si eu sunt de acord cu tine:D doar ca nu tb exagerata chestia asta. ma gandesc cu groaza ca toate medicamenetele pe care le iau pt migrene imi fac rau prin alte parti:(
referitor la astea pt greturi care se iau in primele luni de sarcina, dc nu fac rau copilului atunci nu vad de ce le-as refuza:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 21:46 
Diva

Citat:

depinde de arderile fiecarui organism. si de ritmul de lucru, de miscarea pe care o face...etc. si eu am dat 2 kile in primele luni pentru ca munceam tare mult in acea perioada. si sambetele si duminicile; si uneori si noptile.
dar depinde de fiecare organism. si poate nu au fost chiar 4 kile in cateva saptamani, poate in ultimele 2 luni a vrut sa zica Adina. ca e cam mult in doar 2-3 sapt 4 kile..

De la Florii si pana acum am dat jos 4 kg. de fapt trei si ceva. nu am stari de greata dar nu am pofta de mancare absolut deloc.
intr-adevar si eu lucrez f mult si a fost cel putin dupa paste o perioada super stresanta si aglomerata dar nu ma plang sunt obisnuita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 22:57 
Diva

Citat:

De la Florii si pana acum am dat jos 4 kg. de fapt trei si ceva. nu am stari de greata dar nu am pofta de mancare absolut deloc.
intr-adevar si eu lucrez f mult si a fost cel putin dupa paste o perioada super stresanta si aglomerata dar nu ma plang sunt obisnuita.

Bunaaaaa, eu iau doar vitamine. Desi am auzit ca n-ar fi mare sfaraiala cu vitaminele astea. Pe iarna iau calciu 10 zile, in rest iau spirulina, vitamina C cam 1 pe zi,daca nu uit :rofl: si mananc cat pot eu de sanatos, doar pui si peste, alta carne numai ocazional. Si beau ceai, 1 l pe zi, pt rinichi. Cand mai am cate o durere de cap care nu trece (ca sunt incapatanata si nu iau pastile, astept sa treaca) iau cate un algocalmin. Si daca simt ca ma ia raceala iau un fervex, doua si gata. N-am mai racit de cativa ani. O fi si de la vitamine, poti sa stii... A, si mai am probleme din cand in cand cu somnul, adica am insomnii, dar nu iau nimic. Am incercat sa iau si degeaba, nu m-a ajutat cu nimic, asa ca am renuntat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 23:41 
Diva

Citat:
Bunaaaaa, eu iau doar vitamine. Desi am auzit ca n-ar fi mare sfaraiala cu vitaminele astea. Pe iarna iau calciu 10 zile, in rest iau spirulina, vitamina C cam 1 pe zi,daca nu uit :rofl: si mananc cat pot eu de sanatos, doar pui si peste, alta carne numai ocazional. Si beau ceai, 1 l pe zi, pt rinichi. Cand mai am cate o durere de cap care nu trece (ca sunt incapatanata si nu iau pastile, astept sa treaca) iau cate un algocalmin. Si daca simt ca ma ia raceala iau un fervex, doua si gata. N-am mai racit de cativa ani. O fi si de la vitamine, poti sa stii... A, si mai am probleme din cand in cand cu somnul, adica am insomnii, dar nu iau nimic. Am incercat sa iau si degeaba, nu m-a ajutat cu nimic, asa ca am renuntat.

eu am luat o perioada Magneziu = Ca si nu am mai avut insomnii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 23:55 
Diva

Citat:

ca vorbiti de vitamine...sper ca voi gravidutzele luati prenatals nu? cat mai mult acid folic si calciu da?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2009, 23:59 
Diva

Citat:

am citit undeva ca ar fi bun sa iau si eu ca sa nu mi se mai zbata ochiul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 00:28 
Diva

Citat:

ca vorbiti de vitamine...sper ca voi gravidutzele luati prenatals nu? cat mai mult acid folic si calciu da?

da, de prin luna a 6-a iau elevit. acid folic am luat pana in luna a 6-a. (elevit e f bogat in calciu, fier si magneziu, dar nu are deloc seleniu..insa daca iti ieie seleniul din legume, cum ar fi de ex ceapa, atunci e ok :) )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 00:30 
Diva

Citat:

da, de prin luna a 6-a iau elevit. acid folic am luat pana in luna a 6-a. (elevit e f bogat in calciu, fier si magneziu, dar nu are deloc seleniu..insa daca iti ieie seleniul din legume, cum ar fi de ex ceapa, atunci e ok :) )

eu iau o singura pastila de acid folic pe zi
de 5 mg. e putin mult...?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 00:37 
Diva

Citat:

eu iau o singura pastila de acid folic pe zi
de 5 mg. e putin mult...?

e exact cat trebuie pentru aceasta perioada :) eu am luat 4 pastilute de 1 mg. cam acelasi lucru. si mancam multe kiwi (contin acid folic la greu)si salata verde (si ea contine acid folic)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 00:48 
Diva

da nu sunt capsule de vitamine prenatale? care sa le aiba pe toate incorporate?

acidul folic e f important in primul trimestru de sarcina pt dezvoltarea creierului si a coloanei vertebrale

Folic acid, sometimes called folate, is a B vitamin (B9) found mostly in leafy green vegetables like kale and spinach, orange juice, and enriched grains. Repeated studies have shown that women who get 400 micrograms (0.4 milligrams) daily prior to conception and during early pregnancy reduce the risk that their baby will be born with a serious neural tube defect (a birth defect involving incomplete development of the brain and spinal cord) by up to 70%.

nu mai stiu cat continea prenatalele mele (parca 800 micrograme din astea de acid folic si 300 de calciu)...dar stiu ca luam unele care aveau calciu mai mult decat majoritatea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 01:22 
Diva

Citat:
da nu sunt capsule de vitamine prenatale? care sa le aiba pe toate incorporate?

acidul folic e f important in primul trimestru de sarcina pt dezvoltarea creierului si a coloanei vertebrale

Folic acid, sometimes called folate, is a B vitamin (B9) found mostly in leafy green vegetables like kale and spinach, orange juice, and enriched grains. Repeated studies have shown that women who get 400 micrograms (0.4 milligrams) daily prior to conception and during early pregnancy reduce the risk that their baby will be born with a serious neural tube defect (a birth defect involving incomplete development of the brain and spinal cord) by up to 70%.

nu mai stiu cat continea prenatalele mele (parca 800 micrograme din astea de acid folic si 300 de calciu)...dar stiu ca luam unele care aveau calciu mai mult decat majoritatea

pai, ba da..elevitul e un complex de mai multe vitamine. contine vitamina A (1,08 mg), vitamina B1, B2, calciu, vitamina B6, Biotina, Acid folic (0,8 mg), vitamina D, magneziu, mangan, fier, fosfor, zinc si tot asa :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 01:24 
Diva

Citat:

pai, ba da..elevitul e un complex de mai multe vitamine. contine vitamina A (1,08 mg), vitamina B1, B2, calciu, vitamina B6, Biotina, Acid folic (0,8 mg), vitamina D, magneziu, mangan, fier, fosfor, zinc si tot asa :D

am inteles acum :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 01:57 
Diva

Citat:

am inteles acum :)

:) numai noi cred ca am mai ramas pe aici..cred ca fetele se uita la Dansez pentru tine:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 02:49 
Diva

Citat:

:) numai noi cred ca am mai ramas pe aici..cred ca fetele se uita la Dansez pentru tine:nlol:

am mai venit si eu o tura mica!:)

de cand cu sarcina nu ma gandesc decat la dr, spitale, vitamine, diete...
ce rau e sa fii luata pe nepregatite...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 03:11 
Diva

Citat:

am mai venit si eu o tura mica!:)

de cand cu sarcina nu ma gandesc decat la dr, spitale, vitamine, diete...
ce rau e sa fii luata pe nepregatite...

am ajuns si eu si ati plecat toate :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 07:37 
Diva

Citat:

se pare ca te parasisem si eu:) am plecat afara cu fata sa gradinarim ca a fost asa de cald azi de numa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 11:27 
Diva

neata!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 11:32 
Diva

Citat:
neata!:)

buna dimineata si o zi frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]