Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: biserica...
MesajScris: 09 Mar 2006, 13:23 
Diva

Citat:

Si eu as fi vrut la Catedrala, da a noastra nu e gata. Se fac slujbe la subsol, ca au amenajat acolo o sala, au facut-o ca o biserica, da mie nu-mi place sa cobor pana acolo, ca risc sa ma impiedic....la cat sunt eu de impiedicata si la ce scari au aia sa cobori acolo.....:-`

si unde mai pui ca nu poti face poze la intrarea in bisercia..pe scari..etc...doar nu vrei sa ai in poze o ruina!!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:01 
Diva

Citat:

Si noi vom face la Catedrala din Constanta, unde e la fel de aglomerat:mellow: Am fost la sfarsitul lui februarie sa ma programez si de-abia de-abia am gasit loc(X) Dar s-a rezolvat problema si acum am mai taiat ceva de pe lista ;)

felicitari...sa -ti mearga totul struna!!:lips::love::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 18:54 
Diva

ce chestie si cu bisericile astea ! noi am fost sa programam nunta de Valentine Day si chiar nu avea multe nunti programate. eu avand nunta pe la ora 17 ,ma gandeam sa facem civila pe la 12 ce ziceti o idee buna? ca eu as vrea ca dimineata pe la 9 sa ma duc la coafor si sa ma machiez. vreun sfat,o idee ceva? ce ziceti e bine cum fac?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:18 
Diva

Citat:

La celalalt subiect unde ai intrebat asta am postat un raspuns, da acum imi dau seama ca nu se potriveste cu planurile tale:D
Daca vrei sa te duci la coafor dimineata e bine.
Sa inteleg ca o sa te imbraci diferit la civila si la religioasa dar o sa ai aceeasi coafura?
Asa e bine. Poate reusesti sa te duci la coafor mai devreme ca nu o sa te faca numai pe tine. In cazurile astea de mireasa se mai lipeste si soacra mica si vreo domnisoara si cine stie....Mai bine mai devreme:wok:

da o sa ma duc cat de dimineata voi putea sa vad de la cat au ele program. mai mult ca sigur ma voi duce cu domnisoara de onoare si cu sora mea probabil si maica-mea sa vedem.
coafura care vrea sa mi-o faca am pus-o la album si vreau sa-mi iasa frumos parul de aceea caut cu mare atentie un salon priceput!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:22 
Diva

Citat:

Era de asteptat sa fiti mai multe la coafor. E adevarat ca nu o sa lucreze la voi o singura fata, dar e mai bine sa te duci cat mai devreme:wok:

da asa e,ma duc sa ajung printre primele,ca banuiesc ca dureaza pana ma areajeaza si ma machiaza nu? ma gandeam si la o manichiura.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:42 
Diva

Citat:

Mai bine la manichiura si pedichiura te duci cu o zi inainte.:ok:
Eu o s ama duc la epilat joi, la manichiura, pedichiura si pensat vineri si sambata restul:D

ce le-ai gandit tu pe toate!!!;);););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 22:18 
Diva

Citat:
ce chestie si cu bisericile astea ! noi am fost sa programam nunta de Valentine Day si chiar nu avea multe nunti programate. eu avand nunta pe la ora 17 ,ma gandeam sa facem civila pe la 12 ce ziceti o idee buna? ca eu as vrea ca dimineata pe la 9 sa ma duc la coafor si sa ma machiez. vreun sfat,o idee ceva? ce ziceti e bine cum fac?(X)

apropo de asta...voi ce faceti in timpul dintre civila si biserica? ca vad ca e destul timp...vreo 4 ore...la noi e altfel...civila la 13...biserica la 14...petrecerea la 20:30...dupa biserica intervine un drum de doua ore plus pozele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 23:30 
Diva

Citat:

apropo de asta...voi ce faceti in timpul dintre civila si biserica? ca vad ca e destul timp...vreo 4 ore...la noi e altfel...civila la 13...biserica la 14...petrecerea la 20:30...dupa biserica intervine un drum de doua ore plus pozele...

la noi va fi ceva de genul asta: ora 15.30 - poze doar noi 2 in parc; ora 17.00 - cununia civila; ora 18.00 - cununia religioasa; ora 20.00 - bairamul :lol:
normal, intre cununia civila si cea religioasa... sampanie, prajiturele, pupaturi si alea-alea, dupa biserica eventuale poze si alte alea-alea, iar de la ora 20.00... CHEF!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]