Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 27 Apr 2009, 17:01 
Diva

vai fetelor mai aveti 12 zile.....kristynica vrem poze cu rochitza ta de mireasa....parca am eu emotii pentru voi...eu mai am un pic de asteptat dar in mare nu mai multe de facut....am luat si costumele mirelui meu...astazi sau maine mergem sa le luam acasa.......o sa va pun poze..:*:*:*:*:*va pup si spor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2009, 18:59 
Diva

Citat:
vai fetelor mai aveti 12 zile.....kristynica vrem poze cu rochitza ta de mireasa....parca am eu emotii pentru voi...eu mai am un pic de asteptat dar in mare nu mai multe de facut....am luat si costumele mirelui meu...astazi sau maine mergem sa le luam acasa.......o sa va pun poze..:*:*:*:*:*va pup si spor

Super Puff is,da ,pune poze sa vedem si noi cum e.O sa treaca asa de repede de nici nu o sa iti dai seama ca mai ai poate 12 zile pana la nunta ta,timpul asta parca zboara.eu mai am o luna si deja sunt in panica,parca mai as avea eva de facut si nu stiu ce.kristynica sper ca esti ok si nu esti in panica!! va pup si numai bine:hug:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 27 Apr 2009, 19:02 
Nou Venit

Citat:

carlita are dreptate :) si ar mai fi ceva ce poti face: sa te dai intr-o seara, pe tot parul, cu ulei de masline. pui pe un disc demachiant putin ulei si te dai pe tot parul (va trebui sa mai pui pe disc ulei, de-a lungul procedurii, nu ajung doar cateva picaturi, dar nici sa muteasca parul in ulei..trebuie frecata radacina mai ales si apoi raspandit uniform pe par). dupa ce te-ai dat, pui eventual o casca din punga peste par (ca cele de dus, de la hoteluri) ca sa nu faci perna cu unosarea uleiului si eventual mai si infasori intr-o basma de casa. faci un efect de sera in care uleiul isi va face efectul foarte bine, pana a doua zi dimineata cand te speli pe cap bine bine pana scartaie parul :) vei vedea ca in tim acel ulei isi va face datoria de a hrani parul. nu vei vedea din prima ca nu iti mai pica parul, dar treptat vei simti efectele. Bafta multa si pregatiri usoare pentru nunta.

multumesc pt sfaturi parul nu-l vopsesc ff des, acum sunt suvitata din noiembrie, ma fac cam 2 ori pe an.... probabil de la lipsa se vitamine.... :eek: o sa incerc si ce ati spus voi poate da rezultate... eu acum imi dau cu gablenus si ulei masline cu 1h-1,3h inainte sa-mi fac baie... sper sa dea rezutate......si sa nu ma mai stresez atat din cauza crizei cu serviciul si cu nunta

pupiceiii %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2009, 22:58 
Veteran

Citat:

multumesc pt sfaturi parul nu-l vopsesc ff des, acum sunt suvitata din noiembrie, ma fac cam 2 ori pe an.... probabil de la lipsa se vitamine.... :eek: o sa incerc si ce ati spus voi poate da rezultate... eu acum imi dau cu gablenus si ulei masline cu 1h-1,3h inainte sa-mi fac baie... sper sa dea rezutate......si sa nu ma mai stresez atat din cauza crizei cu serviciul si cu nunta

pupiceiii %%-

Eu mai merg la proba pentru rochita pe 22 mai. Trebuie scurtata si pentru ca am mai slabit trebuie sa imi pun niste cupe, nu ca nu as avea, dar daca strang prea tare siretul imi turteste pieptul! LA proba a doua cand ma voi duce vreau sa imi pun si voalul si bijuteriile, sa vad cum se va vedea per total! Abia astept!
Bubu ruza...la frumusete am postat un mesaj in legatura cu o solutie un pic drastica, dar foarte eficienta impotriva caderii parului. Tinctura de urzica, tinctura de brusture si tinctura de ardei iute. Da exista un mic disconfort...dar fff eficient si..baba sufera la frumusete!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2009, 23:03 
Veteran

Citat:

:nwink:ba da asta e....nu stiam k s-a aprobat:)

Niko, rochita este foarte finuta, si te prinde!Cred, din ce vad eu in poza, ca ai avea nevoie tot asa de niste cupe, care sa pastreze forma sanului si sa nu il turteasca. Repet s-ar putea sa nu fi observat eu foarte bine, asa ca fara suparare!
Fetelor va multumesc frumos,pentru parerile si complimentele pe care le-ati facut la pozele cu rochita pentru cununia civila si cea de mireasa!
:-*(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 00:26 
Nou Venit

Citat:
Niko, rochita este foarte finuta, si te prinde!Cred, din ce vad eu in poza, ca ai avea nevoie tot asa de niste cupe, care sa pastreze forma sanului si sa nu il turteasca. Repet s-ar putea sa nu fi observat eu foarte bine, asa ca fara suparare!
Fetelor va multumesc frumos,pentru parerile si complimentele pe care le-ati facut la pozele cu rochita pentru cununia civila si cea de mireasa!
:-*(X)

ms.nu am de ce sa ma supar:)rochita are deja corset si ma gandeam k ar merge cu un sutien fara burete...dar am timp sa ma gandesc:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 13:49 
Diva

Citat:
Eu mai merg la proba pentru rochita pe 22 mai. Trebuie scurtata si pentru ca am mai slabit trebuie sa imi pun niste cupe, nu ca nu as avea, dar daca strang prea tare siretul imi turteste pieptul! LA proba a doua cand ma voi duce vreau sa imi pun si voalul si bijuteriile, sa vad cum se va vedea per total! Abia astept!
Bubu ruza...la frumusete am postat un mesaj in legatura cu o solutie un pic drastica, dar foarte eficienta impotriva caderii parului. Tinctura de urzica, tinctura de brusture si tinctura de ardei iute. Da exista un mic disconfort...dar fff eficient si..baba sufera la frumusete!

Eu merg la proba in seara asta,abia astept sa pun inca odata rochia pe mine,ce bucurie ;).Eu nu am pierdut decat 1 kg,deci nu cred ca e prea mare diferenta.
Caprioara mie imi plac f mult atat rochita de cununie civila cat si cea de miresuca,iar tu esti o dulcica.o sa arati ca o printesa,sunt sigur de asta.Pupici:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 14:48 
Diva

Citat:

Super Puff is,da ,pune poze sa vedem si noi cum e.O sa treaca asa de repede de nici nu o sa iti dai seama ca mai ai poate 12 zile pana la nunta ta,timpul asta parca zboara.eu mai am o luna si deja sunt in panica,parca mai as avea eva de facut si nu stiu ce.kristynica sper ca esti ok si nu esti in panica!! va pup si numai bine:hug:

eu as fi super emotionata.....de aia vreau sa rezolv toate inainte cu 2 luni sa nu mai am de facut nimik...decat sa ma relaxez...si sa fcac doar ceea ce este necesar pentru acel timp...in rest sa fiu mai putin stresata:D probabil va trece cum spui tu....foarte repede...eu am inceput numaratoarea de la 14 luni....si pana acum nu prea le-am simtit....dar parca de ceva timp trece tot mai greu....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 14:52 
Diva

Citat:

Eu merg la proba in seara asta,abia astept sa pun inca odata rochia pe mine,ce bucurie ;).Eu nu am pierdut decat 1 kg,deci nu cred ca e prea mare diferenta.
Caprioara mie imi plac f mult atat rochita de cununie civila cat si cea de miresuca,iar tu esti o dulcica.o sa arati ca o printesa,sunt sigur de asta.Pupici:-*

eu inainte ma rugam sa scapo de ceva kg...dar la un moment dat m-am oprit...nu am mai vrut sa slabesc..dar soarta de cand m-am angajat am slabit cu 4 kg sub greutate...incerc sa ma ingras...dar nu se stie...sper sa nu se vada diferenta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 16:09 
Veteran

Citat:

Multumesc frumos Ely! E cum a fost aseara la probe? Poze ai facut? Daca da sa speram ca vedem si noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 16:14 
Veteran

Citat:
eu inainte ma rugam sa scapo de ceva kg...dar la un moment dat m-am oprit...nu am mai vrut sa slabesc..dar soarta de cand m-am angajat am slabit cu 4 kg sub greutate...incerc sa ma ingras...dar nu se stie...sper sa nu se vada diferenta....

Stai tu linistita... MAi ai 4 luni, asta iti ofera suficient timp sa mergi la firma si sa o mai ajustezi daca este cazul! Cu ingrasatul ai grija. Eu zic sa nu te stresezi foarte tare, mai e timp! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 17:04 
Senior

buna fetelor,
eu mai am 11 zile :njump: si parca incet incet ma cuprind emotiile. ieri am fost si ne-am facut analizele iar maine mergem sa ne inscriem la starea civila.
mai de dat comanda la tort si in rest maruntisuri...gen: epilat, manichiura etc:p
a trecut asa de repede timpul :-s
nici nu stiu cand a trecut anul
va pup:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 19:12 
Diva

Citat:
buna fetelor,
eu mai am 11 zile :njump: si parca incet incet ma cuprind emotiile. ieri am fost si ne-am facut analizele iar maine mergem sa ne inscriem la starea civila.
mai de dat comanda la tort si in rest maruntisuri...gen: epilat, manichiura etc:p

Ancutta iti doresc o nunta de vis,sa fii fericita si iubita!!!astept poze de la nunta si sa ne spui cum a fost!!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2009, 21:58 
Junior

Citat:
buna fetelor,
Ma iau pe mine emotiile doar cand vad ce putin mai ai tu.Sa ai o nunta frumoasa si sa fii fericita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2009, 00:38 
Diva

Citat:
buna fetelor,

sa simti fiecare clipa care trece la intensitate maxima iti doresc. savureaza fiecare moment si bucura-te tot ce ti se intampla acum. chiar daca sunt si nervi pe langa..zambeste-le si nervilor. vei tanji dupa aceste zile, foarte curand. O nunta superba sa ai si sa fii speciala si cea mai frumoasa in 11 zile :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2009, 01:18 
Diva

Citat:

sa simti fiecare clipa care trece la intensitate maxima iti doresc. savureaza fiecare moment si bucura-te tot ce ti se intampla acum. chiar daca sunt si nervi pe langa..zambeste-le si nervilor. vei tanji dupa aceste zile, foarte curand. O nunta superba sa ai si sa fii speciala si cea mai frumoasa in 11 zile :)

ancuta, si eu iti doresc sa ai parte de o nunta ca in povesti, sa zambesti tot timpul, sa fii inconjurata de toti cei dragi tie si toate sa mearga exact asa cum ai visat.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2009, 10:50 
Diva

Citat:
buna fetelor,

asa e...ce emotii am!!!!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2009, 12:03 
Diva

Citat:
asa e...ce emotii am!!!!!!!!!!!!!

vai fetelor...si pe mine ma iau emotiile....numai cand mna gandesc la voi...ce sa va zic va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa si sa aveti parte der tot ceea ce ati visat in acea zi....fiti frumoase si savurati fiecare moment....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2009, 13:18 
Diva

Citat:
vai fetelor...si pe mine ma iau emotiile....numai cand mna gandesc la voi...ce sa va zic va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa si sa aveti parte der tot ceea ce ati visat in acea zi....fiti frumoase si savurati fiecare moment....

multumesc frumos!la fel si tie!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2009, 13:37 
Diva

Citat:
multumesc frumos!la fel si tie!:)

a, da chiar, Kristina, ca si tu tot 10 zile mai ai. Sa ai o nunta de poveste, asa cum ai visat-o si ai pregatit-o si sa te bucuri de fiecare secunda, la maxim :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]