Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 30 Apr 2009, 11:16 
Diva

buna dimineata fetelor. va invit la o:, mareee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 11:31 
Diva

Citat:
buna dimineata fetelor. va invit la o:, mareee

Buna dimineata..si eu mi-am facut-o deja...o beau cu tine.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 11:40 
Diva

Carla,am inteles ca ti-ai luat pesti..nu stii,se intretine greu acvariul?si Mitrut tot ma bolanzeste de cap sa ne luam si noi pesti,acvariu are(mare)..e inebunit dupa pesti,am inteles ca daca se baga ceva in apa nu trebuie schimbata asa de des.:)
Pt.Almera...mi-am facut un test luni dar a iesit negativ..poate l-am facut prea repede ca erau numai 10 zile de la insamantare..fac vineri altul.
sa vedeti ce am visat ieri noapte,ca era doctorita mea cu ceva lichid in mina si mi-a zis...sa stii ca s-a prins.asa bucuroasa eram..sper sa se adevereasca visul.:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 11:51 
Diva

Citat:
Carla,am inteles ca ti-ai luat pesti..nu stii,se intretine greu acvariul?si Mitrut tot ma bolanzeste de cap sa ne luam si noi pesti,acvariu are(mare)..e inebunit dupa pesti,am inteles ca daca se baga ceva in apa nu trebuie schimbata asa de des.:)
Pt.Almera...mi-am facut un test luni dar a iesit negativ..poate l-am facut prea repede ca erau numai 10 zile de la insamantare..fac vineri altul.
sa vedeti ce am visat ieri noapte,ca era doctorita mea cu ceva lichid in mina si mi-a zis...sa stii ca s-a prins.asa bucuroasa eram..sper sa se adevereasca visul.:npray:

verii mei aveau un acvariu micut cu cativa pesti dar mirosea groaznic. si mie imi plac mult acvariile mai ales cele incastrate in mobila dar nu iau tot pt considerentul ca miros.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 11:55 
Diva

Citat:

verii mei aveau un acvariu micut cu cativa pesti dar mirosea groaznic. si mie imi plac mult acvariile mai ales cele incastrate in mobila dar nu iau tot pt considerentul ca miros.

si mie imi place...sa vad la altii.ca eu sigur nu as avea rabdare sa il intretin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 11:56 
Diva

Citat:

si mie imi place...sa vad la altii.ca eu sigur nu as avea rabdare sa il intretin

buna laura! cum te mai simti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 11:56 
Diva

Citat:

iaaai pute?...atunci nu-mi trebuie.:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 11:57 
Diva

Citat:

buna laura! cum te mai simti?

putin mai bine.cred ca m-am obisnuit cu starea:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:00 
Diva

Citat:
iaaai pute?...atunci nu-mi trebuie.:nscmoll:

mirosea la ei. acum ma gandesc ca daca stai si schimbi apa mereu nu au de ce sa miroasa.
dar cine are timp de asa ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:00 
Diva

Citat:

putin mai bine.cred ca m-am obisnuit cu starea:)

poate incep incet incet sa-ti treaca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:02 
Diva

Citat:

poate incep incet incet sa-ti treaca...

poate...sper:)
tu cum te simti?in cate saptamani esti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:08 
Diva

Citat:

poate...sper:)
tu cum te simti?in cate saptamani esti?

intru in 8 maine,
nu am nici un simptom in afara sanilor care mi s-au umflat, abdomenului care nu mai e plat si unor stari de nervi inexplicabili pe bietul Marius (ca el e langa mine).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:10 
Diva

Citat:

intru in 8 maine,
nu am nici un simptom in afara sanilor care mi s-au umflat, abdomenului care nu mai e plat si unor stari de nervi inexplicabili pe bietul Marius (ca el e langa mine).

asta e foarte bine.esti o fericita:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:14 
Diva

Citat:
asta e foarte bine.esti o fericita:)

sper sa nu ma apuce de acum incolo. Bamba spunea ca pe ea au apucat-o starile de greata la 8 saptamani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:31 
Diva

Citat:

sper sa nu ma apuse de acum incolo. Bamba spunea ca pe ea au apucat-o starile de greata la 8 saptamani

eu eram in 7 sapt cand au inceput.cred ca nu e o regula.La fiecare incep diferit.
Pana atunci eu ma simteam perfect.Nu imi era rau deloc si chiar puteam sa fumez(acum....nici gand).Ma dureau doar sanii si aveam niste stari de somnolenta si de nervi, asa ca si tine.Dar fara sa imi fie rau:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:41 
Diva

Citat:

eu eram in 7 sapt cand au inceput.cred ca nu e o regula.La fiecare incep diferit.
Pana atunci eu ma simteam perfect.Nu imi era rau deloc si chiar puteam sa fumez(acum....nici gand).Ma dureau doar sanii si aveam niste stari de somnolenta si de nervi, asa ca si tine.Dar fara sa imi fie rau:)

nu spun ce stari de somnolenta am...as dormi tot timpul. imi pare rau, vad ca vremea e asa frumoasa, as vrea sa ma plimb seara printr-un parc dar nu am putere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 12:52 
Diva

Citat:
nu spun ce stari de somnolenta am...as dormi tot timpul. imi pare rau, vad ca vremea e asa frumoasa, as vrea sa ma plimb seara printr-un parc dar nu am putere.

da...si pe mine ma enervau de nu mai puteam.
Acum ce ma streseaza e ca am inceput sa uit tot felul de chestii.Nu stiu de fapt ce se intampla..chiar uit sau pur si simplu nu ma mai intereseaza din cauza starii pe care o am....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 13:04 
Diva

Citat:

Acum ce ma streseaza e ca am inceput sa uit tot felul de chestii.Nu stiu de fapt ce se intampla..chiar uit sau pur si simplu nu ma mai intereseaza din cauza starii pe care o am....

meata fetelor.
laura, nu e atat ca uiti, cat faptul ca esti usor distrata. asta vine o data cu sarcina (chiar daca erai sau nu inainte asa).e intr-adevar o combinatie de uitare cu indiferenta..deci "distrata":nwink: te vei obisnui si cu asta, plus ca nu vei fi mereu asa. o sa observi si o usoara neindemanare mai incolo, mie in ultimul trimestru au inceput sa-mi scape tot felul de lucruri din mana, desi eu le tineam foarte bine (aveam impresia). e, cred, o lipsa de concentrare a ta, o mintii si a organismului, care se accentueaza in sarcina. citeam asta si in cartea acea de care iti spuneam, despre sarcina. Cred ca si Bamba o stie, caci e cea mai buna carte vanduta in State, despre sarcina; la noi e tradusa si se cheama La ce sa te astepti cand esti insarcinata.
a..si inca ceva..va poate slabi si usor vederea, celor care aveau dinainte probleme mai mari sau mai mici cu ochii. eu in ultimele 3 luni am inceput sa nu mai vad f bine scrisul f mic de la televizor, de ex, daca stau pe canapea sa zicem. acum fiecare, cu organismul lui, nu e neaparat o regula asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 13:08 
Diva

Citat:

am observat si eu la mine lucrul asta dar am citit ca este normal la sarcina.
de aceea am inceput sa fac anumite exercitii de concentrare :integrame, seara incerc sa-mi rememorez intreaga zi....etc. am inteles ca ajuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 13:10 
Diva

Citat:

meata fetelor.
laura, nu e atat ca uiti, cat faptul ca esti usor distrata. asta vine o data cu sarcina (chiar daca erai sau nu inainte asa).e intr-adevar o combinatie de uitare cu indiferenta..deci "distrata":nwink: te vei obisnui si cu asta, plus ca nu vei fi mereu asa. o sa observi si o usoara neindemanare mai incolo, mie in ultimul trimestru au inceput sa-mi scape tot felul de lucruri din mana, desi eu le tineam foarte bine (aveam impresia). e, cred, o lipsa de concentrare a ta, o mintii si a organismului, care se accentueaza in sarcina. citeam asta si in cartea acea de care iti spuneam, despre sarcina. Cred ca si Bamba o stie, caci e cea mai buna carte vanduta in State, despre sarcina; la noi e tradusa si se cheama La ce sa te astepti cand esti insarcinata.
a..si inca ceva..va poate slabi si usor vederea, celor care aveau dinainte probleme mai mari sau mai mici cu ochii. eu in ultimele 3 luni am inceput sa nu mai vad f bine scrisul f mic de la televizor, de ex, daca stau pe canapea sa zicem. acum fiecare, cu organismul lui, nu e neaparat o regula asta.

o sa caut si eu cartea. pana acum nu am luat nici o carte. am zis ca pot gasi infoirmatiile de care am nevoie pe net.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]