Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 16:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 02 Mai 2009, 00:24 
Senior

gata, gata, le-am gasit :D
se vede bine asa din spate, dar poze cu tine din fata nu ai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2009, 00:43 
Diva

Citat:
gata, gata, le-am gasit :D
se vede bine asa din spate, dar poze cu tine din fata nu ai?

Doamne Ancuta si krystina mai aveti doar 8 zile pana la nunta,cred ca sunteti fff emotionate,va doresc o zi frumoasa,cu mult soare si sa aveti parte de nunta la care a-ti visat.Abia astept sa vad poze cu voi si sa ne povestiti cum a fost:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 02 Mai 2009, 00:47 
Diva

Citat:

abia asteptam sa vedem pozele. si, mai ales pe tine in rochita. :clap:

Multumesc frumos,esti chiar o dulce,am vazut poze cu tine gravidutza,doamne imi plac la nebunie,nici nu zici ca esti gravida,arati superb.cand vine bebele?abia astept sa vad si eu poze cu bebe al tau.:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2009, 22:59 
Diva

Citat:

Multumesc frumos,esti chiar o dulce,am vazut poze cu tine gravidutza,doamne imi plac la nebunie,nici nu zici ca esti gravida,arati superb.cand vine bebele?abia astept sa vad si eu poze cu bebe al tau.:hug::-*

eh, multumesc, esti draguta. dar sa stii ca am luat totusi catvea kilograme in greutate. nu extraordinar de multe, dar totusi am luat. dar stii, cred, cum e, iti doresti sa fie bebe sanatos, niste kilograme nu mai sunt importante :) sanatatea lui e tot ce conteaza. Bebe ar trebui sa vina cat de curand..cateva zile, o saptamana poate. si am emotii....mari. din ce in ce mai mari.:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2009, 13:26 
Diva

fetele va multumesc mult de tot pentru incurajari. elyt iti multumesc mult de tot si tie, ancutta am poze din fata , dar asta era cea mai reusita. mi-a placut la nebunie. va pup pe toate si promit sa mai atasez.pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2009, 13:58 
Diva

Citat:

eh, multumesc, esti draguta. dar sa stii ca am luat totusi catvea kilograme in greutate. nu extraordinar de multe, dar totusi am luat. dar stii, cred, cum e, iti doresti sa fie bebe sanatos, niste kilograme nu mai sunt importante :) sanatatea lui e tot ce conteaza. Bebe ar trebui sa vina cat de curand..cateva zile, o saptamana poate. si am emotii....mari. din ce in ce mai mari.:~*

Ai mare dreptate,chiar nu conteaza cateva kg in plus atata timp cat bebe e sanatos,asta e cel mai important.Offf am eu emotii ptr tine,dar o sa fie bine,sunt sigura de asta,tu si bebele ve-ti fi bine si sanatosi.Iti doresc din suflet nastere usoara,un bebe frumos si sanatos si abia astept sa vad poze cu voi.Iti tin pumni!!Pupici:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 13:38 
Diva

va multumesc tuturor pentru urari,va multumesc din suflet,la fel va doresc si voua!
ancutta,5 zileeeeeeeeeeeee:-s(X)(X)(X)
am niste emotii......:-s
o sa mai intru cate un pic daca imi fac timp...de fapt o sa imi fac asa cateva minute.va pup pe toate,mai vb!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:02 
Diva

Citat:
va multumesc tuturor pentru urari,va multumesc din suflet,la fel va doresc si voua!
o sa mai intru cate un pic daca imi fac timp...de fapt o sa imi fac asa cateva minute.va pup pe toate,mai vb!:-*

fetelor ce sa zic....nu stiu ce sa mai zic...va doresc tot ce e mai bun pe lume....kristinica poze cu rochitza ta inca nu am vazut....presupun ca vreisa ne facy surpriza sa o vedem direct dupa nunta?sa fiti frumoase si iubite....pe mine ma trec fiorii deja.....eu sunt la servici sambata dar...nu conteaza voi fi langa voi asa....:D doar cu gandul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:40 
Diva

doamne...s-a deschis sezonul nuntilor pe 2009...si voi fetele spargeti gheata...ma trec fiorii! voi fi si eu cu sufletul alaturi de voi...va urez de pe acum toate cele bune pentru sambata si o zi insorita!!!!va pup fetele:hug::hug::hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 17:23 
Diva

Citat:
doamne...s-a deschis sezonul nuntilor pe 2009...si voi fetele spargeti gheata...ma trec fiorii! voi fi si eu cu sufletul alaturi de voi...va urez de pe acum toate cele bune pentru sambata si o zi insorita!!!!va pup fetele:hug::hug::hug:

Mare dreptate ai Madutz,fetele sparg gheata....ufff am niste emotii !!Voi fi si eu alaturi de voi cu gandul si suftelul....Va pup dulce fetelor si abia astept sa vad pozele!!:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 18:24 
Nou Venit

Citat:

CASA DE PIATRA si sa ai o nunta mai frumoasa de cat ai visat! Spune-mi si mie cum te simti in saptamana nuntii,ca eu mai am aproape o luna si ma culc cu emotii ma trezesc cu emotii.... :sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 23:42 
Diva

Citat:
CASA DE PIATRA si sa ai o nunta mai frumoasa de cat ai visat! Spune-mi si mie cum te simti in saptamana nuntii,ca eu mai am aproape o luna si ma culc cu emotii ma trezesc cu emotii.... :sad:

o sa aflam cu toate cu siguranta....dar mai avem de asteptat un pic....presupun ca senzatia nu poate fi explicata prin cuvinte....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2009, 00:58 
Diva

ai dreptate pufu...cred ca nu se descrie in cuvinte e asa ca o nerabdare, o euforie si o fericire .toate amestecate si in proportii variabile...o super reteta!!!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2009, 14:04 
Diva

Citat:
ai dreptate pufu...cred ca nu se descrie in cuvinte e asa ca o nerabdare, o euforie si o fericire .toate amestecate si in proportii variabile...o super reteta!!!:love:

Buna felelor,
ca bine spui, o super reteta,off la mine e in cantitati duble,cu 2 zile inainte de nunta merga sa imi i-au familia de la aeroport,nu i-am mai vazut de vreo 7 luni,va da-ti seama ce emotii,nici nu stiu ptr ce am mai multe emotii,cred ca ptr amandoua in aceeasi masura,familie si nunta.Va pupic pe toate,off uite cum zboara timpul,Ancutta si Krystyna ,inca 4 zile ptr voi si 24 zile ptr mine pana la ziua mult asteptata.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2009, 02:18 
Senior

fetelor, multumesc frumos pentru urari.
si voua va doresc sa aveti o zi superba.
pe mine inca nu m-au luat emotiile, dar cand va "aud" pe voi parca ma ia asa cu fluturasi prin burta. mai sunt 3 zile(X)...
o sa va pun poze, nu stiu cand mai apuc sa intru pe ghid. dar cred ca dupa luna de miere.
va pup pe toate:-* si inca o data o zi plina de bucurie si muuult soareee:hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2009, 10:52 
Diva

Citat:
pe mine inca nu m-au luat emotiile, dar cand va "aud" pe voi parca ma ia asa cu fluturasi prin burta. mai sunt 3 zile(X)...
o sa va pun poze, nu stiu cand mai apuc sa intru pe ghid. dar cred ca dupa luna de miere.
va pup pe toate:-* si inca o data o zi plina de bucurie si muuult soareee:hap_w:
vai ce frumos.....e bine ca iti poti tine emotiile sub control...eu va vad pe voi msi ma apuca pe mine :) ce sa zic a aveti o zi frumoasa...ca nu stiu cand voi mai putea intra...si o luna de miere cat mai superba...asteptam poze si de la nunta si din luna de miere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2009, 11:56 
Diva

dar unde plecati in luna de miere fetele?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2009, 19:30 
Junior

Citat:
Cu intarziere dar sa ai parte de o zi insorita si multa fericire:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2009, 20:54 
Diva

Citat:
dar unde plecati in luna de miere fetele?;)

Noi deocamdata nu ne-am decis,vom pleca in luna de miere la sf.lui iulie,atunci are si viitorul sot vacanta 1 luna de la servici,deci vom avea 2 in 1.Avem de unde alege slava domnului,eu vreau Grecia, el vrea Egipt,si cine stie pe unde aterizam:hap_d:, acum ramane de vazut.Pupici:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2009, 23:15 
Nou Venit

Citat:

Ai mare dreptate,chiar nu conteaza cateva kg in plus atata timp cat bebe e sanatos,asta e cel mai important.Offf am eu emotii ptr tine,dar o sa fie bine,sunt sigura de asta,tu si bebele ve-ti fi bine si sanatosi.Iti doresc din suflet nastere usoara,un bebe frumos si sanatos si abia astept sa vad poze cu voi.Iti tin pumni!!Pupici:hug::-*

ce mai faceti fetelor? asa este pt un bebic trebuie sa te sarcaifici cateva kg sa ii fie lui bine acolo in burtica si apoi ai destul timp sa dai jos ;)....voi ce ziceti de aceasta criza ca eu nu mai stiu ce sa fac...cu serv este din ce in ce mai nasol :( sper sa treaca mai repede pt k a incep sa-mi fie frica k poate nu mai vine nimeni la nunta.... (?)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]