Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 08 Mai 2009, 19:12 
Diva

Citat:
Am vazut ca aici sunt mai multe foste mirese,asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva.....Stie cineva daca se fac cadouri si la parinti,asa cum se fac la nasi inainte de nunta? (?)

roxi..inainte de nunta se dau cadourile la nasi care la o nunta traditionala se danseaza.deci daca nu vrei sa faci acest lucru in timpul nuntii , il vei da inainte.
stiu si eu acest lucru cu cadourile la parinti.de exemplu , in zona noastra soacra mica ofera un cadou socrilor mari. nu conteaza valoarea, ceva simbolic.dar sa stii ca nu e si invers.
dar ca mirii sa le ofere cadouri ambilor parinti in parte ,nu stiu...poate e un obicei din alta zona:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 19:16 
Diva

Citat:
rezultatul nu stiu daca e confidential la hiv. daca esti gravidutza si mergi si-l faci gratis, iti trece numele, si-ti zice personal daca esti seropozitiva sau nu.te directioneaza in functie de rezultat daca e cazul, Doamne fereste. daca-l faci cu plata, nu dai numele si esti trecuta cu un cod.apoi rezultatul il iei prezentand doar codul. eu una asa stiu.

eu stiu ca si atunci cand platesti hiv-ul dai numele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 19:19 
Diva

Citat:
si aici sunt analie obligatorii in timpul sarcinii dar mie personal mi se pare o aiureala sa le fac dupa ce raman gravida. daca Doamne fereste am ceva probleme ce se mai poate face dupa ce saunt gravida. de ex. se fac pt hiv, vdrl si hepatita dupa ce ramai gravida. si daca se dovedeste ca ai una din aceste boli ce faci? eu nu gandesc asa. eu am facut toate analiele inainte sa raman( cu plata ca nu sunt gratuite decat la gravide) si nu dupa sa fiu sigura ca totul este bine.
eu mi-am facut hiv, vdrl, antigenele, ex ginecologic si iau si acid folic. mai trebuie sa mai imi fac toxoplama si atat din cate stiu eu. din acest motiv va intrebam si pe voi sa aflu daca mai trebuie si altceva sa fac. va multumesc frumos pt raspunsuri.

toxoplasma, citomegalovirus, rubeola....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 20:07 
Junior

buna .o intrebare am si eu.cu cat timp inainte iti poti face rochia la comanda????sa zic k ma duc cu o luna inainte la o croitoreasa sa imi fac rochia .se poate???nu e tarziu????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 20:25 
Diva

Citat:
buna .o intrebare am si eu.cu cat timp inainte iti poti face rochia la comanda????sa zic k ma duc cu o luna inainte la o croitoreasa sa imi fac rochia .se poate???nu e tarziu????

cred ca era de ajuns sa pui intrebarea intr'un singur loc nu in zece

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 20:43 
Diva

Citat:

cred ca croitoreasa stie cel mai bine.
Eu zic ca nu ajunge o luna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 20:48 
Junior

am mai pus eu si alte intrebari.dar nu s-a omorat nimeni sa imi raspunda.si asa k treb sa fiu un pic mai insistenta.k de cica aici primesti sfaturi dar pana iti raspunde cineva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 20:53 
Diva

Citat:
am mai pus eu si alte intrebari.dar nu s-a omorat nimeni sa imi raspunda.si asa k treb sa fiu un pic mai insistenta.k de cica aici primesti sfaturi dar pana iti raspunde cineva...

daca astepti raspunsul in 5 secunde cred si eu ca nu raspunde nimeni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 20:55 
Junior

dak te uiti bine mai in urma vei vedea k am mai pus intrebari.si nu sunt de acum 5 sec.dar nu am primit raspuns de la nimeni.deci.poate dak erai mai atenta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:05 
Diva

Citat:
dak te uiti bine mai in urma vei vedea k am mai pus intrebari.si nu sunt de acum 5 sec.dar nu am primit raspuns de la nimeni.deci.poate dak erai mai atenta....

inseamna ca nu au fost intrebari intrebari care sa trezeasca interesul.
ca si asta de azi.de unde sa stiu eu in cat timp iti termia croitoreasa ta rochia de mireasa.fiecare lucreaza in alt ritm, trebuie sa merg la 2-3 probe.cu rochia de mireasa de obicei inainte cu o luna esti in dulap, nu incepi croitul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:11 
Junior

Citat:

inseamna ca nu au fost intrebari intrebari care sa trezeasca interesul.
ca si asta de azi.de unde sa stiu eu in cat timp iti termia croitoreasa ta rochia de mireasa.fiecare lucreaza in alt ritm, trebuie sa merg la 2-3 probe.cu rochia de mireasa de obicei inainte cu o luna esti in dulap, nu incepi croitul.
asta pt cine are timp.in scimb eu mai treb sa mai si muncesc k dak eu nu o fac mie nu imi face altu nunta.si ai fi putut raspunde altfel.nu asa acida

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:15 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
asta pt cine are timp.in scimb eu mai treb sa mai si muncesc k dak eu nu o fac mie nu imi face altu nunta.si ai fi putut raspunde altfel.nu asa acida

kitty eu sunt de parere ca exista croitori care in 2 zile iti pune rochia pe tine dar sunt si altii care dupa 3 luni de zile te mai cheama la proba si atunci constati ca mai este inca mult de munca la ea. Depinde foarte mult si de modelul rochiei si de cat de bine il cunosti pe croitor, daca totusi te pui bine, dai poate si putin mai mult te poate ajuta in timp.

Nu trebuie sa te bazezi pe cineva, cel mai bine e sa mergi din timp oricum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:15 
Diva

Citat:
eu am citit intrebarile tale in legatura cu rochii de la o anumita firma.am vazut ca ai pus-o de mai multe ori dar habar nu am nimic de acea firma.cum as fi putut sa raspund?poate nu sunt singura in situatie.nu te-a ignorat nimeni.iar in legatura cu intrebarea cu croitoreasa,cred ca ar trebui totusi sa iti faci putin timp si sa incepi mai repede,nu cu o luna inainte.e desul de importanta,poate mai trebuie facute retusuri,eu stiu?nu te lasa pe ultima clipa!spor la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:18 
Moderator Ghidul Miresei

aaa...si uitasem sa spun, nu te astepta niciodata ca un croitor sa-ti fac rochia exact ca in poza x!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:22 
Junior

Citat:
eu am citit intrebarile tale in legatura cu rochii de la o anumita firma.am vazut ca ai pus-o de mai multe ori dar habar nu am nimic de acea firma.cum as fi putut sa raspund?poate nu sunt singura in situatie.nu te-a ignorat nimeni.iar in legatura cu intrebarea cu croitoreasa,cred ca ar trebui totusi sa iti faci putin timp si sa incepi mai repede,nu cu o luna inainte.e desul de importanta,poate mai trebuie facute retusuri,eu stiu?nu te lasa pe ultima clipa!spor la pregatiri!
problema e k nu sunt in tara si nici mai devreme nu pot merge acasa pt k dak munciti si voi cu contract poate va dati seama k nu e asa de usor sa iti iei liber cand ai chef.dak eu nu pot sa fac altceva nu imi ramane decat sa ma informez si sa planuiesc ceea ce am de facut cand merg acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:23 
Diva

Citat:
problema e k nu sunt in tara si nici mai devreme nu pot merge acasa pt k dak munciti si voi cu contract poate va dati seama k nu e asa de usor sa iti iei liber cand ai chef.dak eu nu pot sa fac altceva nu imi ramane decat sa ma informez si sa planuiesc ceea ce am de facut cand merg acasa.
aha.dar poate gasesti ceva de-a gata sa iti placa!sau vrei un model anume?de la maggie..nu mai stiu cum :):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:23 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

dar de ce nu iti cumperi rochita? nu e mai usor? ...sunt foarte multe modele frumoase, sunt sigura ca pentru orice femeie din lume exista o rochita care sa cada de minune pe ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:25 
Junior

Citat:
aaa...si uitasem sa spun, nu te astepta niciodata ca un croitor sa-ti fac rochia exact ca in poza x!
tocmai de asta voiam sa aflu ceea ce pot in legatura cu rochiile de mireasa.pt k si atunci cand mergi intr-un magazin se poate k rochia pe care o vrei ori sa iti fie mare ori sa iti fie mica si modificari tot trebuie facute.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:31 
Junior

Citat:

dar de ce nu iti cumperi rochita? nu e mai usor? ...sunt foarte multe modele frumoase, sunt sigura ca pentru orice femeie din lume exista o rochita care sa cada de minune pe ea.
de asta am si tot intrebat de firmele alea.pt k vazusem niste rochii f frumoase.si ma gandeam k stie cineva sa imi zica niste preturi sau altelehttp://www.maggiesottero.com/dres ... =J1217CSHC asta de aici imi place f mult si cam la ea ma bate gandul.depinde acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:31 
Diva

Citat:
tocmai de asta voiam sa aflu ceea ce pot in legatura cu rochiile de mireasa.pt k si atunci cand mergi intr-un magazin se poate k rochia pe care o vrei ori sa iti fie mare ori sa iti fie mica si modificari tot trebuie facute.
modificarile nu cred ca ar dura mai mult de o luna.dar sigur,sigur vei gasi ceva sa iti place si sa ti se potriveasca perfect!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]