Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 19:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 08 Mai 2009, 21:32 
Junior

uitati-va la ea si ziceti-mi si mie cum vi se pare.k nu pot copia poza k sa o pun la galerie.e protejata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:36 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
uitati-va la ea si ziceti-mi si mie cum vi se pare.k nu pot copia poza k sa o pun la galerie.e protejata.

e foarte frumoasa rochita, sunt sigura ca costa destul de mult dar sunt sigura si ca o croitoreasa nu ar putea sa o faca, in plus probabil nici nu vei gasi materialele alea, asemanator da.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:39 
Junior

Citat:

e foarte frumoasa rochita, sunt sigura ca costa destul de mult dar sunt sigura si ca o croitoreasa nu ar putea sa o faca, in plus probabil nici nu vei gasi materialele alea, asemanator da.
tocmai.k nu cred k ar avea rost sa imi bat eu capul sa caut materialele si sa ma intreb dak o sa iasa sau nu la fel.pur si simplu incercam sa aflu mai multe k am vazut k mai multe fete si-au facut rochia dupa un model cce le-a placut si am vazut k te costa si mai putin.dar e mau multa bataie de cap decat cu una gata cumparata din magazin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:40 
Diva

Citat:

e superba.doar ce cautase si eu site-ul si vazusem ca foarteee multe modele sunt foarte frumoase.chiar ma gandeam ca sigur au si pretul cam piperat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:43 
Junior

Citat:

inseamna ca nu au fost intrebari intrebari care sa trezeasca interesul.
ca si asta de azi.de unde sa stiu eu in cat timp iti termia croitoreasa ta rochia de mireasa.fiecare lucreaza in alt ritm, trebuie sa merg la 2-3 probe.cu rochia de mireasa de obicei inainte cu o luna esti in dulap, nu incepi croitul.
in primul rand nu te-am intrebat pe tine personal.am zis dak poate cineva sa imi zica cam cat timp trebuie pt o rochie dak vrei sa ti-o faci la comanda.si nici la croitoreasa mea nu m-am referit.voiam sa stiu asa in mare.dar k mai mereu tu rasp aiurea.poate erai si nervoasa sau mai stiu eu ce .k am vazut k esti insarcinata.dar nu are rost sa iti versi nervi asupra tuturor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 21:51 
Diva

Citat:
in primul rand nu te-am intrebat pe tine personal.am zis dak poate cineva sa imi zica cam cat timp trebuie pt o rochie dak vrei sa ti-o faci la comanda.si nici la croitoreasa mea nu m-am referit.voiam sa stiu asa in mare.dar k mai mereu tu rasp aiurea.poate erai si nervoasa sau mai stiu eu ce .k am vazut k esti insarcinata.dar nu are rost sa iti versi nervi asupra tuturor

rochia este superba dar sunt sigura ca nici o croitoreasa nu o sa reuseasca sa ti-o faca asa. in primul rand pt ca mai mult ca sigur nu o sa gasesti materiale la fel. incearca sa gasesti o rochie in magazin iar cei de acolo chiar daca nu au marimea ta pot sa modifice sau sa faca alta pe marimea ta care sa fie exact la fel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:05 
Diva

oare Krystina si Ancuta nu mai intra pana la nunta?eram curioasa ce mai fac...cum rezista "tensiunii" :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:10 
Diva

Citat:
e superba.doar ce cautase si eu site-ul si vazusem ca foarteee multe modele sunt foarte frumoase.chiar ma gandeam ca sigur au si pretul cam piperat.

da intr-adevar rochita e superba,dar sunt mai mult ca sigura ca nici o croitoreasa nu ti-o poate face,in primul rand ca aceea brodrie este lucrata de mana si in al-2-lea cred ca nu vei gasi nici acelasi material,si cred ca si pretul este unul f piperat.cel mai bine este sa cauti una de a gata,sunt atatea magazine acum,slava domnului ai de unde alege,am inteles ca nu ai f mult timp,dar cred ca se poate daca vrei.Mult succes in alegerea rochiei de mireasa!!!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:11 
Diva

Citat:
oare Krystina si Ancuta nu mai intra pana la nunta?eram curioasa ce mai fac...cum rezista "tensiunii" :)

Eu cred ca numai intra,mai este doar o zi,deci cred ca sunt f emotionate si abia asteapta ziua ce mare,sunt pe ultima 100 de metri.Abia astept sa vad poze cu ele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:11 
Diva

Citat:

da intr-adevar rochita e superba,dar sunt mai mult ca sigura ca nici o croitoreasa nu ti-o poate face,in primul rand ca aceea brodrie este lucrata de mana si in al-2-lea cred ca nu vei gasi nici acelasi material,si cred ca si pretul este unul f piperat.cel mai bine este sa cauti una de a gata,sunt atatea magazine acum,slava domnului ai de unde alege,am inteles ca nu ai f mult timp,dar cred ca se poate daca vrei.Mult succes in alegerea rochiei de mireasa!!!:hug:
Ely,ce mai faci?bine ai venit pe la "buna dimineata"!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:15 
Diva

Citat:
Ely,ce mai faci?bine ai venit pe la "buna dimineata"!

Multumesc ptr intrebare, mai am 21 de zile si am fff multe emoti.tu ce mai faci?
am mai incercat de 2 ori sa vb aici dar nimeni nu prea m-a bagat in seama,asa se intampla cu noi veniti,e mai greu sa te integrezi.dar incet,incet sper sa intru si eu in clubul vostru fetelor!!pupici:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:16 
Junior

Citat:

multumesc.m-am uitat dupa magazin sa vad dak este si in italia macar unul dar nu se gasesc.iar in plus m-am uitat pe site-ul din buc dar rochia mea nu e asa k le-am trimis un e-mail.sa vad acum ce imi raspund.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:19 
Diva

Citat:
multumesc.m-am uitat dupa magazin sa vad dak este si in italia macar unul dar nu se gasesc.iar in plus m-am uitat pe site-ul din buc dar rochia mea nu e asa k le-am trimis un e-mail.sa vad acum ce imi raspund.

iti doresc succes,sper sa primesti un raspuns pozitiv si uite asa ai scapat de un stres, iti poti cumpara rochita dorita ,fara a avea prea multe batai de cap si sper ptr tine la un pret rezonabil.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:22 
Diva

Citat:

Multumesc ptr intrebare, mai am 21 de zile si am fff multe emoti.tu ce mai faci?
am mai incercat de 2 ori sa vb aici dar nimeni nu prea m-a bagat in seama,asa se intampla cu noi veniti,e mai greu sa te integrezi.dar incet,incet sper sa intru si eu in clubul vostru fetelor!!pupici:hug:
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:25 
Diva

Citat:
asta pt cine are timp.in scimb eu mai treb sa mai si muncesc k dak eu nu o fac mie nu imi face altu nunta.si ai fi putut raspunde altfel.nu asa acida

:nlol::nlol:pai tu crezi ca celelalte miresici nu munceau inainte de nunta?
puteam sa raspund intr-adevar mai frumos:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:29 
Diva

Citat:
tocmai de asta voiam sa aflu ceea ce pot in legatura cu rochiile de mireasa.pt k si atunci cand mergi intr-un magazin se poate k rochia pe care o vrei ori sa iti fie mare ori sa iti fie mica si modificari tot trebuie facute.

modificarile nu dureaza:)daca iti cumperi rochia e ok inainte cu o luna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:29 
Diva

Citat:

toxoplasma, citomegalovirus, rubeola....

dumnezeule ce sunt astea? nu am auzit in viata mea de asa ceva? trebuie facut toate cand raman insarcinata? am intrat in panica cand am citit,imi doresc asa de mult un bebe,dar nu credeam ca trebuie sa fac atatea analize.dar daca trebuie,ma supun.Laura cum mai stai cu gretuirile? iti este mai bine?:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 22:35 
Diva

Citat:

dumnezeule ce sunt astea? nu am auzit in viata mea de asa ceva? trebuie facut toate cand raman insarcinata? am intrat in panica cand am citit,imi doresc asa de mult un bebe,dar nu credeam ca trebuie sa fac atatea analize.dar daca trebuie,ma supun.Laura cum mai stai cu gretuirile? iti este mai bine?:hug:

trebuie sa faci o gramada de analize.Acum au si aparut multe care nu stiu ce sens au,dar le faci pt ca...facem orice pt bebe:) si nu vreau sa omit nimic.
Sunt binisor, se poate si mai bine:).Multumesc de intrebare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2009, 00:07 
Diva

Buna seara! Nimeni nu spune nimic despre planurile de week-end? Toata lumea sta acasa? Ca mine (?)Puup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2009, 00:18 
Diva

Citat:
Buna seara! Nimeni nu spune nimic despre planurile de week-end? Toata lumea sta acasa? Ca mine (?)Puup!

eu ...sigur stau acasa:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]