Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 17:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - vol. II
MesajScris: 10 Mar 2006, 19:02 
Diva

Citat:
imi place coronita ta mult de unde ai cumparat-o?:ok:

mersi mult pt apreciere ,mada. coronita am luat-o din ploiesti de la un magazin pt mirese.nu stiu de unde esti tu.dar banuiesc ca gasesti la vreun magazin cu accesorii pt mirese nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 19:18 
Veteran

Citat:

mersi mult pt apreciere ,mada. coronita am luat-o din ploiesti de la un magazin pt mirese.nu stiu de unde esti tu.dar banuiesc ca gasesti la vreun magazin cu accesorii pt mirese nu?

pai o sa incep si eu cautarile mi-a placut a ta mult asa incat cred ca voi lua si eu coronita pt ca inainte ma tenta diadema aceea cu strasuri....sa o porti sanatoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 19:26 
Diva

Citat:

pai o sa incep si eu cautarile mi-a placut a ta mult asa incat cred ca voi lua si eu coronita pt ca inainte ma tenta diadema aceea cu strasuri....sa o porti sanatoasa!

o sa te presez pana te razgandesti :D:p:p:p ia uita-te la mine la instrumente sa vezi acolo tiara ....maine ma duc sa mi-o iau ..o sa-i fac poze si maxim luni o sa vezi....sa nu cumperi pana nu cantaresti ambele variante (sa vezi care pica mai misto.....poate o sa arat ca o tzoapa:p:p:p:p) ......O sa incerc sa merg sa fac poze si la rochie...(!)(!)(!)(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 19:38 
Veteran

Citat:

o sa te presez pana te razgandesti :D:p:p:p ia uita-te la mine la instrumente sa vezi acolo tiara ....maine ma duc sa mi-o iau ..o sa-i fac poze si maxim luni o sa vezi....sa nu cumperi pana nu cantaresti ambele variante (sa vezi care pica mai misto.....poate o sa arat ca o tzoapa:p:p:p:p) ......O sa incerc sa merg sa fac poze si la rochie...(!)(!)(!)(!)

pai sa-ti explic cum am ajuns la aceasta dilema ca tot timpul am zis diadema pana acum.... nasa acum cateva zile m-a rascolit un pic cand a zis ca sa ne vedem sa cumparam impreuna sa ma decid cum vreau voalul si coronita ea imaginandu-si ca asta vreau si mi-a mutat atentia pe coronite,......dar pt ca :-`mi-am dorit diadema si a fost"prima iubire" ca sa zic asa cred ca asta voi cumpara...spune-mi magazinul care ti-a atras atentia cu diademele....da am vazut e:ok:;)f.finuta la fix ......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2006, 12:17 
Diva

Citat:

pai sa-ti explic cum am ajuns la aceasta dilema ca tot timpul am zis diadema pana acum.... nasa acum cateva zile m-a rascolit un pic cand a zis ca sa ne vedem sa cumparam impreuna sa ma decid cum vreau voalul si coronita ea imaginandu-si ca asta vreau si mi-a mutat atentia pe coronite,......dar pt ca :-`mi-am dorit diadema si a fost"prima iubire" ca sa zic asa cred ca asta voi cumpara...spune-mi magazinul care ti-a atras atentia cu diademele....da am vazut e:ok:;)f.finuta la fix ......

pai e magazin online....dar poti merge si la ei ...prin Berceni sunt...ca sa eviti treaba cu posta si cu plata cu card! Eu in o ora plec acolo...dau mai multe detalii la intoarere!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2006, 12:57 
Veteran

azi mai bifam ceva pe ordinea de zi - invitatiile :wok:
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 09:24 
Diva

Fetelor, cu cat inainte de nunta se trimit invitatiile? Daca avem sala rezervata si rochia cumparata si in principiu o idee despre cum sa fie sala decorata, credeti ca e posibil sa terminam restul de pregatiri intr-o luna si jumatate?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 14:22 
Diva

Eu am bifat...tiara si accesoriile!!Am vazut o idee de voal,jartelutza, pahare pt. miri si ornamente pt. masini!Acestea urmeaza sa fie cumparate in 2 sapt.!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 15:18 
Diva

Citat:
Eu am bifat...tiara si accesoriile!!Am vazut o idee de voal,jartelutza, pahare pt. miri si ornamente pt. masini!Acestea urmeaza sa fie cumparate in 2 sapt.!!

dar ce va mai grabiti cu pregatirile pt nunta. eu am zis sa mai fac o pauza cu cumparaturile astea,ca incepe sa se epuizeze stocul de bani pusi de-o parte!(X)
si eu am vazut jarteluta si un voal dragut,si cosulet mai am de cumparat si pantofiori sa nu uit. ooohooo mai e de cumparat pana in august dar nici nu ma grabesc,mai astept.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 21:23 
Diva

Citat:

dar ce va mai grabiti cu pregatirile pt nunta. eu am zis sa mai fac o pauza cu cumparaturile astea,ca incepe sa se epuizeze stocul de bani pusi de-o parte!(X)
si eu am vazut jarteluta si un voal dragut,si cosulet mai am de cumparat si pantofiori sa nu uit. ooohooo mai e de cumparat pana in august dar nici nu ma grabesc,mai astept.;)

nu e nici o graba...caci..tot treptat achizitionam...in functie de bani!Doar cascam gura sa vedem ce si cum...la ce pret..ce culori ..ce modele!!Doar daca imi pica ceva cu tronc.....cumpar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:08 
Diva

Citat:

Si as mai avea o scuza: anul asta dau si licenta (si e an plin cu sesiune in mai:ermm:). Exista sanse sa am nunta cu zi inainte de examenul de licenta - nunta mea e pe 29 iulie si licenta se va da intre 30 iulie si 5 august - poate ma duc in rochie de mireasa la examen... %%-

Sper sa faci fata si sa iti iasa toate cum iti doresti! E cam greu ce ti-ai propus u sa faci!O:)%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]