Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 12:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 25 Mai 2009, 13:27 
Diva

Citat:
eu sunt muicutza de statura suigur aveam nevoie de tocuri si nu voi avea probleme cu siguranta:)

toata admiratia mea daca vei putea sta toata ziua si seara pe acele tocuri,eu una nu as putea.dar sunt sigura ca fiecare dintre noi,au facut,facem si vom mai face sacrificii ptr ziua nunti.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2009, 14:21 
Diva

Citat:

toata admiratia mea daca vei putea sta toata ziua si seara pe acele tocuri,eu una nu as putea.dar sunt sigura ca fiecare dintre noi,au facut,facem si vom mai face sacrificii ptr ziua nunti.:hug:

pai nu dar la starea ciila am alte sandalutyze....bine tot cu toc mare....:D dar cand voi face pauza intre ele voi sta fara...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2009, 14:28 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
pai nu dar la starea ciila am alte sandalutyze....bine tot cu toc mare....:D dar cand voi face pauza intre ele voi sta fara...:D

arata-ne poze si cu celelalte de la civila :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2009, 14:42 
Diva

Citat:

arata-ne poze si cu celelalte de la civila :D

voi pune cu siguranta poze...cred ca u am dat asa importanta pana acum....dar...am sa pun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2009, 16:37 
Diva

Citat:
voi pune cu siguranta poze...cred ca u am dat asa importanta pana acum....dar...am sa pun

pai sa pui poze sa vedem si noi,cum sa nu fie mai important? totul este important, e nunta ta,yupi yupi.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2009, 22:13 
Diva

Citat:

pai sa pui poze sa vedem si noi,cum sa nu fie mai important? totul este important, e nunta ta,yupi yupi.:-*

ihi :-* voi pune poze dar sa vedem cand reusesc:*:*:*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 12:21 
Diva

buna....ce fac fetele???mie imi era dor de voi! ely cred ca are niste emotii, trebuia sa ii soseasca si familia, cred ca e intr-o agitatie...
pufy...foarte dragutze sandalele tale, doar ca...nu stiu cat de bine se tin de picior la dansuri de moldova:nlol:
si inca ceva...sa nu cumva sa dai jos din picioare sandalele de la civila si apoi sa stai descaltata si pe urma sa le pui pe astea de mireasa. dupa ce umbli pe tocuri , chiar daca esti obisnuita, piciorul se umfla, se relaxeaza, incepe sa circule mai mult sange prin el, si ori nu-ti mai incap sandalele, ori iti vor face niste urme...sau chiar te vor roade...fii atenta si gandeste-te la tot!
va pup si indata ce termin si eu un pic cu licenta intru mai des:eek:
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 13:05 
Diva

Citat:
buna....ce fac fetele???mie imi era dor de voi! ely cred ca are niste emotii, trebuia sa ii soseasca si familia, cred ca e intr-o agitatie...
pufy...foarte dragutze sandalele tale, doar ca...nu stiu cat de bine se tin de picior la dansuri de moldova:nlol:
si inca ceva...sa nu cumva sa dai jos din picioare sandalele de la civila si apoi sa stai descaltata si pe urma sa le pui pe astea de mireasa. dupa ce umbli pe tocuri , chiar daca esti obisnuita, piciorul se umfla, se relaxeaza, incepe sa circule mai mult sange prin el, si ori nu-ti mai incap sandalele, ori iti vor face niste urme...sau chiar te vor roade...fii atenta si gandeste-te la tot!

hei Mada si noua ne-a fost dor de tine,ne bucuram sa auzim ca esti bine.Da,emotiile sunt fff mari,maine vin ai mei,deci sunt in butoiul cu emotii pana la gat(X)(X),dar o sa fie bine.ai mare dreptate vis-a-vis de sfaturile ptr Puffy,asculta bine si incearca sa tii cont de ele Puffy.Iti doresc multa bafta cu licenta si sa auzim numai de bine.:hug::-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 14:23 
Diva

Citat:

hei Mada si noua ne-a fost dor de tine,ne bucuram sa auzim ca esti bine.Da,emotiile sunt fff mari,maine vin ai mei,deci sunt in butoiul cu emotii pana la gat(X)(X),dar o sa fie bine.ai mare dreptate vis-a-vis de sfaturile ptr Puffy,asculta bine si incearca sa tii cont de ele Puffy.Iti doresc multa bafta cu licenta si sa auzim numai de bine.:hug::-*:-*

aaaa...sunt obisnuita cu tocuri ....nu o sa se intample nimik doar in 3 4 ore....pot sa le dau jos sio sa imi iau sabotei.....cat voi merge la coafor....nu are rost sa stau cu tocuri....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 14:42 
Diva

Citat:
aaaa...sunt obisnuita cu tocuri ....nu o sa se intample nimik doar in 3 4 ore....pot sa le dau jos sio sa imi iau sabotei.....cat voi merge la coafor....nu are rost sa stau cu tocuri....

asta asa e, ai si tu dreptatea ta,daca esti obisnuita nimic nu se va intampla,tu stii cel mai bine ce suporta piciorusele tale si ce nu.eu iti doresc mult succes,eu una nu as putea.:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 15:29 
Diva

Citat:

asta asa e, ai si tu dreptatea ta,daca esti obisnuita nimic nu se va intampla,tu stii cel mai bine ce suporta piciorusele tale si ce nu.eu iti doresc mult succes,eu una nu as putea.:clap:
hihi sper sa fie bine si cu astea....initial am cautat ceva si mai mare....dar bine ca nu am gasit ca poate atunci nu rezistam:D:D:D ca eu daca mi-am scos cercut si am doar crinolina era cam pe jos rochitza mea...sper sa fie bine am sa vad cand o voi proba din nou:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 15:58 
Diva

Citat:
hihi sper sa fie bine si cu astea....initial am cautat ceva si mai mare....dar bine ca nu am gasit ca poate atunci nu rezistam:D:D:D ca eu daca mi-am scos cercut si am doar crinolina era cam pe jos rochitza mea...sper sa fie bine am sa vad cand o voi proba din nou:)

pai si cand ai de gand sa probezi rochita din nou? Nu iti e teama ca nu va merge ceva si trebuie sa schimbi ori incaltamintea,ori sa faci ceva la rochita?
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 21:56 
Diva

Citat:

buna,madutz!bafta la licenta!te pup....:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2009, 22:01 
Diva

Citat:
buna,madutz!bafta la licenta!te pup....:-*

hey krystyna ce faci?
te-ai intors din luna de miere? cand vedem si noi poze de la nunta ta?:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2009, 01:08 
Diva

Citat:

hey krystyna ce faci?
te-ai intors din luna de miere? cand vedem si noi poze de la nunta ta?:hug:

ooooo lumea noua...ce facy kryss? asteptam poze.....
ely voi proba din nou rochitza...dar nu acuma....dar e bine sunt siugura:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2009, 11:48 
Diva

Citat:
ooooo lumea noua...ce facy kryss? asteptam poze.....
ely voi proba din nou rochitza...dar nu acuma....dar e bine sunt siugura:)

mai da ca tu esti asa sigura,e bine.Emotii mari azi ptr mine,merg la aeroport sa ii astept pe ai mei,m-am trezit cu noaptea in cap ,la 5 dimineata(X),sunt de coma,nu alta.:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2009, 11:55 
Diva

eu te inteleg perfect ely si eu sunt extrem de nerabdatoare de felul meu, am mereu tendinta sa grabesc lucrurile!!!
kriss te salut si-ti multumesc mult de urari, mie imi e dor de tine, mai intra pe aici sa ma vedem cum a fost la nunta!!!
pufu...ma bucur ca esti optimista cu tot ceea ce tine de vestimentatia de nunta...va pup pe toate:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2009, 11:59 
Diva

Citat:
eu te inteleg perfect ely si eu sunt extrem de nerabdatoare de felul meu, am mereu tendinta sa grabesc lucrurile!!!
kriss te salut si-ti multumesc mult de urari, mie imi e dor de tine, mai intra pe aici sa ma vedem cum a fost la nunta!!!
pufu...ma bucur ca esti optimista cu tot ceea ce tine de vestimentatia de nunta...va pup pe toate:lips::lips::lips:

hey,Mada,ce mai faci? cum merge cu licenta? si cu pregatirile de nunta?
Te pupic si iti doresc multa bafta!!:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2009, 15:30 
Diva

buna...cu licenta a mai ramas de corectat si aranjat in pagina, tocmai am terminat de scris discursul de sfarsit de facultate, pentru cursul festiv al sotului meu. il va sustine si nu se descurca cu compusul si eu cum sunt o mare scriitoare in viata am decis sa-mi pun amprenta si sa-l ajut.
:rofl:
in rest cu nunta pe loc, saptamana viitoare trebuie sa imipartim invitatiile...te pup si-ti doresc o nunta ca-n povesti si lasa-te purtata de val...va fi super...casa de piatra!:ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2009, 17:02 
Diva

Citat:
buna...cu licenta a mai ramas de corectat si aranjat in pagina, tocmai am terminat de scris discursul de sfarsit de facultate, pentru cursul festiv al sotului meu. il va sustine si nu se descurca cu compusul si eu cum sunt o mare scriitoare in viata am decis sa-mi pun amprenta si sa-l ajut.
:rofl:
in rest cu nunta pe loc, saptamana viitoare trebuie sa imipartim invitatiile...te pup si-ti doresc o nunta ca-n povesti si lasa-te purtata de val...va fi super...casa de piatra!:ncouple:

buna madutz...ma bucur sa te mai vad si pe tine:):):) si eu am inceput examenele...ieri am dat unul...si a fost bine inck doua saptamani si gata si cu scoala....eu am terminat florile de pus in piept si ma apuc de marturii ca trebuie sa le termin:D kryss cred ca toata lumea vrea sa vada poze de la nunta...asteptam cu drag pozele...pup ...ely mai ai doua zile....normal sa te trezesti asa dimineatza.....mult spor in ce mai ai de facut

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]