Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 15:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 02 Iun 2009, 15:22 
Diva

ar fi foarte frumos sa facem o intalnire, bine zici , mai ales ca e cald:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 15:25 
Diva

Citat:

:( cam aiurea... am vb si eu mai devreme cu mama si zicea ca si la Buzau ploua de ieri ....nu se mai opreste

asa si in Cluj.Ploua marunt.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 18:40 
Diva

salutare fetelor! mi-ati lipsit!:hug:
aici e f frumos afara. o fi incalzirea globala?:lol:
m-am intors din vacanta inca de lunea trecuta da' pt ca am racit si m-au suspectat de gripa porcina am stat in casa si n-am avut net cateva zile...
vacanta n-a fost cine stie ce. din pacate am plecat cu asteptari prea mari si am fost cam dezamagiti:-` in plus s-a incununat si cu o raceala groaznica si am si pierdut avionul spre casa asa ca a tb sa mai stam o noapte si sa platim penalitati:sick:
pe aici ce s-a ma intamplat? vreo mamica noua, ceva?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 19:11 
Diva

Citat:
salutare fetelor! mi-ati lipsit!:hug:
aici e f frumos afara. o fi incalzirea globala?:lol:
m-am intors din vacanta inca de lunea trecuta da' pt ca am racit si m-au suspectat de gripa porcina am stat in casa si n-am avut net cateva zile...
vacanta n-a fost cine stie ce. din pacate am plecat cu asteptari prea mari si am fost cam dezamagiti:-` in plus s-a incununat si cu o raceala groaznica si am si pierdut avionul spre casa asa ca a tb sa mai stam o noapte si sa platim penalitati:sick:
pe aici ce s-a ma intamplat? vreo mamica noua, ceva?;)

clarut!!!!!bine ai revenit.
chiar vroiam sa te intreb pe tine si pe bamba de gripa porcina.
In Romania au fost depistat 5 cazuri.Am inteles ca toti sunt veniti din State.
Eu ma uitam azi la stiri si sunt tare suparata pentru ce s-a intamplat cu avionul Air France , care s-a prabusit in Atlantic.Ce tragedie..Dumnezeule.
Clarut, de ce ai fost dezamagita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 19:45 
Diva

Citat:

cum ai fost dezamagita clarut? nu ti-a placut New York-ul? ziua nici mie nu imi place, mi se pare prea aglomerat si destul de murdar...dar noaptea mi se pare magic :)

si noua ni s-a intamplat sa mai pierdem avioanele dar de obicei ne pun pe urmatorul zbor fara sa platim nimic in plus..

Laura pe unde suntem noi ii ok, nu prea avem cazuri prea multe...la NY, prin Chicago si in california mi se pare ca sunt cele mai multe cazuri...Adi merge azi dupa tata la NY si deja se uita dupa masca sa si-o puna pe gura :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 20:08 
Diva

Citat:

cum ai fost dezamagita clarut? nu ti-a placut New York-ul? ziua nici mie nu imi place, mi se pare prea aglomerat si destul de murdar...dar noaptea mi se pare magic :)

si noua ni s-a intamplat sa mai pierdem avioanele dar de obicei ne pun pe urmatorul zbor fara sa platim nimic in plus..

Laura pe unde suntem noi ii ok, nu prea avem cazuri prea multe...la NY, prin Chicago si in california mi se pare ca sunt cele mai multe cazuri...Adi merge azi dupa tata la NY si deja se uita dupa masca sa si-o puna pe gura :))

Eu din cate am citit e un virus care se trateaza, trebuie dar tinut sub observatie.
Probabil cazurile care au decedat in Mexic , nu au fost tratate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 20:09 
Diva

Citat:

clarut!!!!!bine ai revenit.
chiar vroiam sa te intreb pe tine si pe bamba de gripa porcina.
In Romania au fost depistat 5 cazuri.Am inteles ca toti sunt veniti din State.
Eu ma uitam azi la stiri si sunt tare suparata pentru ce s-a intamplat cu avionul Air France , care s-a prabusit in Atlantic.Ce tragedie..Dumnezeule.
Clarut, de ce ai fost dezamagita?

si eu sunt socata si speriata de avionul de la rio:( inca nu-mi vine sa cred ca oamenii aia nu mai au nicio sansa;
pai ny e frumos vreo 3 zile. noi am stat 10 (da' am fost o zi si la washington care mi-a placut fff mult!) ideea e ca pe mine nu m-au prea atras muzeele lor. mi-a placut mult the frick collection. e o casa+ colectie privata. in rest merita sa te plimbi pe strazi, sa te urci in empire state building sau top of the rock, sa vezi manhattan-ul noaptea, sa mergi la un show pe broadway si atat. noi dupa vreo 4 zile ne-am cam plictisit:lol: e f obositor fiind asa aglomerat. vremea fost dubioasa. f frig la inceput si prea cald in a doua jumatate a vacantei. a fost prima vacanta in care mi-am dorit sa treaca mai rpd timpul ca sa plecam acasa!:ermm: si a mai fost si situatia naspa de la plecare cand imi era ingrozitor de rau, aveam febra si o incantatoare dna ne-a refuzat check in fara macar sa se uite la bilet sau sa verifice dc s-a incheiat check in-ul spunandu-ne ca am intarziat oricum...am petrecut pe urma 6 ore in aeroport ca sa ne faca rebooking. so much for the american hospitality. am facut o reclamatie, ma intreb ce se va alege de ea... ma rog, experienta mea n-a fost tocmai reusita dar recomand ny ca destinatie de vazut o data in viata!
o sa va povestesc vreo cateva faze gen un european la new york da' acum am ceva tb asa ca ma intorc la lucru.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 20:22 
Diva

Citat:
si eu sunt socata si speriata de avionul de la rio:( inca nu-mi vine sa cred ca oamenii aia nu mai au nicio sansa;
pai ny e frumos vreo 3 zile. noi am stat 10 (da' am fost o zi si la washington care mi-a placut fff mult!) ideea e ca pe mine nu m-au prea atras muzeele lor. mi-a placut mult the frick collection. e o casa+ colectie privata. in rest merita sa te plimbi pe strazi, sa te urci in empire state building sau top of the rock, sa vezi manhattan-ul noaptea, sa mergi la un show pe broadway si atat. noi dupa vreo 4 zile ne-am cam plictisit:lol: e f obositor fiind asa aglomerat. vremea fost dubioasa. f frig la inceput si prea cald in a doua jumatate a vacantei. a fost prima vacanta in care mi-am dorit sa treaca mai rpd timpul ca sa plecam acasa!:ermm: si a mai fost si situatia naspa de la plecare cand imi era ingrozitor de rau, aveam febra si o incantatoare dna ne-a refuzat check in fara macar sa se uite la bilet sau sa verifice dc s-a incheiat check in-ul spunandu-ne ca am intarziat oricum...am petrecut pe urma 6 ore in aeroport ca sa ne faca rebooking. so much for the american hospitality. am facut o reclamatie, ma intreb ce se va alege de ea... ma rog, experienta mea n-a fost tocmai reusita dar recomand ny ca destinatie de vazut o data in viata!
o sa va povestesc vreo cateva faze gen un european la new york da' acum am ceva tb asa ca ma intorc la lucru.

pai de ce nu v-ati programat sa vizitati mai multe locuri?eu sincer numai daca ma duc la mare pot sta in acelasi ora mai mult de 3-4 zile.Stiu ca in Milano am stat 5 zile si m-am plictisit ingrzitor.Oricum,nici nu mi-a placut orasul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 20:55 
Diva

Citat:

Eu din cate am citit e un virus care se trateaza, trebuie dar tinut sub observatie.
Probabil cazurile care au decedat in Mexic , nu au fost tratate.

si la noi, daca o bagau pe femeia aia in carantina nu se mai ajungea la 5 cazuri. din moment ce e un virus viral cum au putut s-o trimita acasa ca si cum ar fi avut o simpla gripa?!?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 20:56 
Diva

Citat:

pai de ce nu v-ati programat sa vizitati mai multe locuri?eu sincer numai daca ma duc la mare pot sta in acelasi ora mai mult de 3-4 zile.Stiu ca in Milano am stat 5 zile si m-am plictisit ingrzitor.Oricum,nici nu mi-a placut orasul.

la mine singurul oras in care nu m-am plictisit , desi l-am vizitat de 2 ori a fost Parisul. m-as intoarce acolo oricand cu aceeiasi placere:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 22:03 
Diva

doamne...ce vreme e!!!!!!!!!e furtuna ..e intuneric....of...groaznic!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 23:12 
Diva

Citat:
doamne...ce vreme e!!!!!!!!!e furtuna ..e intuneric....of...groaznic!:(

ceau fetelor!
si in sibiu este o vreme foarte naspa :( a ploat torential aproape toata ziua si este foarte frig. zici ca vine iarna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2009, 23:29 
Diva

Citat:
ceau fetelor!
si in sibiu este o vreme foarte naspa :( a ploat torential aproape toata ziua si este foarte frig. zici ca vine iarna

Da, da si pe la noi la fel. Buna fetele! Apropo de gripa aia, am vazut o relatare pe CNN cum ca OMS a observat ca la oamenii peste 60 de ani gripa nu se ia, sau cel putin au forme mult mai usoare. Si cica au dedus ca ar mai fi fost acum ceva ani si cei peste 60 de ani sunt oarecum imunizati pt ca au mai avut contact cu ea. Cam atat am inteles eu cu engleza mea care nu-i asa stralucita. Si ca de fapt au descoperit ca are foarte multe asemanari cu gripa normala si de aceea multe tari au renuntat sa o mai considere ca pe o posibila pandemie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2009, 00:02 
Moderator Ghidul Miresei

Am si eu o intrebare pentru toate fetele :D :)
Cred ca ati vazut poze cu mine la galerie...vreau sa va intreb ce fel de cercei sa aleg daca am parul facut coc si la gat nu o sa am nimic. Cercei mici sau mai mari? Mi-ar sta bine cu cercei mai mari avand parul strans coc?...Ce ziceti? ...sunt foarte stresata... :))

mi-am luat o rochita pentru nunta saptamana trecuta si acum nu mai imi place, nu stiu ce e cu mine....:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2009, 00:09 
Diva

Citat:
Cred ca ati vazut poze cu mine la galerie...vreau sa va intreb ce fel de cercei sa aleg daca am parul facut coc si la gat nu o sa am nimic. Cercei mici sau mai mari? Mi-ar sta bine cu cercei mai mari avand parul strans coc?...Ce ziceti? ...sunt foarte stresata... :))

mi-am luat o rochita pentru nunta saptamana trecuta si acum nu mai imi place, nu stiu ce e cu mine....:o

La ce spui tu cred ca merg cercei lungi.Dar nu prea par sa se potriveasca cu stilul si fizionomia ta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2009, 00:23 
Diva

Citat:

asa se intampla....asa suntem noi femeile...eu zic ca ar merge niste cercei mai lungi,finuti..cred ca ar da bine..cerceii lungi sunt preferatii mei (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2009, 01:18 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
asa se intampla....asa suntem noi femeile...eu zic ca ar merge niste cercei mai lungi,finuti..cred ca ar da bine..cerceii lungi sunt preferatii mei (X)

multumesc frumos, sunteti dragute B)
cerceii lungi nu ma prea avantajeaza zic eu...cel putin nu cu parul strans....am purtat si cercei mai lungi dar doar cu parul desfacut...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2009, 01:28 
Diva

Citat:

multumesc frumos, sunteti dragute B)
cerceii lungi nu ma prea avantajeaza zic eu...cel putin nu cu parul strans....am purtat si cercei mai lungi dar doar cu parul desfacut...

ar trebui sa vedem si rochita cum e, dar, cred ca cerceii lungi nu prea te avantajeaza pt ca ai fata rotunda.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2009, 01:34 
Diva

Citat:

ar trebui sa vedem si rochita cum e, dar, cred ca cerceii lungi nu prea te avantajeaza pt ca ai fata rotunda.

nu cred ca are legatura cu fata rotunda.
si eu am fata mare si rotunda si port cercei mari(si chiar imi stau bine).Cerceii lungi imi alungesc fata:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2009, 01:36 
Junior

buna seara fetelor.vreau sa va intreb si eu ceva.cam cat credeti k ar ajunge o rochie de mireasa de inchiriat????sa zicem una care costa pana in 1500 de euro dak ar fi sa o cumperi.poate are cineva idee

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]