Citat:
clarut!!!!!bine ai revenit.
chiar vroiam sa te intreb pe tine si pe bamba de gripa porcina.
In Romania au fost depistat 5 cazuri.Am inteles ca toti sunt veniti din State.
Eu ma uitam azi la stiri si sunt tare suparata pentru ce s-a intamplat cu avionul Air France , care s-a prabusit in Atlantic.Ce tragedie..Dumnezeule.
Clarut, de ce ai fost dezamagita?
si eu sunt socata si speriata de avionul de la rio:( inca nu-mi vine sa cred ca oamenii aia nu mai au nicio sansa;
pai ny e frumos vreo 3 zile. noi am stat 10 (da' am fost o zi si la washington care mi-a placut fff mult!) ideea e ca pe mine nu m-au prea atras muzeele lor. mi-a placut mult the frick collection. e o casa+ colectie privata. in rest merita sa te plimbi pe strazi, sa te urci in empire state building sau top of the rock, sa vezi manhattan-ul noaptea, sa mergi la un show pe broadway si atat. noi dupa vreo 4 zile ne-am cam plictisit:lol: e f obositor fiind asa aglomerat. vremea fost dubioasa. f frig la inceput si prea cald in a doua jumatate a vacantei. a fost prima vacanta in care mi-am dorit sa treaca mai rpd timpul ca sa plecam acasa!:ermm: si a mai fost si situatia naspa de la plecare cand imi era ingrozitor de rau, aveam febra si o incantatoare dna ne-a refuzat check in fara macar sa se uite la bilet sau sa verifice dc s-a incheiat check in-ul spunandu-ne ca am intarziat oricum...am petrecut pe urma 6 ore in aeroport ca sa ne faca rebooking. so much for the american hospitality. am facut o reclamatie, ma intreb ce se va alege de ea... ma rog, experienta mea n-a fost tocmai reusita dar recomand ny ca destinatie de vazut o data in viata!
o sa va povestesc vreo cateva faze gen un european la new york da' acum am ceva tb asa ca ma intorc la lucru.