Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 20:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 09 Iun 2009, 14:16 
Diva

Citat:
vai elly multumesc mult der tot....nici nu stii cat de stresata eram....mai ales ca cu banii stam prost in momentele astea...dar doamne ajuta...iti multumesc pentruy gandurile bune...:*:*:*:*

sunt sigura ca iesiti voi2 la capat si ca o sa aveti o nunta ca in povesti.trebuie sa fie si un picut mai greu in organizarea nuntii,ca dupa,sa va amintiti cu placere si sa radeti de momentele grele prin care a-ti trecut numai sa aveti ceea ce v-ati dorit si sa fi-ti fericiti.hai ca mai aveti timp sa faceti ce a mai ramas de facut,bafta multa,eu sunt alaturi de voi.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 16:37 
Diva

Citat:

sunt sigura ca iesiti voi2 la capat si ca o sa aveti o nunta ca in povesti.trebuie sa fie si un picut mai greu in organizarea nuntii,ca dupa,sa va amintiti cu placere si sa radeti de momentele grele prin care a-ti trecut numai sa aveti ceea ce v-ati dorit si sa fi-ti fericiti.hai ca mai aveti timp sa faceti ce a mai ramas de facut,bafta multa,eu sunt alaturi de voi.:-*

multumim...sigur o vom scoate la capat...ca nu avem ce face:D:D:D doar mergem inainte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 17:00 
Senior

multumesc elyt ptr compliment:-*
s-a vazut ca te-ai bucurat de nunta si ca te-ai simtit bine. fata ta radia.
mi-a placut rochita ta, asa simpla arata ft bine.
ma bucur ca a fost o experienta frumoasa ptr tine.
acum de luna de miere:p
noi am fost in luna de miere in creta, grecia.
si a fost ft frumos. desi nu a fost tot timpul ft cald, noi ne-am bucurat de timpul petrecut acolo si unul de altul. a fost cu adevarat un timp deosebit. am reusit sa facem si plaja si baie... in piscina, ptr ca marea era prea rece. ne-am plimbat, am vizitat.
hotelul a aratat ft bine, camera spatioasa, patul mare, curatenie, mancare buna. a fost frumos.
madutz, tu ce mai faci? gata cu scoala? se apropie nunta:hap_w: iti doresc un timp superb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 17:06 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
multumesc elyt ptr compliment:-*
s-a vazut ca te-ai bucurat de nunta si ca te-ai simtit bine. fata ta radia.
mi-a placut rochita ta, asa simpla arata ft bine.
ma bucur ca a fost o experienta frumoasa ptr tine.
acum de luna de miere:p
noi am fost in luna de miere in creta, grecia.
si a fost ft frumos. desi nu a fost tot timpul ft cald, noi ne-am bucurat de timpul petrecut acolo si unul de altul. a fost cu adevarat un timp deosebit. am reusit sa facem si plaja si baie... in piscina, ptr ca marea era prea rece. ne-am plimbat, am vizitat.
hotelul a aratat ft bine, camera spatioasa, patul mare, curatenie, mancare buna. a fost frumos.
madutz, tu ce mai faci? gata cu scoala? se apropie nunta:hap_w: iti doresc un timp superb

Ancuta, vrem sa mai vedem poze :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 17:37 
Diva

Citat:

Ancuta, vrem sa mai vedem poze :D

da,asa e,vrem sa mai vedem poze.
ce super,si eu vreau tot in Grecia,noi plecam la inceputul lui august,sunt sigura ca atunci va fi fff cald.abia astept.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 20:32 
Diva

Citat:

da,asa e,vrem sa mai vedem poze.
ce super,si eu vreau tot in Grecia,noi plecam la inceputul lui august,sunt sigura ca atunci va fi fff cald.abia astept.:hug:

da ancutta vrem pozer...
observ ca multa lume isi doreste sa mearga in grecia in luna de miere...si eu sper sa gasesc vreme frumoasa..chiar daca e in septembrie pe la sfarsit:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 21:04 
Diva

Citat:
da ancutta vrem pozer...
observ ca multa lume isi doreste sa mearga in grecia in luna de miere...si eu sper sa gasesc vreme frumoasa..chiar daca e in septembrie pe la sfarsit:D

sigur ca vom avea vreme frumoasa,in august ,septembrie,ce conteaza ,important ca suntem cu persoana iubita.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 21:05 
Diva

Citat:

sigur ca vom avea vreme frumoasa,in august ,septembrie,ce conteaza ,important ca suntem cu persoana iubita.:hug:

mda....asa e eu vroiam si prin iarna la sky...sa imi rup gatul:nlol: ca nush cum :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 21:20 
Diva

Citat:
mda....asa e eu vroiam si prin iarna la sky...sa imi rup gatul:nlol: ca nush cum :D

:nlol::nlol:mai pe mine nu prea ma pasioneaza sportul asta,dar al meu spune ca e frumos,acum noi venim de craciun in tara si el vrea la munte in Romania,na,ce sa fac acum,ma sacrific ,ptr el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 21:41 
Diva

:nlol::nlol:mai pe mine nu prea ma pasioneaza sportul asta,dar al meu spune ca e frumos,acum noi venim de craciun in tara si el vrea la munte in Romania,na,ce sa fac acum,ma sacrific ,ptr el[/quotemie imi place iarna la multe...foarte frumos...nu neaparat la sky..nici pe mine nu ma oasioneaza...m-as duce in austria cu niste prieteni...amminteles ca iarna este superba acolo...mai ales ca am si o verisoara acolo...bineinteles pe care nu am mai vazut-o de mult...dar ar avea loc un pic si pentru noi:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 22:25 
Diva

Citat:

:nlol::nlol:mai pe mine nu prea ma pasioneaza sportul asta,dar al meu spune ca e frumos,acum noi venim de craciun in tara si el vrea la munte in Romania,na,ce sa fac acum,ma sacrific ,ptr el[/quotemie imi place iarna la multe...foarte frumos...nu neaparat la sky..nici pe mine nu ma oasioneaza...m-as duce in austria cu niste prieteni...amminteles ca iarna este superba acolo...mai ales ca am si o verisoara acolo...bineinteles pe care nu am mai vazut-o de mult...dar ar avea loc un pic si pentru noi:)

da,crede-ma e absolut superb in austria,noi am fost anul trecut in februarie,dar eu nu am vrut sa skyez ca mi-a fost frica ce-i drept,imi luam si instructor daca vroiam,dar mai bine lasa,daca nu imi place ceva,invat ff greu.merita sa mergeti in austria iarna,e absolut divin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 22:38 
Diva

Citat:

da,crede-ma e absolut superb in austria,noi am fost anul trecut in februarie,dar eu nu am vrut sa skyez ca mi-a fost frica ce-i drept,imi luam si instructor daca vroiam,dar mai bine lasa,daca nu imi place ceva,invat ff greu.merita sa mergeti in austria iarna,e absolut divin.
ne-a mai zis cineva acelasi lucru.....o sa ajung si acolo cu siguranta chiar daca nu anul asta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 23:05 
Diva

Citat:
ne-a mai zis cineva acelasi lucru.....o sa ajung si acolo cu siguranta chiar daca nu anul asta:D

aveti toata viata inainte sa faceti vacante.asa cum vreau si eu la Paris,dar trebuie sa ajung odata si odata,si daca iti vine sa crezi sunt doar 6 ore cu masina de la mine de aici,numai ca al meu sot a condus acum vreo 7-8 ani in Paris si a zis ca nu ii mai trebuie,poate reusesc sa il conving pana la urma.:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 23:22 
Diva

Citat:

aveti toata viata inainte sa faceti vacante.asa cum vreau si eu la Paris,dar trebuie sa ajung odata si odata,si daca iti vine sa crezi sunt doar 6 ore cu masina de la mine de aici,numai ca al meu sot a condus acum vreo 7-8 ani in Paris si a zis ca nu ii mai trebuie,poate reusesc sa il conving pana la urma.:love:

eu cred ca o sa accepte pana la urma:) doar esti sotia lui nu?/////////////////curand doar ca trebuie sa ai rabdare)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2009, 23:58 
Diva

Citat:

buna fetele,
multumesc ptr comentariile voastre.Nunta a fost mai mult decat m-am asteptat eu,totul a fost minunat,incepand cu vremea,de care imi era tare teama,cu o zi inainte plouase si fusese frig,dar spre norocul nostru,am avut soare si 23 grade ceea ce e o minune ptr Olanda in perioada asta.Dar mi-au adus ai mei soarele la pachet de la Constanta :hap_d::hap_d:.Petrecerea a fost mixta, romano-olandeza,ceea ce iar m-a amuzat teribil,sa vezi olandezi dansand sau incercand sa danseze brasoveanca sau perinita,hora sau o batuta,la fel cum si de cealalta parte familia si prieteni mei au dansat pe muzica lor,dar totul a fost super,distractia a fost la maxim de ambele parti.ptr noi totul a fost perfect.a fost si f obositor ptr mine din cauza ca a trebuit sa vb in permanenta 3 limbi straine,romana,engleza ,olandeza:wall: ,la un moment dat le vb olandezilor in romana si invers,dar a fost placut.Mai vreau inca odataaaaaaaaaaa.:lol::lol:

felicitari ely! f frumos ne povestesti! ma bucur ca ai avut p de vreme buna ca stiu cat e de capricioasa pe aici :( la noi e o furtuna ingrozitoare acum...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2009, 00:06 
Diva

Citat:

sau puteti merge cu trenul. cu thalysul faci 4 ore de la amsterdam. e ok ca pret si confort.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2009, 16:58 
Diva

Citat:
sau puteti merge cu trenul. cu thalysul faci 4 ore de la amsterdam. e ok ca pret si confort.;)

super fain,mersi ptr informatie,trebuie sa ma interesez,nu am facut-o pana acum,dar imi doresc asa de mult sa vad Parisul,offfff,o sa vina si ziua aia.
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2009, 17:00 
Diva

Citat:
felicitari ely! f frumos ne povestesti! ma bucur ca ai avut p de vreme buna ca stiu cat e de capricioasa pe aici :( la noi e o furtuna ingrozitoare acum...

multumes frumos Clarut,da intr-adevar am avut mare noroc de vreme frumoasa,acum de o saptamana ploua si bate un vant de abia te tii pe picioare,dar m-am obisnuit deja cu vremea asta capricioasa de aici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2009, 19:18 
Diva

Citat:

multumes frumos Clarut,da intr-adevar am avut mare noroc de vreme frumoasa,acum de o saptamana ploua si bate un vant de abia te tii pe picioare,dar m-am obisnuit deja cu vremea asta capricioasa de aici.

la noi aici este canicula de nu poti sa stai afara....si in casa se strange caldura.....te coci ...am dat drumul la toate geamurile...de se face curent...dar macar e mai bine...sper sa nu racesc....
la voi aud de furtuni de vreme urata....noi vrem macar un pic de ploaie....ca tare e nevoie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2009, 20:06 
Diva

Citat:
la noi aici este canicula de nu poti sa stai afara....si in casa se strange caldura.....te coci ...am dat drumul la toate geamurile...de se face curent...dar macar e mai bine...sper sa nu racesc....
la voi aud de furtuni de vreme urata....noi vrem macar un pic de ploaie....ca tare e nevoie

hai sa facem putin schimb,eu iti trimit ploaie si tu imi trimiti soare si caldura,ca m-am saturat sa ma imbrac cu bluze cu maneca lunga si sa o vad pe a mea sora cand vb cu ea pe net in maieu.vreau si eu putina vara,dar astept vacanta sa simt si eu vara cu adevarat.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]