Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 07:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia civila
MesajScris: 10 Mar 2006, 19:20 
Veteran

Citat:

Pai..eu cred ca incepand cu ora 8 ...pana dupa amiaza la 16 ...e nonstop....nu le-am intrebat inca de ora...m-am interesat doar de acte...si oricum ..parerea mea e ca totusi e prematur sa vb de civila din martie..si tipele d-acolo intrebau cand e nunta...in august.........aaaaaaaaa mai e timp (era raspunsul)...veniti cu 2 sapt inainte cu actele, sa facem programarea!Si ma gandesc eu...ca fiind vineri...nu cred ca va fi mare inghesuiala (Sper(X)(X))

da cam asa zic si eu ca pana mergem cu actele mai este........ daca ar fi pana la 16 ar fi perfect....:ok:pt ca vreau mai dupaamiaza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 15:24 
Diva

Citat:
=>da, dar stii ca iti poti rezerva ziua cu mult inainte. si eu am zis sa ca ma duc numai cu 14 zile innainte dar trebuie intai sa ma duc sa rezerv ziua si ora...

eu stiam ca atunci cand te duci cu actele cu 2 saptamani inainte te si programezi ora si ziua cununiei nu? eu asa stiam!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 16:22 
Diva

Citat:
:wok:da bravo gina asa e
bine fiecare cu parerea ei
:love::~*:~*:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 16:34 
Diva

Citat:
te-ai rusinat?

hihihi ....un pic...multzam' ca ma sustzii!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 23:06 
Nou Venit

Noi am fost azi si ne-am programat la ora 14.15 ptr ca in rest toate erau ocupate,bine mai era si la ora 19.45 nu puteam sa programam atunci doar nu ajungeam la sala la ora 24.00!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:53 
Diva

Citat:
Noi am fost azi si ne-am programat la ora 14.15 ptr ca in rest toate erau ocupate,bine mai era si la ora 19.45 nu puteam sa programam atunci doar nu ajungeam la sala la ora 24.00!!!

tu cand ai nunta?? Mamaaaa ...asa devreme pt. programari???:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 14:09 
Diva

Citat:
pt putin, daca asa gandesc si eu normal ca te sustin;)
:love::lips::love::heart::lips::love::cool::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:36 
Diva

Citat:

Da, tu ai un motiv intemeiat:D:ok:

acum intervine si la mine o problema...cochetez cu ideea de a avea doua tinute...una la civila plus rochia de mireasa...
sa va zic cum a aparut problema...eu vreau sa intru in biserica cu tatal meu iar mirele sa ma astepte acolo...pana aici ok...dar lui Marius i se pare aiurea chestia asta...adica daca la civila sunt in rochie de mireasa...ce rost mai are sa intru ultima in biserica, doar m-a vazut deja imbracata in mireasa si nu mai are nici un farmec...stiu ca impactul ar fi mai mare daca m-ar vedea in rochie doar cand intru in biserica dar nu stiu cum sa le impac. ar fi ideea cu schimbatul rochiei dupa civila dar nu cred ca imi permit atat de multa distanta intre cununii, avand in vedere ca trebuie sa plecam din oras pt petrecere. sa facem cununia in alta zi, nu stiu ce sa zic...ar putea sa fie joi, inainte de nunta dar cred ca prea le-am aglomera toate, va dati seama, nunta noastra e organizata din 3 orase diferite...nu stiu cum sa fac...ce ziceti?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]