Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 16:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 12 Mar 2006, 14:48 
Diva

Citat:
Ginutza, au si cu pietricele mov-roz-lila? :D - ca io am o obsesie pt nuantele astea..intrucat rokitza va avea floricele brodate in culorile astea :-`
mersic:flowers:
edit - voalului ii sta cel mai bine c-o tiara/diadema, nu? :D

Desi ..m-au orbit cele cu pietricele albe...tind sa cred ca erau si cu roz.....nu stiu sigur deca gasesti lila! Hai sa-ti zic si unde erau ....cum intri pe Lipscani dinspre Unirii....pe partea stanga...e un magazin cu rochii de mireasa pe un colt...si se face o alee care coboara in stanga...pe partea dreapta ..dupa ce intri pe aleea asta se vad doua magazine cu niste rochii scoase in strada pe umerase...sunt ele mai de duzina...(3 mil maxim)..insa au tiare in interior(mai exact primul magazin)%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 00:36 
Diva

Citat:

Eu ...eu imi pun diadema...si ti-o recomand din tot sufletul....imi place la nebunie ..si visez la ea de cand eram mik..am sperat ca in liceu la Miss Boboc o sa-mi dea diadema d-aia ca-n filme..dar nu au fost in stare colegii mei sa achizitioneze asa ceva(mi-au dat o "Coroana" din carton poleit:((:(()....si tocmai d-asta am zis ca acum e momentul sa-mi iau eu una! Iar daca (doamne fereste) voi avea o fetita...o va purta la diverse scenete...la gradinita!!Daca va rpimi roluri de acest gen- Alba ca Zapada...bla bla bla...:-`

super tare...m-am tot gandit vreo 2 zile ce pot sa fac cu diadema dupa nunta...da' la ideea ta n-am ajuns...mersi de ajutor...:)
am fost la targ la Oradea si singurul lucru care mi-a placut mult de tot a fost o diadema cu cristale Swarovski (sper ca am scris bine), plus un colier la fel ca diadema...intr-adevar preturile sunt cam mari (1,8 mil pt fiecare)dar le vreau...neaparat...si eu am visat toata viata o coronita ca a printeselor...macar sa-mi implinesc visul...
acum dilema mea...nu stiu ce sa fac..mai e un targ la Cluj si le-as lua de acolo...dar...sa le iau inainte de a lua rochia??? o sa se potriveasca cu rochia...care nu stiu cum va fi...!? setul e cu pietricele albe...sau incolore...si in rest doar argintiu...pun o poza la instrumente...am pozat-o pe sora mea cu diadema...
ce parere aveti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 00:57 
Veteran

Citat:

super tare...m-am tot gandit vreo 2 zile ce pot sa fac cu diadema dupa nunta...da' la ideea ta n-am ajuns...mersi de ajutor...:)
am fost la targ la Oradea si singurul lucru care mi-a placut mult de tot a fost o diadema cu cristale Swarovski (sper ca am scris bine), plus un colier la fel ca diadema...intr-adevar preturile sunt cam mari (1,8 mil pt fiecare)dar le vreau...neaparat...si eu am visat toata viata o coronita ca a printeselor...macar sa-mi implinesc visul...
acum dilema mea...nu stiu ce sa fac..mai e un targ la Cluj si le-as lua de acolo...dar...sa le iau inainte de a lua rochia??? o sa se potriveasca cu rochia...care nu stiu cum va fi...!? setul e cu pietricele albe...sau incolore...si in rest doar argintiu...pun o poza la instrumente...am pozat-o pe sora mea cu diadema...
ce parere aveti?

mai dureaza pana apare poza..:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 01:51 
Veteran

Citat:

Si mie imi plac mai mult cele argintii, dar m-am gandit ca nu se potrivesc la rochia mea crem. Nu stiu, voi ce spuneti?:blink::((:ermm::unsure:

eu zic, ca nu se potrivesc..:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 01:52 
Veteran

Citat:
si eu vreau sa-mi fac rochita crem si am vazut ca a zis cineva ca trebuie diadema aurie. neaparat? :rolleyes: mie imi plac cele argintii si as vrea sa-mi iau si bijuterii tot cu pietricele pe arginitiu.

hmmm...

gaby

da ma iubita da nu prea merge..sincer..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:15 
Diva

Citat:
mai dureaza pana apare poza..:-`

da...pozele nu au aparut...ce pot sa spun...la Targul de la Casa Poporului am vazut si eu tiara cu cristale Swarovski..si costa ....7 milioane. Eu zic sa te duci sa iei ...iar daca ai macar o mica idee cum va arata rochia...iti poti alege si modelul de tiara! %%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:18 
Diva

Citat:

Si mie imi plac mai mult cele argintii, dar m-am gandit ca nu se potrivesc la rochia mea crem. Nu stiu, voi ce spuneti?:blink::((:ermm::unsure:

stii ce ma gandesc eu ...ca daca rochia crem...va avea ceva aplicat ..orice(broderie..strasuri..etc) de culoare alba...poti sa-ti pui si tiara argintie! Sa stii ca sunt in comert si aurii (in cazul in care chiar nu ai nimik aplicat pe rochie si e crem de sus pana jos),...am vazut pe Lipscani ..insa par niste tinichele din alama. :x ..arata exact ca la tzigancile alea cu banutzi in par.:ermm::ermm: So...gandeste-te bine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:21 
Diva

Eu am strasuri pe rochie...so ..daca alte fete au perle...eu am preferat ca laitmotiv : pietricelele! Deci..va fi cam asa: rochia va avea pietricele, tiara are pietricele la fel cu cele din rochie, bratara e la fel cu tiara, cerceii au si ei pietricele, pana si jartelutza..am gasit una bleu cu un trandafir si in mijlocul acestuia o pietricica!(X)(X)(X) Imi mai trebuie un colier si voalul (nu disperati : :p:p:D:D si voalul cred ca va avea pietricele lipite pe el!!):D(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:27 
Diva

Citat:

da...pozele nu au aparut...ce pot sa spun...la Targul de la Casa Poporului am vazut si eu tiara cu cristale Swarovski..si costa ....7 milioane. Eu zic sa te duci sa iei ...iar daca ai macar o mica idee cum va arata rochia...iti poti alege si modelul de tiara! %%-%%-

problema e ca nu stiu cum va fi rochia...astept sa vad una..si gata...oricum o vreau simpla, alba, cu broderie nu cu aplicatii...cred ca o sa se potriveasca cu diadema...adica diadema aceea ar trebui sa se potriveasca cam la orice model de rochie, nu?
acum ca mi-ai zis pretul de la targul de-acolo parca imi pare rau ca nu le-am luat atunci...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:15 
Diva

Citat:

Pana la urma am sa o iau aurie. Doar ca n-am vazut pana acum ceva sa-mi placa:( Cele mai multe sunt argintii. Apropo, Gina, imi place la nebunie diadema ta! :ok::cool:

multumesc :lips::lips::love::love::lips: Hai in Bucuresti ...si trebuie sa -ti gasesti ceva pe gustul tau...e imposibil sa nu!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]