Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 11:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 02 Mar 2006, 00:04 
Diva

Citat:

Si mie;)

da...sunt bune...mi-a pus mama pe tort anul acesta....mi-a scris cu bile de alea varsta "25" de ani...si au fost bune...dar cred ca se gasesc si bile care nu sunt bune, tari de-ti strica dintii...

deci depinde...

apropo...anul asta am avut 4 torturi...unul de la mama...unul de la mama lui...unul de la niste prieteni buni...si unul, normal...de la iubi meu...+petrecere surpriza...va dati seama ce cuminte am fost de am avut atatea torturi? :) si stiti ce? nici unul dintre ei nu stia de ceilalti...adica toti au crezut ca surpriza o sa fie unica...a fost misto...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 13:40 
Diva

Citat:

da...sunt bune...mi-a pus mama pe tort anul acesta....mi-a scris cu bile de alea varsta "25" de ani...si au fost bune...dar cred ca se gasesc si bile care nu sunt bune, tari de-ti strica dintii...

deci depinde...

apropo...anul asta am avut 4 torturi...unul de la mama...unul de la mama lui...unul de la niste prieteni buni...si unul, normal...de la iubi meu...+petrecere surpriza...va dati seama ce cuminte am fost de am avut atatea torturi? :) si stiti ce? nici unul dintre ei nu stia de ceilalti...adica toti au crezut ca surpriza o sa fie unica...a fost misto...

super!!!! :lol: dar numai cat am citit ca ai avut 4 torturi si mi s-a facut o pofta... :((
auzi? gluma proasta...: te mai incap hainele dupa 4 torturi? :p
oricum e super cand vezi ca cei dragi se dau de ceasul mortii sa-ti faca o bucurie! :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 13:44 
Diva

Citat:

super!!!! :lol: dar numai cat am citit ca ai avut 4 torturi si mi s-a facut o pofta... :((
oricum e super cand vezi ca cei dragi se dau de ceasul mortii sa-ti faca o bucurie! :love:

da asa e ce super de tine malinka. si mie mi-ar fi placut sa primesc 4 torturi va dati seama nu as mai fi mancat o saptamana intreaga nimic altceva(X). ce iubire pe voi dar mai ales e bine ca te iubeste soacra nu?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 14:56 
Diva

Citat:

ai dreptate cu asta..de-ati stii voi cum am rabdat eu sa nu mananc prea mult tort...doar asa, cate putin din fiecare
stiti ce am facut?
a doua zi, dupa petrecere, am facut pachet pentru toata familia...le-am trimis la parinti cate putin din fiecare tort...la frati...si asa am ramas cu putin...ce-a ramas a consumat Marius,oricum nu se satura el de dulciuri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 14:58 
Diva

Citat:

da asa e ce super de tine malinka. si mie mi-ar fi placut sa primesc 4 torturi va dati seama nu as mai fi mancat o saptamana intreaga nimic altceva(X). ce iubire pe voi dar mai ales e bine ca te iubeste soacra nu?;)

da, asa e..stiu ca sunt o norocoasa, poate uneori nu imi dau seama de asta...dar, in adancul sufletului, stiu...si sper sa fie toata viata asa...asta va doresc si voua...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 18:06 
Diva

Citat:

da, asa e..stiu ca sunt o norocoasa, poate uneori nu imi dau seama de asta...dar, in adancul sufletului, stiu...si sper sa fie toata viata asa...asta va doresc si voua...:)

multumim la fel,malinka. eu sunt sigura ca vom fi foarte fericite si vom avea o droaie de copiii(X) e nici chiar asa dar 1-2 tot vom avea nu?:p
apropo cu cat timp inainte se comanda tortul miresei?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 21:02 
Diva

Citat:

Eu o sa ma duc luni si o sa-l comand. Adica sambata e nunta si luni di-naintea nuntii ma duc sa fac o comanda.
Eu oricum trebuie sa merg inainte sa intreb daca pot face tortul pe care il vreau eu:ok:

apropo de torturi....am vazut la Tip Top niste piese...cazi din picioare...salivezi si lingi vitrina!! Nu mai vorbesc de colaci sau turte (cum e aia a miresei..) care sunt impletiti superb ..juri ca-s ireali!!cred ca si preturile sunt pe masura ( 200.000 kg. de tort):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 19:57 
Diva

Citat:

Eu abia cand am inceput sa ma ocup de nunta mi-am dat seama pt ce-s colacii aia la Tip Top. Sunt superbi, intr-adevar.
Da nu intelegeam la ce se folosesc. Eu am crezut ca-s doar asa....sa-si dovedeasca brutaresele indemanarea:D:D:~*
La noi la Bz se face cozonac, normal. Da soacra-mea e mai moderna, ea a zis ca face colac d-ala frumos;) Asa mi-a picat si mie fisa:ok:
:p:p:p:ok:;);););) niciodata nu e prea tarziu!!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 01:53 
Veteran

Citat:
eu nu o sa am colac...colacul e cel care se rupe deasupra capului? despre asta vorbiti?
daca da eu nu vreau sa-mi iau...

gaby

nu se stie exact despre ce e vb..pt ca se deviaza mult de la subiectul forumului..:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 21:56 
Veteran

Citat:

Ne iarta Karelia da nu o sa facem un subiect anume pt colac.:wok:

:rolleyes::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:57 
Diva

daca tot e subiectul "torturi", am fost sa vorbesc de tort :D :p in principiu... nu chiar am dat comanda... ca e prea devreme. dar mi-a aratat tanti de-acolo un tort invelit in martipan si decorat cu orhidee... asa de frumos!!!! :love: ca de-ala vreau (desi sa mor daca stiu ce are pe dinauntru :~* :rolleyes:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]