Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - vol. II
MesajScris: 14 Mar 2006, 13:36 
Diva

Citat:

Daca o sa reuseasca, bine, daca nu, ce daca? Eu nu mi-am luat licenta din prima si n-am murit:wok:

sa stii ca asa e. Si eu cunosc persoane care nu au luat din prima si life goes on...da te oftici ca pierzi timpul aiurea....si in loc sa te dedici total unei chestii ..faci 50/50...si aici apare nemultumirea!!:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:12 
Diva

Citat:
De acord, desi la noi nu acesta este motivul pentru care vrem (adica vreau, pentru ca va fi in principal cum vreau eu) DJ ci faptul ca m-am distrat intotdeauna mai bine la nuntile cu DJ decat la cele cu lautari.

aici cam asa e...ca nu o sa-ti cante lautarii morandi ..sau nu mai stiu e ce hit al verii!!(X):-`:-`:D:D Eu am bagat o alternativa...cand iau lautarii pauza bagam laptopul ...cu alte bazaconii! :p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:58 
Diva

Citat:

aici cam asa e...ca nu o sa-ti cante lautarii morandi ..sau nu mai stiu e ce hit al verii!!(X):-`:-`:D:D Eu am bagat o alternativa...cand iau lautarii pauza bagam laptopul ...cu alte bazaconii! :p:p

asa o sa fac si eu ...ca doar nu pot lautarii sa cante intruna...si chiar daca ar putea...sunt anumite piese pe care nu le pot canta...care imi plac doar in original...am si discutat asta deja si chiar daca nu o sa placa tuturor asa o sa facem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:58 
Diva

Citat:

Si asta e o alternativa super! Macar exista variatie, ca sigur nu ai cum sa multumesti pe toata lumea.
Revenind la pregatiri, imi plac foarte mult pantofii inchisi in fata si cu doua baretute, de unde i-ai luat? Ceva in genul acela vreau si eu...

si noi tot cu dj dar bine ca nu il mai si platim. e prieten de-al lui iubi si el ne si filmeaza si fotografiaza ca sa mai economisim niste banuti pt casuta!:ok:
astazi vroiam sa ma uit dupa niste costume,cica iubi a venit ieri si zicea ca era reducere la un magazin! deci ma duc sa vad ce reduceri au astia!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:04 
Diva

Citat:

Si asta e o alternativa super! Macar exista variatie, ca sigur nu ai cum sa multumesti pe toata lumea.
Revenind la pregatiri, imi plac foarte mult pantofii inchisi in fata si cu doua baretute, de unde i-ai luat? Ceva in genul acela vreau si eu...

imi pare rau...pantofii nu sunt cumparati ,...e o poza de pe net..cam asa as vrea eu sa gasesc o pereche..dar nu stiu de unde!!:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:06 
Diva

eu ma tot chinui sa gasesc niste pantofiori mai cu tocul jos sa nu ma doara picioarele toata noaptea ca doar nu io veni cu alti pantofi sa ma schimb.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]