Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 01:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 01 Iul 2009, 20:06 
Diva

Citat:

eu am fost la Hotel dana, in Venus.Statiunea moarta, dar hotelul super.Mie mi-a placut foarte mult.

noi mergem in neptun-olimp la hotel cocor, am fost si anul trecut si mi-a placut mult http://www.cocorspahotel.ro/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2009, 21:31 
Diva

Citat:

sunt bine,multumesc.Cresc:).deja se vede tare burta.:D.Am foarte , foarte multa treaba si nu am timp sa ma gandesc la sarcina.Doar ca trebuie sa imi fac timp sa merg in magazine sa imi cumpar sutiene:~*

Draga de tine, eu mi-am cumparat saptamana trecuta ca nu mai incap nici in bichinei nici in sutiene:huh: si ma dureau sani de la arcuri. Bebele misca sau inca nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2009, 22:20 
Diva

Citat:

Draga de tine, eu mi-am cumparat saptamana trecuta ca nu mai incap nici in bichinei nici in sutiene:huh: si ma dureau sani de la arcuri. Bebele misca sau inca nu?

Inca nu misca...sau poate nu stiu eu daca misca sau nu ca sunt cam nesimtita uneori:):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 11:46 
Diva

neata,fetele!pana ieri am fost la supraveghere la bac.abia asteptam sa scpa dar acum parca ma plicti.voi ce mai ziceti?:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 11:57 
Diva

Citat:
neata,fetele!pana ieri am fost la supraveghere la bac.abia asteptam sa scpa dar acum parca ma plicti.voi ce mai ziceti?:nblink:

ai fost la supraveghere?e adevarat ca nu s-au dat decat 2lei?
buna dimineata, eu astazi plec la Baia Mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 12:04 
Diva

Citat:

hmm...teoretic ne dau 25 delei impozabili(nu stiu exact la cat se ajunge)dar stai lini ca nu asa repede(vrei sa nu stim ce sa mai facem cu banii?:))cred ca dureaza vreo luna pana ii vedem in mana.eu apucasem sa ma inscriu pe liste cand stiam ca e vorba de 60 pe zi..ceea ce era cat de cat ok.si apoi nu am indraznit sa dau inapoi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 12:19 
Diva

Citat:
hmm...teoretic ne dau 25 delei impozabili(nu stiu exact la cat se ajunge)dar stai lini ca nu asa repede(vrei sa nu stim ce sa mai facem cu banii?:))cred ca dureaza vreo luna pana ii vedem in mana.eu apucasem sa ma inscriu pe liste cand stiam ca e vorba de 60 pe zi..ceea ce era cat de cat ok.si apoi nu am indraznit sa dau inapoi :)

buna dimineata!
ce bataie de joc cu banii la Bac. eu una nu m-as mai fi dus...auzi..dupa ce ca-ti dai 25 de lei ii mai si impoziteaza nenorocitii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 12:19 
Diva

Citat:

drum bun Laura!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 12:35 
Diva

Citat:

bataie de joc.iti ajunge de un suc si o cafea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 12:37 
Diva

Citat:

drum bun Laura!

merci.o sa am iar un sfarsit de saptamana plin.Am nunta sambata in Baia Mare si nu stiu daca mai vin acasa pana duminica.Sa vad cum decurg lucrurile:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 13:04 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

merci.o sa am iar un sfarsit de saptamana plin.Am nunta sambata in Baia Mare si nu stiu daca mai vin acasa pana duminica.Sa vad cum decurg lucrurile:(

Buna dimineata :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 15:35 
Diva

Citat:

Buna dimineata :hap_w:

salut fetele:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 15:51 
Junior

Citat:
salut fetele:njump:
Buna fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 16:18 
Diva

Citat:
Buna fetelor
buna!credeam ca ai avut nunta..sau a fost doar cununia civila..parca am vazut niste poze dragute!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 16:41 
Junior

Citat:
buna!credeam ca ai avut nunta..sau a fost doar cununia civila..parca am vazut niste poze dragute!
Am avut cununia civila dar eu nu am vazut pozele unde le ai vazut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 16:52 
Diva

Citat:
Am avut cununia civila dar eu nu am vazut pozele unde le ai vazut

si eu le-am vazut.:ndance:
dute pe ultima poza si apasa poza anterioara..si o sa le vezi si tu.:D

servus fetele.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 16:57 
Junior

Citat:
si eu le-am vazut.:ndance:
dute pe ultima poza si apasa poza anterioara..si o sa le vezi si tu.:D

servus fetele.:D
Mersi mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 19:41 
Veteran

Citat:

buna dimineata!
ce bataie de joc cu banii la Bac. eu una nu m-as mai fi dus...auzi..dupa ce ca-ti dai 25 de lei ii mai si impoziteaza nenorocitii.

Buna fetelor, mai sincera sa fiu eu una nu consider nici o bataie de joc, sincera sa fiu nici nu ar trebui platiti (raluca te rog sa ma scuzi daca te jignesc sau te deranjez cu comentariul meu dar comentez din punctul meu de vedere, deoarece sotul meu lucreaza in sist militar) in primul rand asta le este meseria la profesori nu??? puneti la socoteala va rog faptul ca muncesc maxim 20 de ore pe saptamana in timp ce un cadru militar munceste 20 de ore pe zi (nu aberez) in timp ce un profesor sta la catedra un cadru militar are de-a face cu toti nenorocitii de pe strada si merge pe jos ore intregi, la bac profesorii si-au luat pauza de masa 2 ore :blink: (la probele orale) sotul meu nu a mancat nimic de la 6 dimineata pana la 21.00 cand a ajuns acasa, profesorii cand au facut scandalul ala ca vezi Doamne de ce sa le dea la cadre bani in plus, sa le ia din sporuri si sa le dea lor, au facut unii niste afirmatii de-mi venea sa sparg televizorul, gen ca ei au facultate facuta si invatat mult si master etc, adica cum vine asta?? Toti oamenii care lucreaza in minister nu au facultati??? Va spun eu ca au si inca pe bune si au si invatat de visau noaptea toata materia.
Faptul ca sotul meu a muncit pe rupte la bacul asta nu-l ajuta cu nimic, adica a stat de dimineata pana seara la scoli nu il ajuta cu nimic nici macar 1 leu nu primeste, ce sa mai spunem de ore suplimentare.
Parerea mea sincera este sa nu le mai plangem de mila ca vezi Doamne nu au fost platiti la bac, eu una nu as plati nimic la nici un profesor. Inca o data Raluca sa ma ierti (stiu ca lucrezi in invatamant si nu m-am referit strict la tine, m-am referit la profesorii care apar mereu la televizor si una doua vor greva ca nu le maresc salariile)

PS: Scuzati-ma ca m-am bagat in seama dar chiar am simtit nevoia sa comentez :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 20:34 
Diva

Citat:

Buna fetelor, mai sincera sa fiu eu una nu consider nici o bataie de joc, sincera sa fiu nici nu ar trebui platiti (raluca te rog sa ma scuzi daca te jignesc sau te deranjez cu comentariul meu dar comentez din punctul meu de vedere, deoarece sotul meu lucreaza in sist militar) in primul rand asta le este meseria la profesori nu??? puneti la socoteala va rog faptul ca muncesc maxim 20 de ore pe saptamana in timp ce un cadru militar munceste 20 de ore pe zi (nu aberez) in timp ce un profesor sta la catedra un cadru militar are de-a face cu toti nenorocitii de pe strada si merge pe jos ore intregi, la bac profesorii si-au luat pauza de masa 2 ore :blink: (la probele orale) sotul meu nu a mancat nimic de la 6 dimineata pana la 21.00 cand a ajuns acasa, profesorii cand au facut scandalul ala ca vezi Doamne de ce sa le dea la cadre bani in plus, sa le ia din sporuri si sa le dea lor, au facut unii niste afirmatii de-mi venea sa sparg televizorul, gen ca ei au facultate facuta si invatat mult si master etc, adica cum vine asta?? Toti oamenii care lucreaza in minister nu au facultati??? Va spun eu ca au si inca pe bune si au si invatat de visau noaptea toata materia.
Faptul ca sotul meu a muncit pe rupte la bacul asta nu-l ajuta cu nimic, adica a stat de dimineata pana seara la scoli nu il ajuta cu nimic nici macar 1 leu nu primeste, ce sa mai spunem de ore suplimentare.
Parerea mea sincera este sa nu le mai plangem de mila ca vezi Doamne nu au fost platiti la bac, eu una nu as plati nimic la nici un profesor. Inca o data Raluca sa ma ierti (stiu ca lucrezi in invatamant si nu m-am referit strict la tine, m-am referit la profesorii care apar mereu la televizor si una doua vor greva ca nu le maresc salariile)

PS: Scuzati-ma ca m-am bagat in seama dar chiar am simtit nevoia sa comentez :~*

cred ca nu prea esti in cunostinta de cauza. un profesor nu munceste doar 20 de ore pe zi, lucreaza mult mai mult si daca nu crezi intereseaza-te mai bine.
si inca o chestie. nu compara salariile profesorilor cu cele ale cadrelor militare, care mai au in plus si o groaza de facilitati.
iar daca e sa o luam asa, nu prea poti compara meseria de profesor cu cea de cadru militar sau cu cea de lucrator la minister.
ai idee ce masini conduc cei de la ministere? ce vacante isi fac?
iar ca sa inchei, crede-ma ca meseria de profesxor presupune mult mai mult decat un simplu "stat la catedra"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 20:51 
Veteran

Citat:

cred ca nu prea esti in cunostinta de cauza. un profesor nu munceste doar 20 de ore pe zi, lucreaza mult mai mult si daca nu crezi intereseaza-te mai bine.
si inca o chestie. nu compara salariile profesorilor cu cele ale cadrelor militare, care mai au in plus si o groaza de facilitati.
iar daca e sa o luam asa, nu prea poti compara meseria de profesor cu cea de cadru militar sau cu cea de lucrator la minister.
ai idee ce masini conduc cei de la ministere? ce vacante isi fac?
iar ca sa inchei, crede-ma ca meseria de profesxor presupune mult mai mult decat un simplu "stat la catedra"

Anidaa eu personal am o amica care este educatoare la gradinita are salariul de 1200 de lei, un prieten este profesor de fizica si mi-a zis el cu gura lui ca nu stie exact cam cate ore munceste pe zi dar per ansamblu cam 20 de ore pe sapt, acum te rog frumos sa ma intelegi ca nu ma refer la domnii care dorm in scaune in parlament sau in birouri sau de cei care au salariul de la 3000 de lei in sus, eu ma refer pur si simplu la politisti si la jandarmi(subofiterii) iar referitor la facilitati iti spun eu sigur ca nu au nici pe dracu in plus, doar ca merg gratuit cu tramvaiul sau autobuzul, in rest daca ii trimite la post trebuie sa se duca cu masina personala (ca nu sunt bani la buget ca se cheltuie pe benzina) la care nu-i deconteaza nici macar 1 leu benzina, iar sa se duca cu tramvaiul nu poate ca trebuie sa ajunga urgent ramane deci masina personala si banii personali sa bagi benzina, vacanta iti spun eu ca nu-si permit decat vreo 2 zile la un hotel de 3 stele maxim. deci Salariul nu este mai mare decat cu vreo 5 mil sa zic sa nu mai spun ca ii trimite la cursuri obligati si le ia din salariul in jur de 400/500 de lei.

Bun nu se rezuma doar la a sta la catedra, dar nici in picioare nu stau non stop, cand sunt inundatii nu se duc sa care sacii intregi de nisip si pleaca azi dar habar nu au cand se intorc, ii adapostesc intr-un camin cultural unde sunt numai sobolani, cand sunt greve, batai pe stadioane cu toti golanii care sunt mii tot politistii si jandarmiii sunt cei care sunt in fata, asa ca te rog sa nu-mi spui mie ca nu sunt informata sunt extrem de informata, nu vorbesc din carti. (Ca sa nu mai punem la socoteala si banii luati la negru cu pregatirile pe care le fac cate 4 elevi pe ora a 50 de lei ora, asta acum 4 ani, ca acum au crescut cu siguranta tariful, bineinteles aici nu intra toti profesotii ci numai ce-i de specialitate de profil.)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]