'Draga mea in primul rand, nu ma jignii, nu incerca sa pari ironica, nu esti cu nimic mai inteligenta decat mine da? Nu ai idee ce scoala am facut, cat ma duce capul, cu ce ma ocup da?'
Nu te jignesc. Sunt ironica, asa sunt eu, incerc sa ma tratez. Restul nu ma intereseaza.
'Imbacsit = limitat (adicatelea prost nu? dar e pentru cine se prinde nu?)'
Nu prost. Limitat inseamna si obtuz, sau pe romglish 'narrow minded'. adicatelea: relax, mai exista si alte opinii, iar adevarul e pe la mijloc. ce-mi plac cliseele!
'cu toate astea am avut profesori (de contabilitate, finante etc)care explicau, de nici nu stiu cum sa-ti spun draga mea, ca mai bine intelegeam de la un copil de 12 ani, si asa nu cred ca era din cauza ca nu se pricepea ci numai din cauza ca nu vroiau.
Am fost nevoiti sa ne ducem la pregatire sa dam 50 70 de lei ca sa intelegem, sa nu luam note la bac doar de dragul de a trece.'
nu contest, sunt multi asa. Si ei strica imaginea tuturor.
Salariile in inv privat nu au leg cu cele de stat.
'stii draga mea ce faceau elevii de clasa a 10-a la scoala??? Ecuatii pe care "scolerii" astia ai nostrii le faceau in clasa a 4-a.'
Mult si prost la noi! Eu de exemplu nu mai tin minte cum se extrage radicalul. Folosesc calculatorul daca tb musai.
Programe supraincarcate, toti cred ca materia lor e importanta, copii obositi...dezinteresati, deci. Nimic practic. Rar la chimie. Nimic logic. Teorie pura.
'Sunt satula de romani ca tine care nu stiu altceva ce sa faca decat sa pupe in ..... strainii, care isi reneaga tara, cetatenia, poti draga mea sa te duci in strainate daca te crezi asa superioara romanilor.'
nu sunt genul care-si se ascunde nationalitatea cand pleaca afara. Dar nici mandra nu sunt.
'Romania este cum este din cauza celor care ne conduc, din cauza proastei educatii etc.'
Corect.
'Referitor la subofiterii draga mea salariul este 16 mil (iti spun eu sigur),anidaa zicea ceva de genul ca cei din MAI au sejuri la hoteluri gratuite sau la preturi mici, e o aberatie alea nu sunt decat pentru cei "smecheri" aia cu functii mari "sclavii" astia nu or sa vada niciodata asa ceva.'
Posibil. Nu ma pronunt.
'Te cred ca te-ai atacat asa, dar puteai sa-ti sustii punctul de vedere mult mai frumos, inca o data am vazut, mi-ati demonstrat, ca in grupuletul vostru nu poate interveni nimeni in special daca are vreo parere diferita de majestatile voastre cu studii superioare.'
Blaaa. gandesc pt mine, 'nu ma atac', nu sunt manipulata
'Referitor la tigani, nu dezbat subiectul ca mi-e prea scarba, nu atat de ei cat de aceia care ne conduc.'
cati romani nu sunt rromanizati?
Ba mi-a facut placere sa mai vad si alte opinii si discutii fata de starea vremii.