Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 00:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 02 Iul 2009, 22:41 
Diva

Citat:

Ca tot e site dedicat nuntilor....
Ce parerea aveti de manelistii in care se arunca cu bani la nunti de prost gust?
Cine-i impoziteaza pe astia?
De unde au cei ce dau banii atatia bani???
Oare in ce tara traim??

V-ati gandit ca progeniturile astora or sa fie in clasa cu copiii vostri?
Ca multi epateaza la scoala si -si trateaza profesorii cu "sictir" pt ca banul face totul? Ca vin cu masini scumpe si prof merg cu tramvaiul?
Ca ofera mita politistilor? Ca daca sunt prinsi asupra faptului ameninta cu pile si relatii? Cu situatia financiara?

Asta e tara in care traim. Sorry, nu pot sa fiu decat acida, nedorind totusi sa jignesc pe cineva.

voi stiti ce masini au "amaratii de politisti"? eu , una, nu am vazut nici unul cu dacie...:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 22:44 
Veteran

Citat:
in raport cu pregatirea si cu munca prestata in Romania, profesorii si medicii sunt cel mai prost platiti.
si nu va suparati dar munca intelectuala este mult mai solicitanta decat munca bruta .

sunt perfect de acord.
Si mai cred ca 'te intinzi cat te tine plapuma', eu asta am fost nevoita sa fac.
Nu-ti ajunge plapuma, cauti alta, nu te resemnezi si-ti plangi soarta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 22:47 
Veteran

Citat:

sunt perfect de acord.
Si mai cred ca 'te intinzi cat te tine plapuma', eu asta am fost nevoita sa fac.
Nu-ti ajunge plapuma, cauti alta, nu te resemnezi si-ti plangi soarta.

Fetelor, oricat de mult ma atrage discutia, nu pot sa uit ca maine am de predat un proiect.
O seara buna!!!:flower::)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 22:48 
Diva

Citat:
in raport cu pregatirea si cu munca prestata in Romania, profesorii si medicii sunt cel mai prost platiti.
si nu va suparati dar munca intelectuala este mult mai solicitanta decat munca bruta .
mai mult am numerosi colegi de facultate care lucreaza pe post de subofiter si stiu in ce consta in majoritatea timpului munca lor.
nu cred ca un profesor vine la serviciu si se culca cum mai fac subofiterii.
si apropo salariul celor din MAI este mai mare de 15 mil crede-ma pe cuvant

mda, cum am mai spus cazuri si cazuri, poate dorm aceia care nu au si altceva de facut, dar oare voi dupa o zi de munca nu ati simtit nevoia sa dormiti?? cum am mai spus, poate oamenii aia au credite la masinile alea, dar romanu... tot roman, generalizeaza:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:02 
Diva

wow..nu ma asteptam sa se dezvolte asa subiectul si nu am vrut sa creez polemici.intr-adevar vom fi prost platiti pt bac dar adevarul e ca orice ban primit e binevenit.suna absurd pentru majoritatea dintre voi probabil.nu vreau sa ma vait,imi expun si eu puctul de vedere.eu am o vechime in invatamant de 6 ani,am definitivatul iar in august dau gradul 2.salariul meu e de 950 de lei,ceea ce il ridica cu aproape un milion este sporul rural,care il capat predand la 45 de km de Constanta(sculandu-ma dimineata la 5).deci daca eram in oras,castigam si mai putin.sunt invatatoare,ies din discutie meditatiile,cei mici nu fac,nu au nevoie,mai ales la tara unde parintii se duc vara cu ziua la camp pentru a-si castiga existenta.trebuie in permanenta sa ne perfectionam,sa participam la cursuri si diverse activitati.nu fac decat sa stau la catedra 4 ore.in general mai stau cam 1,2 in scoala pentru diverse,,iar acasa hartoage peste hartoage.bineinteles ma pregatesc pentru a doua zi,scot la imrimanta,trag la xerox,cumpar materiale pentru orele de abilitati practice...din salariul meu(spre disperarea sotului).dar asta e..nu am cum sa ma prezint in fata copiilor cu mainile in buzunar ca nu ne dau noua mariri.documentele mele scolare de anul acesta inseamna 4 bibliorafturi pline.cat despre MAI,sotul e in MAPN,nu e ofiter,e militar angajat pe baza de contract.stiu bine cum e salariul,stiu ca nu au dreptul sa faca greva,nu ca pe mine m-ar ajuta cu ceva faptul ca iesim atat de des in strada.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:09 
Veteran

Citat:
wow..nu ma asteptam sa se dezvolte asa subiectul si nu am vrut sa creez polemici.intr-adevar vom fi prost platiti pt bac dar adevarul e ca orice ban primit e binevenit.suna absurd pentru majoritatea dintre voi probabil.nu vreau sa ma vait,imi expun si eu puctul de vedere.eu am o vechime in invatamant de 6 ani,am definitivatul iar in august dau gradul 2.salariul meu e de 950 de lei,ceea ce il ridica cu aproape un milion este sporul rural,care il capat predand la 45 de km de Constanta(sculandu-ma dimineata la 5).deci daca eram in oras,castigam si mai putin.sunt invatatoare,ies din discutie meditatiile,cei mici nu fac,nu au nevoie,mai ales la tara unde parintii se duc vara cu ziua la camp pentru a-si castiga existenta.trebuie in permanenta sa ne perfectionam,sa participam la cursuri si diverse activitati.nu fac decat sa stau la catedra 4 ore.in general mai stau cam 1,2 in scoala pentru diverse,,iar acasa hartoage peste hartoage.bineinteles ma pregatesc pentru a doua zi,scot la imrimanta,trag la xerox,cumpar materiale pentru orele de abilitati practice...din salariul meu(spre disperarea sotului).dar asta e..nu am cum sa ma prezint in fata copiilor cu mainile in buzunar ca nu ne dau noua mariri.documentele mele scolare de anul acesta inseamna 4 bibliorafturi pline.cat despre MAI,sotul e in MAPN,nu e ofiter,e militar angajat pe baza de contract.stiu bine cum e salariul,stiu ca nu au dreptul sa faca greva,nu ca pe mine m-ar ajuta cu ceva faptul ca iesim atat de des in strada.:(

Cred ca invatatoarele au o munca dificila dar si plina de satisfactii morale!
De multe ori nu conteaza unde, cum, in ce familii ne-am nascut ci cum evoluam in viata. Si invatatoarele au o responsabilitate imensa ghidandu-ne la inceput.
Mi se pare fff dificil. Dar si placut.
Stiu ce inseaman gr 2... m-am oprit dupa. Succes si nervi de otel!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:12 
Veteran

Citat:

Draga mea, esti o ignoranta.

Poate n-ai avut profesori buni sa-ti mai deschida capul ala imbacsit. Sigur aceia nu merita mai multi bani. Esti incontestabil 100% romanca, nu? Mentalitatea "sa moara si capra vecinului" e mottoul tau in viata, nu-i asa?

Acum cativa ani am cochetat si eu cu invatamantul in calitate de prof de limbi straine. Din pacate a tb sa renunt din cauza salariului mizer. Acum sunt 'my own boss' dar inca simt lipsa copiilor pe care i-am indragit si m-au indragit.
Stiai ca un prof dupa 8-9 ani de munca si gr didactic 2 castica cam 900 ron? O carte (obiectul muncii)e de inte 30-150 ron...Sunt oameni la 30 ani care, poate, viseaza si ei la o familie, o casa etc. Cu ce bani? Multi renunta din acest motiv la aceasta profesie.
Stiai ca "scolerii" romani au iesit pe ultimele locuri in urma unor teste standard aplicate celor de cls a 4-a?? Oare de ce?

Poate cei care raman in invatamat nu sunt suficient motivati? Poate raman cei slabi pregatiti ca nu au unde sa se duca? Sigur exista si cei care sunt dedicati meseriei, Slava Domnului, mai sunt si astfel de oameni.

Ti-a trecut prin minte ca pt 20 ore/ sapt scoala un profesor tb sa se mai pregateasca inainte acasa. Dar tp de concepere al testelor? dar tezele? dar corectarea lor? dar interactiunea cu parintii? dar cursuri de formare?

In concluzie, atunci cand societatea romaneasca va da suficienta importanta celor implicati in actul educational, atunci vom avea si noi un invatamant de calitate.

Think twice.

Draga mea in primul rand, nu ma jignii, nu incerca sa pari ironica, nu esti cu nimic mai inteligenta decat mine da? Nu ai idee ce scoala am facut, cat ma duce capul, cu ce ma ocup da?
Eu nu cred ca am pus la indoiala capacitatea ta intelectuala sau pe a altcuiva ok?

Imbacsit = limitat (adicatelea prost nu? dar e pentru cine se prinde nu?)

Faptul ca tu iti iubesti meseria nu inseamna ca toti profesorii fac asta, am invatat la un liceu particular draga mea (si chiar am invatat nu m-am dus ca sa ma aflu in treaba) profesorii castigau 20 mil pe vremea aia ((stiu de la profesoara mea de matematica cu care am o relatie extrem de buna) cu toate astea am avut profesori (de contabilitate, finante etc)care explicau, de nici nu stiu cum sa-ti spun draga mea, ca mai bine intelegeam de la un copil de 12 ani, si asa nu cred ca era din cauza ca nu se pricepea ci numai din cauza ca nu vroiau.
Am fost nevoiti sa ne ducem la pregatire sa dam 50 70 de lei ca sa intelegem, sa nu luam note la bac doar de dragul de a trece.

Referitor la "scolerii", cum ii numesti tu, cred ca esti cam prost informata draga mea, am avut prieteni car au plecat in strainatate in liceu, stii draga mea ce faceau elevii de clasa a 10-a la scoala??? Ecuatii pe care "scolerii" astia ai nostrii le faceau in clasa a 4-a.
Sunt satula de romani ca tine care nu stiu altceva ce sa faca decat sa pupe in ..... strainii, care isi reneaga tara, cetatenia, poti draga mea sa te duci in strainate daca te crezi asa superioara romanilor.

Romania este cum este din cauza celor care ne conduc, din cauza proastei educatii etc.

Referitor la subofiterii draga mea salariul este 16 mil (iti spun eu sigur),anidaa zicea ceva de genul ca cei din MAI au sejuri la hoteluri gratuite sau la preturi mici, e o aberatie alea nu sunt decat pentru cei "smecheri" aia cu functii mari "sclavii" astia nu or sa vada niciodata asa ceva.

Te cred ca te-ai atacat asa, dar puteai sa-ti sustii punctul de vedere mult mai frumos, inca o data am vazut, mi-ati demonstrat, ca in grupuletul vostru nu poate interveni nimeni in special daca are vreo parere diferita de majestatile voastre cu studii superioare.

Referitor la tigani, nu dezbat subiectul ca mi-e prea scarba, nu atat de ei cat de aceia care ne conduc. Sa ai o seara frumoasa si linistita!

Scuzati-ma inca o data ca am indraznit sa va deranjez castelul de nisip, ca am venit cu o parere diferita fata de domniile voastre.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:13 
Diva

Citat:

cum am mai spus, cazuri si cazuri, stiu ca e aiurea, dar sunt si oameni care ies in strada doar de dragul de a se vedea la Tv, trebuiesc ajutati invatatorii, ei sunt primii care formeaza un copil nu multi isi dedica din banutii lor pt copilasi, asa ca respectul meu e mare pt invatatori, dar pt profesorii aceia care au toate gradele date, cel putin 10 ani in invatamant, dar nu au ajutat vreodata un copil cu nevoi, ei bine eu de aia vorbesc, mai mult ca sigur si brunetik tot de acei profesori vb, dar... sunt dezamagita in seara asta si scarbita:wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:14 
Veteran

Citat:
mai mult am numerosi colegi de facultate care lucreaza pe post de subofiter si stiu in ce consta in majoritatea timpului munca lor.

Da e intre 16 si 18 depinde cum e incadrat, si referitor la masini nu conduc dacii, conduc tico, cielo, matiz. Ti se pare de lux draga mea???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:18 
Diva

Alex,mulumesc de cuvinte si de urari!intr-adevar,sunt satisfactii,cand vezi ca un pitic care nici nu stia ce inseamna recreatie ia premii la olimpiade si concursuri.ce sa mai zic ca primesc zilnic tot felul de desene si felicitari de la ei in care imi spun cat de mult ma iubesc.imi place meseria.daca as gasi ceva la care m-as pricepe mai bine,as uita de domeniul acesta sincer,ca satisfactiile morale nu imi platesc chiria :)Brunetik,eu nu te-am contrazis..accept parerea ta si nu as vrea sa te superi iar
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:22 
Diva

inca ceva..nu va contrazic,ca stiu sigur ca exista multe cazuri de profesori care intra in invatamant doar petru ca nu gasesc altceva de facut,care vin la scoala fara sa aibe habar ce ore au sau la ce clase,care dau examenul acela de suplinire an de an,care nici gand sa se complice dand gradele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:23 
Veteran

Citat:

Draga mea in primul rand, nu ma jignii, nu incerca sa pari ironica, nu esti cu nimic mai inteligenta decat mine da? Nu ai idee ce scoala am facut, cat ma duce capul, cu ce ma ocup da?
Eu nu cred ca am pus la indoiala capacitatea ta intelectuala sau pe a altcuiva ok?

Imbacsit = limitat (adicatelea prost nu? dar e pentru cine se prinde nu?)

Faptul ca tu iti iubesti meseria nu inseamna ca toti profesorii fac asta, am invatat la un liceu particular draga mea (si chiar am invatat nu m-am dus ca sa ma aflu in treaba) profesorii castigau 20 mil pe vremea aia ((stiu de la profesoara mea de matematica cu care am o relatie extrem de buna) cu toate astea am avut profesori (de contabilitate, finante etc)care explicau, de nici nu stiu cum sa-ti spun draga mea, ca mai bine intelegeam de la un copil de 12 ani, si asa nu cred ca era din cauza ca nu se pricepea ci numai din cauza ca nu vroiau.
Am fost nevoiti sa ne ducem la pregatire sa dam 50 70 de lei ca sa intelegem, sa nu luam note la bac doar de dragul de a trece.

Referitor la "scolerii", cum ii numesti tu, cred ca esti cam prost informata draga mea, am avut prieteni car au plecat in strainatate in liceu, stii draga mea ce faceau elevii de clasa a 10-a la scoala??? Ecuatii pe care "scolerii" astia ai nostrii le faceau in clasa a 4-a.
Sunt satula de romani ca tine care nu stiu altceva ce sa faca decat sa pupe in ..... strainii, care isi reneaga tara, cetatenia, poti draga mea sa te duci in strainate daca te crezi asa superioara romanilor.

Romania este cum este din cauza celor care ne conduc, din cauza proastei educatii etc.

Referitor la subofiterii draga mea salariul este 16 mil (iti spun eu sigur),anidaa zicea ceva de genul ca cei din MAI au sejuri la hoteluri gratuite sau la preturi mici, e o aberatie alea nu sunt decat pentru cei "smecheri" aia cu functii mari "sclavii" astia nu or sa vada niciodata asa ceva.

Te cred ca te-ai atacat asa, dar puteai sa-ti sustii punctul de vedere mult mai frumos, inca o data am vazut, mi-ati demonstrat, ca in grupuletul vostru nu poate interveni nimeni in special daca are vreo parere diferita de majestatile voastre cu studii superioare.

Referitor la tigani, nu dezbat subiectul ca mi-e prea scarba, nu atat de ei cat de aceia care ne conduc. Sa ai o seara frumoasa si linistita!

Scuzati-ma inca o data ca am indraznit sa va deranjez castelul de nisip, ca am venit cu o parere diferita fata de domniile voastre.

1. nu stiu despre ce grupulet vorbesti...n-am mai intrat pe aici de luni bune. daca ai avut polemici cu altii, treaba ta, eu doar mi-am spus parerea, intr-un mod acid, ce-i drept

2. nu pup strainii in dos...dar macar aia stau bine la practica, noi stam bine la teorie. Prefer un strain care toata viata s-a pregatit sa bata un cui unui roman care "se pricepe" la multe lucruri dar nimic nu face cum trebuie

3. in legatura cu rezultatele scolerilor: cauta rezultatele testelor PISA 2000, TIMSS 2003 si PIRLS. Suntem pe ultimul loc. Pacat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:25 
Diva

Citat:
inca ceva..nu va contrazic,ca stiu sigur ca exista multe cazuri de profesori care intra in invatamant doar petru ca nu gasesc altceva de facut,care vin la scoala fara sa aibe habar ce ore au sau la ce clase,care dau examenul acela de suplinire an de an,care nici gand sa se complice dand gradele...

eu sincer iti spun ral ca apreciez faptul ca ai gandit normal, ca ai luat in calcul faptul ca sunt tipuri si tipuri de comportamente. apreciez ca desi esti invatatoare nu ai sarit sa jignesti si sa arunci cu acuze, chiar daca ai fii indreptatita sa iti aperi colegii, pt tine felicitari%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:28 
Diva

Citat:
eu sincer iti spun ral ca apreciez faptul ca ai gandit normal, ca ai luat in calcul faptul ca sunt tipuri si tipuri de comportamente. apreciez ca desi esti invatatoare nu ai sarit sa jignesti si sa arunci cu acuze, chiar daca ai fii indreptatita sa iti aperi colegii, pt tine felicitari%%-
pai asta e adevarul.eu am vorbit strict de mine mai sus.pe mine credeti ca nu ma enerveaza cand aud ca un profesor universitar are 60 de milioane salariu.e drept?si am senzatia ca e un pic mai usor la facultate,unde studentii sunt deja formati :))acum bag eu zanzanie :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:31 
Diva

Citat:
1. nu stiu despre ce grupulet vorbesti...n-am mai intrat pe aici de luni bune. daca ai avut polemici cu altii, treaba ta, eu doar mi-am spus parerea, intr-un mod acid, ce-i drept

2. nu pup strainii in dos...dar macar aia stau bine la practica, noi stam bine la teorie. Prefer un strain care toata viata s-a pregatit sa bata un cui unui roman care "se pricepe" la multe lucruri dar nimic nu face cum trebuie

3. in legatura cu rezultatele scolerilor: cauta rezultatele testelor PISA 2000, TIMSS 2003 si PIRLS. Suntem pe ultimul loc. Pacat.

probabil despre testele acelea nu ma bag unde nu stiu, dar strainii nu sunt cu nimic mai presus decat noi, asa cum noi avem uscaciunile noastre asa le au si ei pe ale lor, de aia am ajuns unde am ajuns, in loc sa muncim pt noi, sa incercam sa nu ne mai dam unii in cap la altii, preferam sa fugim pe principiul ca in alta tara e mai bine, merg pe ideea ca daca esti un om capabil, poti face lucruri mari si in tara ta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:33 
Diva

Citat:
pai asta e adevarul.eu am vorbit strict de mine mai sus.pe mine credeti ca nu ma enerveaza cand aud ca un profesor universitar are 60 de milioane salariu.e drept?si am senzatia ca e un pic mai usor la facultate,unde studentii sunt deja formati :))acum bag eu zanzanie :p

ba nu bagi deloc zazanie, eu vb de oameni simpli, ca si brunetik, la facult au salarii imense, nu mai spun ca se strofoc pt o carte unii si o reediteaza de 5 ori sa mai scoata un ban de la student, dar vrem greva domne' ca sunt bani putini:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:39 
Veteran

'Draga mea in primul rand, nu ma jignii, nu incerca sa pari ironica, nu esti cu nimic mai inteligenta decat mine da? Nu ai idee ce scoala am facut, cat ma duce capul, cu ce ma ocup da?'

Nu te jignesc. Sunt ironica, asa sunt eu, incerc sa ma tratez. Restul nu ma intereseaza.

'Imbacsit = limitat (adicatelea prost nu? dar e pentru cine se prinde nu?)'

Nu prost. Limitat inseamna si obtuz, sau pe romglish 'narrow minded'. adicatelea: relax, mai exista si alte opinii, iar adevarul e pe la mijloc. ce-mi plac cliseele!

'cu toate astea am avut profesori (de contabilitate, finante etc)care explicau, de nici nu stiu cum sa-ti spun draga mea, ca mai bine intelegeam de la un copil de 12 ani, si asa nu cred ca era din cauza ca nu se pricepea ci numai din cauza ca nu vroiau.
Am fost nevoiti sa ne ducem la pregatire sa dam 50 70 de lei ca sa intelegem, sa nu luam note la bac doar de dragul de a trece.'

nu contest, sunt multi asa. Si ei strica imaginea tuturor.
Salariile in inv privat nu au leg cu cele de stat.

'stii draga mea ce faceau elevii de clasa a 10-a la scoala??? Ecuatii pe care "scolerii" astia ai nostrii le faceau in clasa a 4-a.'
Mult si prost la noi! Eu de exemplu nu mai tin minte cum se extrage radicalul. Folosesc calculatorul daca tb musai.
Programe supraincarcate, toti cred ca materia lor e importanta, copii obositi...dezinteresati, deci. Nimic practic. Rar la chimie. Nimic logic. Teorie pura.

'Sunt satula de romani ca tine care nu stiu altceva ce sa faca decat sa pupe in ..... strainii, care isi reneaga tara, cetatenia, poti draga mea sa te duci in strainate daca te crezi asa superioara romanilor.'
nu sunt genul care-si se ascunde nationalitatea cand pleaca afara. Dar nici mandra nu sunt.

'Romania este cum este din cauza celor care ne conduc, din cauza proastei educatii etc.'
Corect.

'Referitor la subofiterii draga mea salariul este 16 mil (iti spun eu sigur),anidaa zicea ceva de genul ca cei din MAI au sejuri la hoteluri gratuite sau la preturi mici, e o aberatie alea nu sunt decat pentru cei "smecheri" aia cu functii mari "sclavii" astia nu or sa vada niciodata asa ceva.'
Posibil. Nu ma pronunt.

'Te cred ca te-ai atacat asa, dar puteai sa-ti sustii punctul de vedere mult mai frumos, inca o data am vazut, mi-ati demonstrat, ca in grupuletul vostru nu poate interveni nimeni in special daca are vreo parere diferita de majestatile voastre cu studii superioare.'
Blaaa. gandesc pt mine, 'nu ma atac', nu sunt manipulata

'Referitor la tigani, nu dezbat subiectul ca mi-e prea scarba, nu atat de ei cat de aceia care ne conduc.'
cati romani nu sunt rromanizati?

Ba mi-a facut placere sa mai vad si alte opinii si discutii fata de starea vremii. :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:48 
Diva

Citat:

medici prost platiti? doamne ma rog sa nu fi nevoita sa nimeresti in sistemul medical nici pt o injectie, acolo sunt niste hiene, f putini au suflet, f putini se uita la tine, vai ti-am impins carutul, nu face parte din treaba mea, ce daca sunt brancardier, da eu nu sunt om, macar 5 lei si tot trebuie sa te simti, credeti-ma ca trebuie sa dai bani ca sa te bage in seama, ca trebuie sa stai langa persoana draga care are prefuzia pt ca doamnele asistente nu se pot trezii la ora 1 noaptea sa vada daca mai ai perfuzia buna:blink: si oare nu dam bani? va spun eu dam pt ca ne doare sufletul sa stim ca cei dragi ne sunt pe un pat de spital iar cel care a depus un juramant vrea bani pt o banala operatie:sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2009, 23:50 
Veteran

Citat:
preferam sa fugim pe principiul ca in alta tara e mai bine, merg pe ideea ca daca esti un om capabil, poti face lucruri mari si in tara ta.

in alta tara munca ti-e apreciata asa cum trebuie

"poti face lucruri mari si in tara ta"
poate, dar deja nu mai cred...cum se ridica cineva sa faca ceva, cum altii il trag in jos, il mananca de viu
Asta e adevarul.
In opinia mea nu prea se mai vede o luminita la capatul tunelului.

apropo, tu ce ai facut ultima oara pt tara ta?

eu, desi era sa iau bataie de multe ori, atrag atentia celor ce arunca hartii pe jos, scuipa etc. dau tel al politie sa anunt diverse prob in trafic. de obicei sunt luata la misto? Nice....
reciclez hartie etc
imi pltesc taxele, imi fac treaba, eficient zic eu
Adica nimic special. Dar daca toti ar fi asa...
Ce mi se ofera in schimb?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 00:00 
Diva

Citat:
in alta tara munca ti-e apreciata asa cum trebuie

"poti face lucruri mari si in tara ta"
poate, dar deja nu mai cred...cum se ridica cineva sa faca ceva, cum altii il trag in jos, il mananca de viu
Asta e adevarul.
In opinia mea nu prea se mai vede o luminita la capatul tunelului.

apropo, tu ce ai facut ultima oara pt tara ta?

eu, desi era sa iau bataie de multe ori, atrag atentia celor ce arunca hartii pe jos, scuipa etc. dau tel al politie sa anunt diverse prob in trafic. de obicei sunt luata la misto? Nice....
reciclez hartie etc
imi pltesc taxele, imi fac treaba, eficient zic eu
Adica nimic special. Dar daca toti ar fi asa...
Ce mi se ofera in schimb?

aceleasi lucruri le fac si eu scumpo, platesc taxele la zi, muncesc pt mine, dar platesc impozit la stat de ma ustura in dos, dar cu ce sa ma ajute statul??? eventual sa imi dea in cap si sa imi puna taxa pe aerul pe care il respir, da ma cert cu lumea pe strada ca in anul 2009 aruncam ca vacarii sticle din masina pe geam, ce daca in spatele noastru sunt masini, mor eu daca tin o sticla de juma in masina pana la un cos, ce daca ma iau de un pui de tigan( nu sunt rasista dar ne-am tiganizat cu totul) ca se ia de o fetita pe strada si nimeni nu ii ia apararea copilei, ba chiar pustiul de 10 ani imi rade in fata ca tasu e mare si tare in oras, uite fac chestii uzuale, nu astept nici statuie, le fac pt ca sunt om, pt ca mi-a fost dat sa ma nasc aici, pt ca inca am incredere ca pot schimba ceva, pt ca nu vreau sa ma las calcata in picioare, pt ca vreau o tara mai buna si mai curata pt copii mei, toti vrem dar putini facem si ceva in privinta asta:ninja:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]