Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: biserica...
MesajScris: 10 Mar 2006, 13:18 
Diva

fetele,voi deja ati vorbit la casa casatoriiloe v-ati si programat cununia civila la ce ora doriti? nu e prea devreme? sau cum se procedeaza?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 14:25 
Diva

Citat:

Really??? Chiar se poate? (?)

si eu cred ca se poate"pe sub tejghea" ...trebuie doar sa ai pe cineva pila la primaria de sector...sau te duci la fufele alea (mai degraba el se duce..ca are mai mult sarm) si le prosteste. Bineinteles...cafea, tzigari...flori....asta cam cu o luna before!:blink: Asa cred..eu chiar m-am gandit sa incercam!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 15:21 
Diva

alexandra, sa stii ca la noi in oras poti sa vii cu doua saptamani inainte de nunta sa depui actele si analizele la casatoriilor chiar atunci nu ai nevoie de nici o pila, aici nu e nevoie de pila sau mai stiu eu ce. te duci si tu de dimineata si iti pui civila la ce ora vrei tu. si asa la ora 12 nu e inghesuiala.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:56 
Diva

Citat:

La noi dureaza putin vorbaria aia (cetatene....o iei, alea, alea) si pe urma urmeaza floril si felicitarile, cam 10 min si apoi se iese pe un hol mare unde se serveste una alta si se fac poze pana termina perechea urmatoare. In total max. 20 min:wok:

da cam asa se sta cam 20 minute,deci avem timp sa ne gatim si sa ne coafam. eu una abia astept sa vina vara asta mai repede sa ma vad maritata!;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]