Citat:
Ok! Ai dreptate cu meditatiile. Nenorocitii de profesori destabilizeaza economia!!! Ar tb sa fie luati pe sus de politisti si amendati...
Copiii care vor sa invete mai mult, ar tb sa fie amprentati si dusi la sectie...
Tu muncesti gratis si in spirit caritabil in/pe timpul liber, nu-i asa?
Alex_77 asta e problema romanilor aici, nu fac absolut nimic pe gratis, de cate ori ai facut pregatire la scoala cu un copil sarman??? ?De cate ori ai stat peste program sa le explici la cei amarati care nu au bani sa dea pe pregatiri si poate nici nu-i ajuta "capul"? Iti spun poate de prea putine ori, va dati aici mari ca vezi Doamne ati indragit copii, ca va iubiti meseria la nebunie dar nu sunteti in stare in timpul vostru liber sa faceti tot ce va place nu????? Bun nu zic acum sa stai toata ziua numai pe pregatiri gratis, dar macar o data pe saptamana sa faci gratis???
Eu imi ador meseria, si stau in timpul meu liber, peste program (neplatita) ca sa fac ceea ce mi-am propus, este satisfactia mea personala. Salariul as putea sa ma sterg la dos cu el, e frectie pe picior de lemn (banii vin din alta parte).
Vad ca am creeat aici un adevarat razboi cu afirmatiile mele, dar discutia a inaintat prea mult unde nu vroiam sa ajunga, eu m-am referit pur si simplu la faptul ca mi se pare o aberatie sa ceri bani pentru bac, daca faci un liceu e absolut normal sa dai si bacul nu??? De ce sa fii platit in plus numai pentru asta???? Bun sunt de acord, sa se mareasca salariile, dar banii astia pentru supraveghere la bac mi se pare (?)(?)Da sunt de acord cu banii pentru profesorii de specialitate, care stau si corecteaza mii de lucrari, cei de romana, matematica, specialitatile in care chiar muncesti de iti ies ochii din cap si creierii, dar pentru asa zisi profesorii care fac accesul in scoala??? Care asta e treaba lui in ziua bacului, dar el vine la 9 dimineata pleaca la 12 si vine tocmai seara la 19????? si lasa jandarmul si femeia de servici sa faca accesul, plangeau cu vorbe femeile, el avea treaba presupun pe acasa
Ma dispera la culme impresiile pe care le au profesorii in ei, nu sunt niste genii, sunt oameni normali, dar care au impresia ca sunt singurii oameni pe care ii duc mintea. Anidaa zicea ceva "munca intelectuala e mai grea decat cea fizica" nu ma innebuni, poti sa faci o afirmatie din asta numai in momentul in care le-ai facut pe amandoua (si nu ma refer la mutatul unui scaun) sanatatea e la fel de importanta, stii cum este sa stai in ploaie ore intregi sa cari saci?? garduri??? stii cum e sa faci simdrom vestibular, semipareza faciala din cauza curentului, ca ai stat in frig, ploaie si curent ca sa cante unu pe scena? banuiesc ca munca intelectuala o stii nu iti mai dau exemple. Eu le-am facut pe amandoua si iti spun eu ca sunt la fel de grele amandoua, nu exista termen de comparatie.
Referitor la masini gen bmw-uri audi etc, poate sunt aduse de afara la un pret de 10000 euro, ti se pare mult???? Poate sotia castiga dublu decat politist, te-ai gandit vreodata??? Aici mai repet o data, ma refer la subofiteri nu la cei care au salariile de 4000 de lei.
In speranta, (moare ultima nu?)ca m-ati inteles la ce categorie de oameni m-am referit.
Raluca tu esti o femeie echilibrata si am un foarte mare respect pentru tine, ai fost singura care ai inteles la ce m-am referit, si realista tot odata, m-am enervat putin, dar nu sunt genul vai draga nu esti acord cu mine imi iau jucariile si plec, dar ma enerveaza tare de tot atitudinea gen, nu ai aceeiasi parere cu a mea incep sa te jignesc si sa fiu ironica, esti net inferioara mie. Ma enerveaza faptul ca oamenii nu sunt in stare sa-si expuna punctul de vedere calm, fara sa jigneasca sa incepe sa tipe sau sa vorbeasca tare, toti incearca sa bage pumnul in gura celui cu o parere diferita.
O zi buna!