Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 00:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 03 Iul 2009, 12:04 
Veteran

Citat:

ca sa "nu te innebunesc" de unde si pana unde iti dai tu cu parerea despre ce fel de munca as fi facut eu? ma cunosti cumva de undeva? poate am muncit mai mult decat mutatul unui scaun!
poate fac si in prezent o munca fizica...
care ar fi problema? nu pot sa-mi exprim un punct de vedere?
si eu ma refeream la subofiteri care au masini scumpe( citeste mai atent) si... apropo spaga pe care o iau majoritatea subofiterilor...nu se mai pune?

La fel cum iti dai si tu cu parerea despre cat ma duce pe mine capul sau pe altii, nu te cunosc, nici nu as vrea sa fiu sincera. Nu as avea nimic de invatat de la tine.
Iti spun eu ca jandarmii si politistii nu iau, aceia pe care ii vezi tu ca iau spaga sunt extrem de rari si sunt tot cei din categoria "veteranilor" dupa vremea lui Ceausescu.
Dar as vrea sa termin discutia cu tine, dupa cum ai zis tu : "nu dezbat nimic cu tine" O sa raspund celorlalte fete, care vor bineinteles, nu e cine stie ce paguba, eu doar mi-am sustinut parerea. Sa ai o zi buna! %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 12:10 
Diva

Citat:

La fel cum iti dai si tu cu parerea despre cat ma duce pe mine capul sau pe altii, nu te cunosc, nici nu as vrea sa fiu sincera. Nu as avea nimic de invatat de la tine.
Iti spun eu ca jandarmii si politistii nu iau, aceia pe care ii vezi tu ca iau spaga sunt extrem de rari si sunt tot cei din categoria "veteranilor" dupa vremea lui Ceausescu.
Dar as vrea sa termin discutia cu tine, dupa cum ai zis tu : "nu dezbat nimic cu tine" O sa raspund celorlalte fete, care vor bineinteles, nu e cine stie ce paguba, eu doar mi-am sustinut parerea. Sa ai o zi buna! %%-

nu stiu de unde ai tras concluzia ca mi-as fi exprimat eu pe undeva parerea cu privire la capacitatea ta intelectuala. in fine.
si iti mai spun si eu ceva, cunosc foarte bine politistii, ma lovesc aproape zilnic de ei si cei care iau spaga in mod clar nu sunt de pe vremea comunismului si nici putini nu sunt.
crezi bine, nu asta e...

si tie o zi cat mai buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 12:21 
Diva

Buna dimineata.:,

vai..dar ce v-ati aprins.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 12:38 
Diva

Citat:
Buna dimineata.:,

vai..dar ce v-ati aprins.:D

eu una sunt de o calmitate cum rar am mai avut:~*:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 12:40 
Diva

Citat:
1. nu stiu despre ce grupulet vorbesti...n-am mai intrat pe aici de luni bune. daca ai avut polemici cu altii, treaba ta, eu doar mi-am spus parerea, intr-un mod acid, ce-i drept

2. nu pup strainii in dos...dar macar aia stau bine la practica, noi stam bine la teorie. Prefer un strain care toata viata s-a pregatit sa bata un cui unui roman care "se pricepe" la multe lucruri dar nimic nu face cum trebuie

3. in legatura cu rezultatele scolerilor: cauta rezultatele testelor PISA 2000, TIMSS 2003 si PIRLS. Suntem pe ultimul loc. Pacat.

in sfarsit o discutie interesanta...:hap_w:Alex, ma bucur sa vad ca ceva ti-a trezit interesul.Imi era dor sa iti vad parerile...chiar daca au fost acide:D.
Sicer...eu nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza pentru ca nu cunosc subiectul nici despe invatamant , nici despre armata.
In invatamant lucreaza soacra ma, care anul acesta va iesi la pensie.Nu stiu exact care este salariul ei,(undeva in jur de 20 de mil), dar a fost directoare de scoala la tara.Sincer va spun ca mie imi pare cam mult....lucreaza 4 ore /zi, are 3 luni vacanta.Dar daca generalizez si nu voi lua acest caz individual, chiar cred ca se plateste prost in aest sistem.Repet, vorbesc din auzite.Chiar cred ca sunt primii pasii in viata care trebuie calauziti de catre profesori, este foarte greu sa lucrezi cu copiii, mai ales in ziua de azi cand mai sunt si multi nesimtiti decat in vremurile noastr cand cel mai grav lucru era sa fumam in baie si sa mai chiulim de la cate o ora.
In ceea ce priveste tara asta de cacao...Alex noi am mai avu discutia asta.Nici eu nu as pleca de aici.sincer, sunt multumta de viata mea, chiar daca ma lovesc in fiecare zi de nesimtii si ignoranti.Dar in America, Belgia sau Finlanda nu sunt??De ce sa traiesc departe de oamenii dragi, doar ca sa imi fie 5 minute mai bine.
Nu m-am plans niciodata de conditia mea.Pe timpul verii lucrez 7 zile din 7, la sfarsit de saptamana nu dorm decat 2-3 ore /noapte.Da asta pentru ca imi doresc sa fac mai mult.Poate ca imi era usor sa lucrez 7 ore la finante(e un exemplu aiurea, nu aruncati cu pietre), sa stau pe scaun si sa joc solitare 5 ore din astea 7.Dar decat sa ma plang, prefer sa fac ceva, sa castig mai bine sa am un trai decent si in Romania.
Va las ca trebuie sa muncesc:d

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 13:26 
Diva

neata fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 14:53 
Veteran

Citat:

in sfarsit o discutie interesanta...:hap_w:Alex, ma bucur sa vad ca ceva ti-a trezit interesul.Imi era dor sa iti vad parerile...chiar daca au fost acide:D.
Sicer...eu nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza pentru ca nu cunosc subiectul nici despe invatamant , nici despre armata.
In invatamant lucreaza soacra ma, care anul acesta va iesi la pensie.Nu stiu exact care este salariul ei,(undeva in jur de 20 de mil), dar a fost directoare de scoala la tara.Sincer va spun ca mie imi pare cam mult....lucreaza 4 ore /zi, are 3 luni vacanta.Dar daca generalizez si nu voi lua acest caz individual, chiar cred ca se plateste prost in aest sistem.Repet, vorbesc din auzite.Chiar cred ca sunt primii pasii in viata care trebuie calauziti de catre profesori, este foarte greu sa lucrezi cu copiii, mai ales in ziua de azi cand mai sunt si multi nesimtiti decat in vremurile noastr cand cel mai grav lucru era sa fumam in baie si sa mai chiulim de la cate o ora.
In ceea ce priveste tara asta de cacao...Alex noi am mai avu discutia asta.Nici eu nu as pleca de aici.sincer, sunt multumta de viata mea, chiar daca ma lovesc in fiecare zi de nesimtii si ignoranti.Dar in America, Belgia sau Finlanda nu sunt??De ce sa traiesc departe de oamenii dragi, doar ca sa imi fie 5 minute mai bine.
Nu m-am plans niciodata de conditia mea.Pe timpul verii lucrez 7 zile din 7, la sfarsit de saptamana nu dorm decat 2-3 ore /noapte.Da asta pentru ca imi doresc sa fac mai mult.Poate ca imi era usor sa lucrez 7 ore la finante(e un exemplu aiurea, nu aruncati cu pietre), sa stau pe scaun si sa joc solitare 5 ore din astea 7.Dar decat sa ma plang, prefer sa fac ceva, sa castig mai bine sa am un trai decent si in Romania.

Sunt surprinsa (X)(X)(X)pai tocmai la asta m-am referit si eu, normal ca profesorii care au salariul de 600 ron (cei de muzica de exemplu) nu o sa intre in categoria mea, ma refer la cei care o duc bine, pentru ca nu ma convinge nimeni ca absolut toti se descurca greu :ermm: daca analizam bine toti ne descurcam destul de greu in Romania (exceptie cei din parlament, guvern, tiganii, cei bine pusi). Daca stam si analizam pana si cei care muncesc pe santier de exemplu cred ca muncesc mult pentru banii pe care ii iau nu??? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 14:59 
Diva

Citat:

ai dreptate Laura...ma tot gandesc cum pot fi platiti unii(si sunt si colegi de ai mei)care vin de 30 ani la acelasi loc de munca,dar efectiv nu fac nimic,sau de fapt joaca toata ziua cum zici tu solitare...si acuma in sfarsit i-a pus cineva pe lista de disponibilizari,si tot ei sunt revoltati..pai e strigator la cer,pana acuma nu i-a vazut nimeni..si pina acuma au plecat oameni capabili si muncitori si au ramas trantorii...si sefii bineinteles,ca deja la noi sunt mai multi sefi ca si muncitori.chiar am zis ca incet incet ajunge si randul lor,ca numai ei o sa mai ramana.
si uite asa cu oamneni din acestia "defilam".
:curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 15:13 
Diva

Citat:

Sunt surprinsa (X)(X)(X)pai tocmai la asta m-am referit si eu, normal ca profesorii care au salariul de 600 ron (cei de muzica de exemplu) nu o sa intre in categoria mea, ma refer la cei care o duc bine, pentru ca nu ma convinge nimeni ca absolut toti se descurca greu :ermm: daca analizam bine toti ne descurcam destul de greu in Romania (exceptie cei din parlament, guvern, tiganii, cei bine pusi). Daca stam si analizam pana si cei care muncesc pe santier de exemplu cred ca muncesc mult pentru banii pe care ii iau nu??? :)

multi dintre colegii mei au cam 1000-1200 ron salar,dar ei au vile,masini de 25000 euro,etc..si te intrebi de unde???
chiar a recunoscut unul,ca el daca ar veni pentru salar,nici nu s-ar mai trezi dimineata sa vina la servici,ca salarul e doar pentu benzina...si el nu vine sa lucre,el are alte treburi in cele 8 ore.ma tot gandesc pana cand o sa mai mearga asa in Romania.si se uita la noi cei care efectiv muncim pentru mizerul asta de salar si muncim si in locul lor..de sus si ne considera prosti.ei se cred foarte destepti ca se descurca si fac bani..din ce?????:nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 15:17 
Diva

sunt de o parte si alta probleme... si in invatamant sunt care au salarii mici si care au salarii enorme in raport cu munca pe care o presteaza...la fel si in armata/politie sunt oameni care sunt m'ai bine platiti si altii care nu ... in general ce'i bine platiti sunt ce'i care au pile bune care sa'i tina acolo... si acum eu vorbesc in cunostiinta de cauza si de o parte si de alta...si referitor la spaga ca am vazut ca s'a vorbit si despre asta eu nu am intalnit un politist care sa nu i'a spaga...daca intalnescu unul pe cuvant ca'i dau 'saru mana:nlol: ...nu conteaza ca e tanar sau este din generatia veche toti sunt la fel ba ce'i tineri sunt m'ai rai pt ca din pacate au avut de unde invata...si la ce intampla in spitale mi se face scarba...platesc in fiecare luna bani la stat ca sa am parte de anumite servicii medicale normal gratuite sa zicem si sa am parte de respect si eu ma duc la particular unde te trateaza altfel ... in spitalele noastre daca nu da'i bani te lasa pur si simplu sa mori...si vb din experienta mea care am patit'o pe pielea mea ce inseamna bataia de joc a cadrelor medicale...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 15:29 
Veteran

Citat:
sunt de o parte si alta probleme... si in invatamant sunt care au salarii mici si care au salarii enorme in raport cu munca pe care o presteaza...la fel si in armata/politie sunt oameni care sunt m'ai bine platiti si altii care nu ... in general ce'i bine platiti sunt ce'i care au pile bune care sa'i tina acolo... si acum eu vorbesc in cunostiinta de cauza si de o parte si de alta...si referitor la spaga ca am vazut ca s'a vorbit si despre asta eu nu am intalnit un politist care sa nu i'a spaga...daca intalnescu unul pe cuvant ca'i dau 'saru mana:nlol: ...nu conteaza ca e tanar sau este din generatia veche toti sunt la fel ba ce'i tineri sunt m'ai rai pt ca din pacate au avut de unde invata...si la ce intampla in spitale mi se face scarba...platesc in fiecare luna bani la stat ca sa am parte de anumite servicii medicale normal gratuite sa zicem si sa am parte de respect si eu ma duc la particular unde te trateaza altfel ... in spitalele noastre daca nu da'i bani te lasa pur si simplu sa mori...si vb din experienta mea care am patit'o pe pielea mea ce inseamna bataia de joc a cadrelor medicale...

ohooo de medici nici nu mai vorbesc ca ma apuca pandaliile tare de tot, aici cred ca ar fi pana in 10 medici care sa fie cinstiti.

Daca il aduc pe sotul meu si anumiti prieteni le pupi mana?? :nlol::nlol::nlol::p nu baga mana in foc pentru absolut nimic, iti spun eu sigur, de exemplu jandarmii (se subintelege ca nu toti da?) le e frica sa ia spaga la toti, toti au credite pe viata pt un apartament si o amarata de masina de logan, cei care iau sunt cei care sunt de la rutiera, ce-i drept, colegii sotului meu au avut un caz in care unu le-a aruncat bani pe bancheta in duba stii cum au sarit toti din masina de frica??? au luat un trecator de pe strada ca sa vada ca ala a incercat sa-i mituiasca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 15:53 
Diva

Citat:

ohooo de medici nici nu mai vorbesc ca ma apuca pandaliile tare de tot, aici cred ca ar fi pana in 10 medici care sa fie cinstiti.

Daca il aduc pe sotul meu si anumiti prieteni le pupi mana?? :nlol::nlol::nlol::p nu baga mana in foc pentru absolut nimic, iti spun eu sigur, de exemplu jandarmii (se subintelege ca nu toti da?) le e frica sa ia spaga la toti, toti au credite pe viata pt un apartament si o amarata de masina de logan, cei care iau sunt cei care sunt de la rutiera, ce-i drept, colegii sotului meu au avut un caz in care unu le-a aruncat bani pe bancheta in duba stii cum au sarit toti din masina de frica??? au luat un trecator de pe strada ca sa vada ca ala a incercat sa-i mituiasca.

:rofl: ce faza tare, eu una stiu ce inseamna pt ei asemenea probleme:-s

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 15:59 
Diva

buna!nu trecem la alt subiect?:)se supara Carlita pe noi daca ne certam :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 16:09 
Diva

Citat:
buna!nu trecem la alt subiect?:)se supara Carlita pe noi daca ne certam :p

dar nu ne certam..din pacate asta-i realitatea.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 16:14 
Diva

Citat:

nu pot sa nu iau parte la aceasta discutie maica mea fiind (fosta) profesoara de matematica:D

strict pt brunetika: sustii ca ti-ai exprimat o parere nevinovata si te simti ofensata de raspunsurile pe care le-ai primit. as vrea doar sa te rog sa recitesti prima ta comparatie intre profesori si ofiteri/subofiteri. comentariul tau se potriveste exact cu zicala "sa moara si capra vecinului".:lol: nu e greu de imaginat ca da nastere la conflicte...

meseria de profesor presupune training continuu. profesorii au biblioteci intregi cu carti de specialitate din care trebuie sa se pregateasca in mod constant. nu au 3 luni vacanta, sunt obligati sa mearga la scoala o buna bucata din vacanta. un profesor nu se poate imbolnavi si nu-si poate lua concediu cand vrea! de cate ori vi s-a intamplat sa nu faceti vreo ora pt ca lipsea proful?! le numarati pe degete?
ca sa iei un grad inveti pe rupte, noapte si zi iar recompensa e o marire infima de salariu (era pe vremea mamei mele) si atat!

cat e de usor sa fii profesor sau invatator? e vreunul dintre voi manager? ne poate spune cat e de "usor" sa pregatesti si sa organizezi 30 de adulti dar dc adultii s-ar inlocui cu copii? 30 de copii?

as mai vrea sa subliniez ca si eu ca de altfel toti oamenii care au trecut prin scoala am avut profesori pe care i-am considerat incompetenti! :lol: da' recunosc si ca nu eram interesata de materiile lor, nu eram atenta, si nu invatam nimic. :( dupa mine profesorii isi fac datoria! dovada este faptul ca dintr-o clasa de 30 sa spunem 15 trec clasa, isi iau bacul, etc. si sa nu-mi spuneti ca au facut meditatii!:ermm: meditatiile sunt pt lenesi ca mine, care nu voiau sa lucreze acasa, care se plangeau ca nu inteleg la scoala. la meditatii nu faceam decat exercitii. exercitiile pe care as fi putut sa le fac singura acasa. profesorul ne explica in clasa teoria si faceam si cateva exercitii practice. e de datoria elevului sa studieze acasa si macar sa-si faca temele! de cate ori n-ati venit la scoala cu temele nefacute? de cate ori nu le-ati copiat in pauza de la colegi?:-` e complet nedrept sa dati vina pe profesori.

si revenind la salarii si greve asa cum am mai sustinut mi se pare extraordinar ca niste oameni au avut curajul sa iasa in strada si sa ne ofere libertatea in care traim azi! oamenii care ies in strada sa-si ceara drepturile ar tb premiati si luati ca exemplu! in niciun caz blamati! mi-am promis solemn ca ma voi alatura oricarei manifestatii pt protejarea drepturilor! %%-

ps: brunetika, ce tot ai cu tiganii? (?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 16:14 
Diva

Citat:
dar nu ne certam..din pacate asta-i realitatea.:D
da..asa e.eu sunt suparata ca imi pleaca sotul acasa la parinti.initial trebuia sa mergem amandoi,asa planuisem,dar am aflat intre timp ca am un curs de pe 6 pana pe 14 iulie,exact cat mai are el concediu.asa ca eu raman aici.am zis ca o sa ma duc zilnic dupa ore la plaja.macar atat :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 16:27 
Diva

buna, nu vreau sa fiu rasista, de fapt nici nu sunt, m-am saturat ca peste tot unde merg sa dau peste niste oameni care se intituleaza tigani, schimbi prog la tv numai tiganeala, manelisme, da am ce-am cu ei, ii ajuta statul, ce nu le face, cel putin la mine in oras, pe banii nostrii, ce dau ei la schimb?? fura, se leaga de lume pe strada, zilele trecute mergeam pe str, in fata mea o fetita cu un baietel mic de mana, fratele ei,se leaga un pusti de de ea, credeti ca a sarit cineva sa ii apararea fetei, mai avea un pic si se urca cu bicicleta peste ei, daca m-am luat de el rasp a fost: tata meu e tigan, eu sunt la fel voi romanii sunteti mai prejos decat noi:eek: da pot spune ca am ceva cu ei, cu noi:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 16:32 
Diva

eu ma bucur cel putin ca s-a terminat cu nunta aia tiganeasca..a fost subiect de stiri si emisiuni vreo saptamana.cred ca la tv nu ar fi atat de mult mediatizati daca nu ar avea rating..lumea se uita la ei.pe strada in schimb...daca va pun o poza cu ce priveliste am eu de la balcon aproape in centrul Constantei,nu stiu ce o sa ziceti :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 16:44 
Diva

acuma m-am aprins si eu intr-o discutie la servici...la noi s-a deschis o maternitate privata,si se pare ca unii din doctorii cei mai buni au mers acolo,la matern au ramas doar cei care nu sunt ok..
o nastere normala la maternitatea particulara costa 1200 euro..si una cu cezariana 1500 euro..va intreb cine dispune de atitia bani sa nasca la maternitatea asta??
mie mi se pare enorm sa dau 1200 euro sa nasc normal atata timp cat am salar 1500 ron/luna. %

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2009, 16:45 
Diva

Citat:
eu ma bucur cel putin ca s-a terminat cu nunta aia tiganeasca..a fost subiect de stiri si emisiuni vreo saptamana.cred ca la tv nu ar fi atat de mult mediatizati daca nu ar avea rating..lumea se uita la ei.pe strada in schimb...daca va pun o poza cu ce priveliste am eu de la balcon aproape in centrul Constantei,nu stiu ce o sa ziceti :(

eu una m-am saturat, peste tot numai de ei dai, este adevarat ca ei sunt in toate tarile lumii, dar parca nici asa, unii au adoptat prostia lor, ce le-o placea frate sa aibe teancuri de lanturi pe ei, daca ii arunci in dunare, se scufunda naibii cu totul, impozite oare platesc la stat?? da banii de nunta aia de unde ii are frate?? ce munceste de produce atat??:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]