Citat:
1. nu stiu despre ce grupulet vorbesti...n-am mai intrat pe aici de luni bune. daca ai avut polemici cu altii, treaba ta, eu doar mi-am spus parerea, intr-un mod acid, ce-i drept
2. nu pup strainii in dos...dar macar aia stau bine la practica, noi stam bine la teorie. Prefer un strain care toata viata s-a pregatit sa bata un cui unui roman care "se pricepe" la multe lucruri dar nimic nu face cum trebuie
3. in legatura cu rezultatele scolerilor: cauta rezultatele testelor PISA 2000, TIMSS 2003 si PIRLS. Suntem pe ultimul loc. Pacat.
in sfarsit o discutie interesanta...

Alex, ma bucur sa vad ca ceva ti-a trezit interesul.Imi era dor sa iti vad parerile...chiar daca au fost acide:D.
Sicer...eu nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza pentru ca nu cunosc subiectul nici despe invatamant , nici despre armata.
In invatamant lucreaza soacra ma, care anul acesta va iesi la pensie.Nu stiu exact care este salariul ei,(undeva in jur de 20 de mil), dar a fost directoare de scoala la tara.Sincer va spun ca mie imi pare cam mult....lucreaza 4 ore /zi, are 3 luni vacanta.Dar daca generalizez si nu voi lua acest caz individual, chiar cred ca se plateste prost in aest sistem.Repet, vorbesc din auzite.Chiar cred ca sunt primii pasii in viata care trebuie calauziti de catre profesori, este foarte greu sa lucrezi cu copiii, mai ales in ziua de azi cand mai sunt si multi nesimtiti decat in vremurile noastr cand cel mai grav lucru era sa fumam in baie si sa mai chiulim de la cate o ora.
In ceea ce priveste tara asta de cacao...Alex noi am mai avu discutia asta.Nici eu nu as pleca de aici.sincer, sunt multumta de viata mea, chiar daca ma lovesc in fiecare zi de nesimtii si ignoranti.Dar in America, Belgia sau Finlanda nu sunt??De ce sa traiesc departe de oamenii dragi, doar ca sa imi fie 5 minute mai bine.
Nu m-am plans niciodata de conditia mea.Pe timpul verii lucrez 7 zile din 7, la sfarsit de saptamana nu dorm decat 2-3 ore /noapte.Da asta pentru ca imi doresc sa fac mai mult.Poate ca imi era usor sa lucrez 7 ore la finante(e un exemplu aiurea, nu aruncati cu pietre), sa stau pe scaun si sa joc solitare 5 ore din astea 7.Dar decat sa ma plang, prefer sa fac ceva, sa castig mai bine sa am un trai decent si in Romania.
Va las ca trebuie sa muncesc:d